NBA 24.4.2014

NBA 24.4.2014

S.Sukkela blogi

Comments: 3

NBA 24.4.2014

Atlanta Hawks – Indiana Pacers, Indiana -2.5 2.06 56% (Matchbook) 3u

Otteluun lähdetään tilanteesta 1-1, eli Hawks varasti kotiedun ja Indianalle ei riitä jatkoon enää vaikka se voittaisi kotiottelunsa, vaan nyt pitää vieraissa napata ainakin yksi voitto. Edellisessä ottelussa Pacersin peli oli selvästi parempaa kuin ensimmäisessa ja tuloksena selkeä voitto. Vieläkään Pacersin peli ei ole lähelläkään sitä mitä se oli runkosarjassa parhaimmillaan, mutta suunta oikea ainakin edellisen ottelun perusteella.

Roy Hibbert oli jälleen täysin pimennossa upottaen 7 pelitilanneheitostaan ainoastaan yhden. Arviossa en odota Hibbertiltä parannusta jatkossaaan, eli hän on nyt ns. villikortti sillä huonommaksi hänen otteensa on lähes mahdotonta mennä. Hawks on Hibbertille mahdollisimman vaikea match-up pelityylinsä vuoksi, sillä hän joutuu puolustamaan etukenttämiehiä, jotka osaavat heittää kolmen pisteen heittoja. Hibbertin vahvuus vahvana puolustuspelaajana korin alla näin minimoituvat, kun hän joutuu pelaamaan kauempana koria puolustuksessa. Tämä ei kuitenkaan selitä surkeita esityksiä, sillä sama on jatkunut jo pidemmän aikaa ja selvästi suurin ongelma on itseluottamuksessa ja muutenkin henkisellä puolella.

Atlanta Hawksin valmentajan viime ottelun peluuttamiset olivat hieman erikoisia, sillä kun Pacers repäisi eroa toisella puoliskolla, niin vaikutti, että hän ei reagoinut tähän vaan anto vaihtomiehien jatkaa liian kauan kentällä. Joukkueen kantavat voimat pelasivat ainoastaan 28 ja 30 minuuttia. Toisaalta pelaajia säästäminen on välillä hyväkin asia, mutta tässä ottelussa pitäisin itse sitä kyseenalaisena ratkaisuna. Pacersilla on tällä hetkellä itseluottamus hyvinkin herkässä ja Hawksin kannalta saattoi olla kohtalokas virhe luovuttaa ottelu taisteluitta ja antaa Pacersille helppo voitto, sillä pelaajista selvästi alkoi näkymään kadonnutta peli-iloa ja tasoltaan Pacers on niin paljon Hawksia edellä, että Hawksin mahdollisuudet lepäävät lähinnä sen varassa, että Pacers ei palaa normaalille pelitasolleen pysyvästi.
 
Golden State Warriors – Los Angeles Clippers, Los Angeles -2.5 1.925 60% (Matchbook) 4u

Tähänkin otteluun lähdetään tilanteesta 1-1. Toisessa ottelussa Clippers oli täysin ylivoimainen alusta loppuun ja voitti lopulta murskaluvuin 138-98. Vieläkin mielestäni markkinat yliarvostavat Warriorsia, joka mielestäni johtuu siitä että Bogutin poissaolon merkitystä ei huomioda läheskään tarpeeksi.

Blake Griffin, joka oli ensimmäisessä ottelussa pahoissa virhevaikeuksissa ei ottanut toisessa ottelussa yhtään virhettä ja oli hyökkäyspäässä täysin pysättämätön tehden 29 minuutissa 35 pistettä. Saman tullee jatkumaan koko sarjan ajan sillä Warriorsilta ei löydy pelaajaa, joka kykenisi tehokkaasti puolustamaan Griffiniä, vaan kaikilla vaihtohdoilla on puutteensa joko kokonsa, fysiikkansa tai liikkeensä kanssa räjähtävää Griffiniä vastaan.

Vaikka Warriors on vaikea voitettava kotikentällä on Clippers Bogutin ollessa sivussa niin paljon parempi joukkue, että Warriorsin yllätysmahdollisuudet lepäävät lähinnä sen varassa, että Curry pelaisi huippuottelun sekä Warriors joukkueena onnistuisi loistavasti kolmen pisteen kaaren takaata.


Kolmanteen otteluun ei vetoja, sillä Memphisin pelatessa kotona saattaa tuomaripeli olla sille suosiollisempaa, kun tässä sarjassa tuomarilinjalla on erityisen korostunut rooli. Lisäksi Oklahoman leirissä on taas se ikuinen ongelma että ottaako Russell Westbrook liian paljon vaikeita yrityksiä sen sijaan, että toimisi enemmän pelipaikkojen luojana.


Matchbook on suositeltava vedonlyöntipörssi pienen komission ansiosta sekä Ylikerroin.comin yhteystyökumppani. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä kyseiseen yhtiöön niin tämän LINKIN kautta pääset nauttimaan markkinoiden parhaista kertoimista jenkkilajeihin, sekä samalla omalla panostuksellasi tukemaan Ylikerroin.comin kehitystyötä. Kiitos!

Keskustelua yhtiöstä

Kommentit (3)

ilmaiseksi vihjeet joiden

ilmaiseksi vihjeet joiden yksinoikeudesta intiaanireservaatit olisivat valmiita maksamaan maltaita, ei voine valittaa. ty.

Iso plaah

Parhaimmillaan 18 pisteen johto. 1.30 jäljellä 8 pisteen johto. 9sek jäljellä Paul missaa toisen vaparinsa (uran vapariprossa ~86%) ja veto pisteellä metsään.