26.4 Brassifutis: Jatkuuko Fluminensen lento?

26.4 Brassifutis: Jatkuuko Fluminensen lento?

Viki blogi

Comments: 1

Palmeiras - Fluminense

Fluminense+0 at 2.40 (48%) 4/5

Over 2.5 at 2.19 (51%) 3/5

 

Palmeiras aloitti kautensa 2-1 voitolla putoajakanditaatti Criciumasta, ja peli oli kaikkea muuta kuin helppo. Palmeiras tasoitti ottelun 8.minuuttia ennen loppua ja Criciuman järkyttävän merkkausvirheen seurauksena Palmeiras vei pisteet mukanaan. Palmeiras oli kovissa vaikeuksissa Criciuman kanssa ja ilman Fernando Prassin torjuntoja pelin kääntäminen ei olisi onnistunut. Palmeiras hakee vielä ihanneavaustaan ja muutoksia on luvassa.

 

Fluminensen avausvastus ei ollut kova, mutta suoritus oli varsin vakuuttava. Ottelu päättyi 3-0 ja hyökkäyspään tärkeät pelaajat saivat heti hanansa auki. Sama tahti jatkui viikolla Cupissa, kun Fluminense nappasi voiton samoin numeroin. Fluminense jatkanee samalla avauskokoonpanolla, koska mitä sitä toimivaa sapluunaa muuttamaan. Fluminense oli mestaruuskaudella sarjan paras vierasjoukkue, ja joukkue rouhii tälläkin kaudella mukavan määrän pinnoja vieraista.

 

Palmeiras ei ole tavallinen nousijajoukkue, mutta suora nousu kärkitaisteluun on varsin epätodennäköistä. Fluminensen peli oli avauskierroksella selvästi valmiimpaa, ja onhan joukkueen materiaalikin kotijoukkuetta vahvempi. Fluminensen puolustusta ei juurikaan testattu avausottelussa, ja vaikeuksia on varmasti luvassa. Palmeiras osoitti jo avausottelussa haavoittuvaisuuttaan, joten Fluminensen hyökkyskalusto tuskin jää maaleitta. Palmeiraksella on varmasti kova into ensimmäisessä kotipelissään, joten maaleja voi odottaa runsaasti.

 


Kommentit (1)

Ensimmäinen huti

Fluminense tuli helposti taskuun, mutta overista napsui kauden ensimmäinen huti. Fluminense oli selvästi parempi joukkue ja olisi voinut voittaa useammallakin maalilla. Odotin, että Palmeiras olisi ensimmäisessä kotipelissään pitänyt tempotasoa kovempana, mikä olisi ollut overin kannalta suotuisaa.

 

PS. Veikkausliigassa ainakin vielä linja niin hyvin kohdillaan, että ei vetoja sinne. Brasilian 8 matsin kattauksesta löytyy pelattavaa. Palataan illalla!