Ensi yön vihjeet

Ensi yön vihjeet

Maibou blogi

Comments: 0

Muutama vihje tulevan yön NHL-kierrokselle.

NHL vedonlyönti

Tampa Bayn kertoimet riittävät minun arvioillani pelattavaksi. Tähän käy osin samat perustelut kuin viime viikkoiseen Tampa vetoon Torontoa vastaan. Näen Carolinan ja Toronton hyökkäyspelaamisessa paljon yhtäläisyyksiä.

Toinen vihje napataan Vegasin ja Seattlen peliin, jossa veikataan kotijoukkueen voittoa. Vegas on kärsinyt alkukaudella pahoista loukkaantumisista eikä pelikään ole erityisen hyvin toiminut. Näistä syistä Vegas ei juuri nyt se maistuvin pelikohde ole mutta kerroin riittää arviollani siihen, että pienen vedon voi tähän lyödä sisään.

Kolmas vihje löytyy Vancouverin ja Anaheimin välisestä pelistä, jossa poimitaan peliksi underia. Kauden alussa olisin pitänyt tätä peliä selvästi runsasmaalisempana, mutta Vancouver on nähdäkseni tiivistänyt puolustuspeliään ja uskon, että se tekee tästä pelistä vähämaalisempaa.

Mainitaan vielä Chicago Blackhawks, joka antoi kenkää valmentajalleen Jeremy Collitonille ja Blackhawks on nyt pelannut nykyisen valmentajan Derek Kingin alaisuudessa yhden pelin. Yhden pelin perusteella ei voi vielä johtopäätöksiä vetää mutta vaikuttaisi siltä, että King on laittamassa ensin puolustuspelisysteemiä kuntoon ja mielestäni se on hyvä suunta. Chicago pelaa ensi yönä Penguinsia vastaan ja Chicagon antamasta varovaisen positiivisesta signaalista huolimatta uskon että Penguins on vahvoilla paremman hyökkäyspelaamisen turvin. Nykykertoimet eivät kuitenkaan vedoksi asti riitä mutta Blackhawksin pelin kehittymistä on mielenkiintoista seurata.

Pelivihjeet

Tampa Bay +0 @1,763 Pinnacle, rajakerroin: 1,7 panos 1,7/2,5

Vegas ML @1,917 Pinnacle, rajakerroin: 1,84 panos 1/2,5

Vancouver - Anaheim Under 5.5 @1,99 Pinnacle, rajakerroin: 1,91 panos 1,5/2,5

Kommentit (0)