Saako Wolvesin hyvät otteet jatkoa?

Saako Wolvesin hyvät otteet jatkoa?

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 21/22 vedonlyönti

Leeds ja Wolves iskevät yhteen lauantaina kello 17:00. Loukkaantumisista kärsinyt Leeds näyttää kärsivän hieman toisen kauden syndroomasta ja peli ei ole lähtenyt viime kauden tapaan lentoon. Puolestaan Susien oteet ovat olleet tuloksellisesti nousujohteisia ja alkukauden hyvät otteet ovat konkretisoituneet.

 Bruno Lagen miehistö haki viime viikonloppuna 3-2 voiton Aston Villan vieraana Villa Parkilta - Wolves oli jo 2-0 häviöllä, mutta viimeisen kymmenen minuutin kolme maalia toi täydet kolme pistettä Wolvesille. Uskon joukkueen saaneen derbyvoitosta runsaasti lisää virtaa. Wolves pelasi jo alkukaudesta hyvää futista, mistä kertoo joukkueen viides sija odotetuissa pisteissä (Xpts). Nyt Wolves on pystynyt kääntämään hyvät otteet myös tulostaululle näkyviin. 

Leedsilla puolestaan peli ei ole lähtenyt käyntiin ollenkaan. Joukkue on toki kärsinyt poissaoloista, mutta kaikkea ei voi laittaa niiden piikkiin. Muut joukkueet tietävät Leedsin välillä jopa hulluksi kutsutun pelityylin paremmin kuin viiime vuonna ja näin muiden joukkueiden on helpompi valmistautua otteluihin Leedsia vastaan. Viikonloppuna joukkueelta ovat vielä luultavasti sivussa Patrick Bmford, Luke Ayling, Robin Koch sekä Junior Firpo. Wolvesilta epävarmana otteluun lähtee Trincao, muuten joukkue pääsee terveellä kokoonpanolla pois lukien pitkäaikaisloukkaantuneet. 

Leeds on onnistunut luomaan vain kahdeksan suurta maalintekoyritystä, mikä on vain yhden enemmän kuin Watfordilla ja Norwichilla. Wolvesilla vastaava luku on 21, mikä on neljänneksi paras lukema Valioliigasta. Leeds on puolestaan päästänyt 17 suurta maalintekoyritystä, kun Wolvesilla vastaava luku on yhdeksän, mikä on toiseksi paras lukema sarjassa. Näen viikonlopun pelin olevan haastava Leedsille, jossa heidän pelin pitää parantua roimasti saadakseen kolme pistettä. Itselleni kelpaa näillä perusteluilla Wolves +0.25 eli Wolvesin voitolla osuma ja tasapelillä puolikas osuma. 

pelivalinta vedonlyöntiin: 

Leeds - Wolves 23.10. 17:00. Wolves +0.25 @1,775 panostaso 3/5. raja 1,69. Linkistä loputkin mietinnät matkaan: https://forum.ylikerroin.com/viewtopic.php?f=35&t=55605&p=554411#p554411   

kansikuva: Birmingham mail

Kommentit (0)