19.10 Brassifutis: Figuirense kierroksen pankkina

19.10 Brassifutis: Figuirense kierroksen pankkina

Viki blogi

Comments: 0

Figuirense - Coritiba

Figuirense+0 at 2.23 (55%) 5/5

 

Odotin Figuirensen varmistavan säilymisen lokakuun aikana, mutta kolme perättäistä tappiota on sysännyt joukkuetta sarjataulukossa alaspäin. Kaksi pistettä erottaa joukkueen putoamisviivasta ja takaa tullaan kovalla höngällä. Figuirense on kuitenkin kärsinyt paljon poissaoloista, enkä vieläkään jaksa uskoa putoamiseen. Edelliseen otteluun verrattuna Figuirense saa viisi uutta pelaajaa mukaan ja nyt olisi iskun paikka. Kotipeli ja vastassa sarjajumbo, näitä paikkoja ei voi missata jos haluaa pysyä pääsarjassa.

 

Coritiba voitti kotonaan ne pelit mitkä sen pitikin hoitaa, mutta se on edelleen sarjan viimeisenä. Se on toki vain voiton päässä noususta puotamisviivan yläpuolelle ja pelejä on vielä jäljellä. Vieraista nuita voittoja ei ole kuitenkaan tullut koko kauden aikana kuin yksi, joten pisteiden kerääminen on jäänyt ja tulee jäämään kotipelien varaan.

 

Figuirense hävisi yllättäen edellisen kotipelinsä Flamengolle, mutta sitä ennen se pelasikin kahdeksan kotiottelua tappioitta. Kumpikaan joukkue ei saa motivaatiosta etua ja näissä kovissa peleissä kotiedun merkitystä ei voi tarpeeksi korostaa. Uskon Figuirensen palaavaan voittojen tielle ja karistavan putoamispeikon harteiltaan, edes hetkeksi.

 

Internacional - Corinthians

Corinthians+0.5 at 2.01 (55%) 3/5

 

Internacional on toistaiseksi kolmantena ja Libertadoresiin selviytyminen on täysin omissa käsissä. Fanit ilmaisivat rajusti tuntemuksiaan nöyryyttävän 5-0 tappion jälkeen, mutta joukkue palasi voittokantaan kaatamalla Fluminensen. Viime aikaiset otteet eivät kuitenkaan ole vakuuttaneet ja etenkin omissa on soinut liikaa. Nilmar tuo kaivattua taitoa joukkueen kärkeen, mutta vasta hankittu kärkimies ei ole päässyt vielä sisään joukkueeseen.

 

Corinthians on kotijoukkueen tapaan pienessä kriisissä ja viikolla joukkue tippui cupista. Libertadoresiin selviytyminen on kuitenkin edelleen mahdollista, mutta tänään ei olisi varaa hävitä. Corinthiansin kannattajien lietsoma "kriisi" on kaikesta huolimatta melko tyhjästä keksitty, sillä vielä viikko sitten joukkue kaatoi sarjakärki Cruzeiron vieraissa. Myös maajoukkuetehtävistä palanneet pelaajat auttavat asiaa.

 

Nämä on niitä pelejä, jossa paremmin puolustava joukkue voittaa. Corinthians osaa tuon homman, onhan omiin mennyt koko kauden aikana vain 19 maalia. Internacional ei ole kovin tasainen suorittaja ja tasapeli on melko todennäköinen tulos tänään. Odotettaviss on kuuma ottelu, missä hvyin todennäköisesti myös joulukortti nousee kohti taivasta.

Kommentit (0)