14.6 MM-kisat: Englantia yliarvioidaan jälleen, iltaottelussa luvassa maaleja

14.6 MM-kisat: Englantia yliarvioidaan jälleen, iltaottelussa luvassa maaleja

Viki blogi

Comments: 1

Englanti - Italia

Italia+0 at 2.12 (53%) 4/5 (sbobet)

 

Englanti selvisi jälleen karsinnoista voittajana kisoihin, vaikka joukkue jäikin peräti neljästi tasapeliin. Englanti on lähtenyt aina kisoihin kovin odotuksin, mutta tällä kertaa tilanteen piti olla erilainen. Nuoret englantilaiset pelasivat kuitenkin kuluvan kauden loistavasti ja usko Englantia kohtaan kasvoi jälleen. Englannin joukkue on normaalia modernimpia ja joukkueessa on useita erilaisia pelaajatyyppejä, mutta laadussa se jää muiden taakse.

 

Italia keräsi karsintalohkostaan saman määrän pisteitä kuin Englanti ja eteni jälleen kerran kisoihin. Italia floppasi edellisissä MM-kisoissa oiekin kunnolla, mutta kahden vuoden takaiset EM-kisat osoittivat Italian tason. Italia ei kuulu aivan terävimpään kärkeen, mutta yksittäisissä otteluissa se voi haastaa kenet vain. Italialle harmaita hiuksia on aiheuttanut Montolivon jäänti pois kisoista, minkä lisäksi avausottelun missaavat De Sciglio ja Buffon.

 

Buffonin poissaolon varmistuttua Englanti on noussut jopa ottelun suosikiksi, mikä on täysin turha liikehdintä. Buffon on Buffon, mutta Sirigu on loistava maalivahti, eikä Buffon ole Italialle suurikaan menestys. Muutenkin Englanti on edelleen yliarvostettu joukkue pelistä toiseen, vaikka alkulohkosta jatkoon pääseminen tulee olemaan jo todella vaikeaa. Italia on joukkueista parempi ja vaikka tasapelin riski on suuri, uskon Italian ottavan kaikki pisteet illan huippuottelusta.

 

Norsunluurannikko - Japani

Over 2.5 at 2.04 (53%) 2.5/5 (sbobet, 2.14 nordicbet)

 

Vaikka Norsunluurannikko ei vieläkään ole voittanut Afrikan mestaruutta, joukkueelta odotetaan jälleen paljon, eikä suotta. Hyökkäyskalusto on loistava ja keskikenttää johtaa maailman parhaisiin pelaajiin kuuluva Yaya Toure. Puolustus ja taktinen osaaminen ovat kysymysmerkkejä, kuten aina kun puhutaan afrikkalaisista joukkueista, mutta Norsunluurannikko on siitäkin huolimatta Afrikan maista vahvin.

 

Japani on pelannut omalla mantereellaan todella vahvasti ja vaikka Confederations Cupissa joukkue ei voittanut otteluakaan, osoitti se Italiaa vastaan tasonsa. Japani on todella mielenkiintoinen ja nouseva maajoukkue, joka voi olla yksi kisojen yllättäjistä. Japani saa todella paljon maalipaikkoja, mistä huolen pitävät Honda ja Kagawa, mutta puolustus on Norsunluurannikon tapaan haavoittuvainen.

 

Ottelu on todella tärkeä, sillä kumpikin mielii jatkoon lohkostaan. Kummankin joukkueen hyökkäyskalusto on loistava ja joukkueet tiedostavat myös omat sekä vastustajan heikkoudet, mitkä sijaitsevat alakerrassa. Jos kumpikin uskaltaa iskeä vastustajan heikkoon kohtaa, voidaan ottelusta nähdä tähän mennessä kisojen viihdyttävin. Kummankin puolustus on sen verran haavoittuvainen, että maailmanluokan hyökkääjät saavat varmasti paikkoja ja verkot heiluvat.

 


Kommentit (1)

Osumia

Hyvät osumat eilisen hapuilun jälkeen! Italia oli odotetun kova ja Norsunluurannikkokin sai hanat auki Drogban sisääntulon jälkeen. Huomenna vihjeet tulee siinä 12-14, ainakin yksi vihje MM-karkeloihin ja pelataanhan siellä Veikkausliigaakin!