25.5 Brassifutis: Tarjolla kaksi loistavaa kohdetta

25.5 Brassifutis: Tarjolla kaksi loistavaa kohdetta

Viki blogi

Comments: 3

Atletico PR - Coritiba

Atletico PR+0 at 2.03 (58%) 5/5

 

Atletico Paranaense oli viime kauden yllättäjä ja se sijottui hienosti kolmanneksi. Joukkue sai pidettyä odotettua paremmin avainpelaajistaan kiinni ja vaikka kausi ei ole alkanut kovin ruusuisesti, on Atleticolla potentiaalia paljon parempaan. Atletico PR ei ole pystynyt kääntämään tasaisia pelejä vielä voitoiksi, mutta jossain vaiheessa hyvä pelaaminen palkitaan. Tappioita joukkue on kärsinyt vain top-4 joukkueille, joten sarjataulukkoa on turha tuijottaa liian tarkkaan.

 

Coritiban alkukausi oli viime vuona loistava ja joukkue oli sarjan kärjessä. Tänä vuonna alku onkin ollut vaikeampi ja avausvoitto on yhä ottamatta. Coritiban alkukauden ohjelma on ollut kieltämättä vaikea, mutta ei joukkueen pelaaminen ole kyllä vakuuttanut. Kokenut Alex on paluunsa jälkeen tehnyt kolmeen peliin kaksi maalia, mutta Coritiban tehot ovat liikaa Alexin varassa. Joukkueen puolustus on ollut viime vuotta tiiviimpi, mutta parannettavaa olikin runsaasti.

 

Atletiba Classico on yleensä kuuma peli ja tämän takia vedonlyöntimielessä riskejä on normaalia enemmän. Atletico PR on kuitenkin tällä hetkellä selvästiCoritibaa edellä, enkä saa Coritibasta mitenkään ennakkosuosikkia. Kaksi maalia kotijoukkueelle iskenyt Marcelo saattaa olla sivussa, mutta kärkeen Atleticolla on heittää useampiakin laadukkaita pelaajia. Ottelu pelataan neutraalilla kentällä, mutta Atletico PR on silti "selvä" suosikki.

 

Botafogo - Vitoria

Vitoria+0.75 at 1.98 ( 57%) 4/5

 

Botafogon kausi on lähtenyt käyntiin surkeasti, eikä tilanne ole tällä hetkellä ihan terve. Palkat ovat maksamatta, mutta silti joukkue ostaa uusia pelaajia. Seurassa on paljon erimielisyyksiä ja tämä on heijastunut myös kentälle. Tänään Botafogolla on myös sivussa paljon avainpelaajia, tärkeimpänä Brasilian U20 maajoukkueen kapteeni Doria.

Vitoria pelasi viime vuonna ennakkoluulottomasti ja kuului liigan ylempään keskikastiin. Vitoria kuitenkin menetti avainpelaajiaan, mutta joukkue on siitäkin huolimatta yhä laadukas. Kausi alkoi hyvin, mutta Vitoria pelasi kaksi edellistä peliä kotonaan ja saldona oli kaksi tappiota. Notkahduksia tapahtuu kuitenkin kaikille, ja Vitorialla on potentiaalia parempaan.

 

Botafogo on normaalisti loistava kotijoukkue, mutta tällä kaudella se ei tule enää saamaan normaalia kotietua. Botafogo taistelee hengestään ja sarjapisteet saattavat jäädä välillä sivuseikaksi. Botafogo on parempi joukkue paperilla, mutta luvassa on varamsti tasainen ottelu.

 Kommentit (3)

Ensimmäinen jo taskussa

Sieltä otettiin jo Atletico PR maksimeilla kiinni. Kaikkinensa tasainen matsi, mutta kotijoukkueella selvästi paremmat paikat. Vitoria+0.75 markkinoiden paras kerroin enää 1.83, toivotaan että sekin osuu!

No osuttiinhan sieltä

No osuttiinhan sieltä kivuttomasti molemmat :) Ty. Itse vinkkasin myös Foorumille ATL-PR Curitiban derbyyn ja oma Cruzeiro myöskin perille. Mukava Brassikierros oli taas.

Tilipäivä

Oikein mukavat osumat tänään! Kumpaakaan ei tarvinnut edes liiemmin puristella, pelien tulokset kuvastaa aika hyvin pelitapahtumia. Brasiliassa pelataan nyt tiiviillä tahdilla ennen MM-kisojen alkua eli viikolla on jälleen herkkua luvassa!