12.8: Yksi helmi muuten köyhällä kierroksella

12.8: Yksi helmi muuten köyhällä kierroksella

Viki blogi

Comments: 0

Corinthians - Sport Recife

Under 2.25 at 2.06 (57%) 5/5

 

Corinthians on sarjan kuumin joukkue ja edellinen tappio on lähes kahden kuukauden takaa. Vaikka seura näytti menettävänsä avainpelaajiaan talousongelmien myötä, on joukkue pysynyt kasassa loistavasti. Lähtijöiden listalla on oikeastaan vain kärkipelaajia, joskin laadukkaan kärkipelaajan puute onkin ollut se Corinthiansin ainoa ongelma.

 

Sport on kauden yllättäjä eikä meno näytä hyytyvän. Joukkue vaikuttaa varsin laadukkaalle ja se on saanut pidettyä kiinni avainpelaajistaan. Sport on todellinen tilastokummajainen, sillä kotonaan se ei ole hävinnyt peliäkään, mutta vieraissa puolestaan saldo on erikoinen 0-7-1. Viime kierroksella se johti vieraissa lisäajalle asti, mutta lopputulos oli 1-1.

 

Corinthians puolustaa todella laadukkaasti. Kotonaan se on pelannut jo neljä nollapeliä putkeen ja voittanut näistä otteluista jokaisen. Sport pystyy varmasti haastamaan Corinthiansin, sillä myös vieraiden puolustus on kunnossa. Vaikka Corinthiansilta puuttuukin se ykköstykki, murtanee se Sportin puolustuksen kerran erittäin laadukkaan joukkuepelin voimin.

 


Kommentit (0)