Hallitsevalle mestarille kauden avauspelissä tappio tiedossa?

Hallitsevalle mestarille kauden avauspelissä tappio tiedossa?

S.Sukkela blogi

Comments: 0

NBA 28.10.2014

San Antonio Spurs - Dallas Mavericks

ML Dallas 2.5 45% (Matchbook) 2u

Aloitetaan kausi yhden ottelun voimin. San Antonio Spursilta on sivussa Kawni Leonard ja Thiago Splitter, joista kumpikaan ei ole niitä pelaajia, joiden poissaoloista keskivertoveikkaaja erityisemmin säikähtäisi. Kuitenkin kumpikin on joukkueelleen erittäin tärkeitä pelaajia ja Leonard alkavalla kaudella yksi joukkueensa avainpelaajista ja selkeästi aliarvostettu pelaaja vielä tällä hetkellä.

Dallas Mavericks on selvästi parantunut viime kaudesta. Chandler Parsons on loistava hankinta monipuolisena pelaajana, vaikka toki valtava palkka, millä Dallas miehen houkuttelikin oli melkoinen riskiveto. Mestaruuden Dallasissa voittanut Tyson Chandler myöskin on iso vahvistus, varsinkin mikäli hän palaa vireeseen, kuten Dallasissa pelattaessa. New Yorkissa miehen otteet olivat ajoittain todella heikkoja, joista osa syy oli loukkaantumisten, mutta kyseessä myös melkoinen mielialapelaaja. Dallasisn selkein heikkous on point guard-pelipaikka, jossa useampi pelaaja tulee kauden mittaan saamaan peliminuutteja. Tony Parkerin puolustaminen on kaikkea muuta kuin helppo tehtävä, mutta varsinkin Devin Harris on häntä aikaisemminkin puolustanut kohtalaisella menestyksellä.

Mestaruuskrapula on usein ”mediaseksikäs” syy pelata ensimmäisissä otteluissa hallitsevaa mestaria vastaan, mutta tässä annan sille arvioissa painoarvon nolla. Spurs on erittäin hyvin organisoitu joukkua enkä usko, että valmentaja Greg Popovich tuo kentällä mestaruusdarraista ryhmää. Toki mikäli tälläistä olisi havaittavissa niin olisi se vedolle ainoastaan pelkkä lisäetu.

Kommentit (0)