Mobilebet bonuskierrätys 9.7.2017

Mobilebet bonuskierrätys 9.7.2017

Bonushunter blogi

Comments: 0

Veikkausliigavetojen jälkeen kierrätyksen saldo tippui 52,78 euroon. Jatketaan tänään Ruotsin Allsvenskanin ja Suomen Ykkösen parissa.

Edit. 10:47. Lisätty veto Norjaan.

Lue tästä aiempi blogikirjoitus tilin avaamisesta ja tallettamisesta Mobilebetille (Vedonlyöntibonus 200%, talletus 20€ + bonus 40€).

Pelivalintoina Östersunds ja Jaro

Napataan Allsvenskanista Östersunds mukaan foorumivihjeen perusteella, mutta otetaan se peleihin -1,0 -tasoituksella (tasan maalin voitolla panos takaisin) ja kertoimella 1,93. Toinen pelivalinta on tällä kertaa kerroinvertailun perusteella. Veikkaus tarjoaa Suomen Ykköseen Jaron voitolle kerrointa 1,65. Mobilebetillä Jarosta on kuitenkin tarjolla kerroin 1,80. Veikkauksen kertoimista laskettuna tuo ei aivan ylikertoimeksi nouse, mutta kyseessä on ainakin rajatapaus ja kierrätykseen se näin ollen kelpaa mukaan.

Bonussaldo on näiden vetojen jälkeen 12,78 euroa ja bonusta on kierrättämättä 190 euroa. Bonus tulee olla kierrätetty 20.7. mennessä.

Lisäveto Norjaan

Napataan lopuilla bonussaldoilla peleihin foorumilla kannatusta herättänyt Kristiansund. Näissä riittääkin nyt jännättävää vieläkö saadaan kierrätykselle jatkoa!

Tästä pelaamaan Mobilebetille!

Kommentit (0)