Bonuskierrätys - NHL-kohteilla joulurahaa

Bonuskierrätys - NHL-kohteilla joulurahaa

Bonushunter blogi

Comments: 2

Liiga-kierroksen kierrätyskohteet menivät mollivoittoisesti. HIFK hoiti hommansa odotetusti, mutta Ässät taipui tappioon ja HPK joutui tyytymään tasapeliin. Joulu lähestyy, mutta NHL:ssä riittää vielä tänään ja huomenna reilusti pelattavaa. Tarjolla onkin muutama maukas kohde.

Pelivalintoina New Jersey, Tampa Bay ja Toronto.

New Jersey - Philadelphia: Flyers pelasi viime yönä mainion ottelun voittaen Washingtonin rankkareilla 3-2. New Jersey on pelannut varsin tasapaksun kauden toistaiseksi, mutta kotonaan joukkue on voittanut 8 ottelua 12:sta. Cory Schneider ei ole Devilsin maalilla ollut vielä ihan odotetulla tasollaan, mutta parhaimmillaan hän on sarjan parhaita vahteja. Lepoetu ja kokoonpanotiedot kääntävät New Jersey niukaksi suosikiksi ja Veikkaushuoneen tarjoama kerroin 2,63 riittää peleihin. Vertailuna Veikkauksella vastaava kerroin on 2,35.

Tampa Bay - St. Louis: Kotijoukkue kärsii harmittavista poissaoloista. Avainpelaajista sivussa on ollut Steven Stamkos, Ondrej Palat, Nikita Kucherov ja Ryan Callahan. Myös ykkösvahti Ben Bishop loukkaantui, mutta korvaaja Andrei Vasilevskiy on hyvää luokkaa. St. Louisin Paul Stastny saattaa olla myös sivussa loukkaantumisen takia. Loukkaantumistilannekin huomioiden joukkueiden tasossa ei ole suurta eroa. Näin ollen kotietu kääntää Tampan pieneksi suosikiksi. Veikkaushuoneen 2,50 riittääkin pelattavaksi. Veikkaus tarjoaa tähän vain kerrointa 2,25 Tampalle.

Colorado - Toronto: Yön selvästi maistuvin kohde on Toronto. Colorado lukeutuu Arizonan ohella sarjan surkeimpiin joukkueisiin. Colorado häviää pelejä täysin ansaitusti. Joukkue häviää pääsääntöisesti maalipaikoissa ja tulostakaan ei synny. Toronto on vastaavasti kärsinyt melkoisen paljon huonosta tuurista. Se voittaa lähes poikkeuksetta maalipaikkatilastot, joten on todennäköistä että joukkueen pistetahti paranee jatkossa. Veikkaushuoneen tarjoama kerroin 2,37 kelpaa mainiosti peleihin. Veikkaus tarjoaa Torontolle ainoastaan kerrointa 2,03.

Veikkaushuoneen tilin saldo on näiden vetojen jälkeen 49,59 euroa (vetojen jälkeen toivottavasti enemmän!). Bonusta on vielä kierrättämättä 95 euroa. Bonus tulee kierrättää loppuun tämän vuoden aikana.

Kommentit (2)

Onnittelut

Hienoja osumia.

Kiitokset joulurahoista.

Kiitokset joulurahoista.