Veikkausvihjeet: NBA 3.11.2015

Veikkausvihjeet: NBA 3.11.2015

S.Sukkela blogi

Comments: 0

Tänään liikkeelle kahden total-vedon voimin. Mukana viiden yksikön under, jossa on hyvin mielenkiintoiset ottelun lähtökohdat. Tästä syystä kirjoitinkin melkoisen tarinoinnin itse kohteen lisäksi, joten on helppo nähdä olenko oikeassa vai tuuliajolla.

NBA 3.11.2015

Dallas Mavericks – Toronto Raptors, under 204 1.952 57% 3u

Sacramento Kings – Memphis Grizzlies, under 197 1.952 64% 5u

DeMarcus Cousins on ottelusta sivussa, joka vaikuttaa selkeästi, niin hyökkäus kuin puolustuspäätä. Totalia ajatellen, kun Cousinsin peliminuutit kerää lähinnä Koufos, Cauley-Stein sekä Casspi, niin puolustuspelaaminen ei pitäisi olla ongelma, vaan pikemminkin hyökkäyspeli, kun joukkueen ainoa varma tämän osa-alueen vastuunkantaja on Rudy Gay.

Rudy Gayta puolustaa suurimmakai osaksi Tony Allen, joka tekee kenen vaan hyökkäyspelistä tukalaa, niin mistä ne pisteet? Rajon Rondo onnistui viimeksi, mutta ei hän ole mikään pisteiden tekijä ja häntä puolustava Connley varmasti pitää M.Gasolin huolen, että helppoja korilleajoa ei tule ja heittopelihän on Rondolla heikko.

Edellisissä otteluissa Sacramenton otteluiden pistemäärät ovat olleet suuret, mutta kun katsoo vastustajia, niin tämä ei ole mikään ihme. Memphisistä on turha sen enempää analyysia heittää, kun sama runko kuin viimekin vuonna. Motivaatio ei ainakaan ole ongelma, sillä eilen Warriors murskasi Grizzliesin 50 pisteellä!

Näiden mietteiden pohjalta, siis tulossa ottelu, jossa nähdään tuttu puolustukseen ja rauhalliseen tempoon luottava Memphis Grizzlies sekä  Sacrmento Kings, jonka on pakko tukeutua vahvasti Rudy Gayhin, ellei joku satunnainen pelaaja satu yllättämään harvinaisen hyvällä pelituulella hyökkäyspäässä. 


Muistathan, että tällä viikolla on tarjolla Veikkaushuoneelle hulppea 150% bonus ja tämä ainoastaan Ylikertoimen kautta! Avaa tili TÄSTÄ

Kommentit (0)