26.6 MM-futis: Venäjä jää alkulohkoon, muut suosikit vahvoilla

26.6 MM-futis: Venäjä jää alkulohkoon, muut suosikit vahvoilla

Viki blogi

Comments: 3

Tänään normaalia lyhyemmillä perusteluilla:

 

USA - Saksa

Saksa-0.75 at 2.02 (55%) 4/5 (sbobet)

 

Tasapelillä kummatkin menevät jatkoon, mutta Saksalla ei ole mitään tarvetta "sopuilla" tästä pelistä tasapeliä. Joukkueen materiaali on laadukas ja laaja, joten se pystyy voittamaan ottelun lepuutuksista huolimatta. USA puolustaa hyvin, mutta onhan joukkue pelannut tasonsa ylärajoilla. Saksa on hyvä USA:n kaltaisia joukkueita vastaan, joten eiköhän voitto irtoa tänäänkin.

 

Etelä-Korea - Belgia

Belgia-0.75 at 2.08 (54%) 4/5 (pinnacle)

 

Etelä-Korean jatkomahdollisuudet on lähes nollassa, eikä joukkue ole vakuuttanut millään osa-alueella. Belgiakaan ei ole vielä vakuuttanut, mutta nyt se pääsee pelaamaan vapautuneesti, minkä uskon auttavan. Lepuutuksia on varmasti luvassa, mutta Belgian materiaali on laaja ja ratkaisuvoimaa löytyy myös penkiltä. Etelä-Korean puolustus ei voi kestää Belgian käsittelyssä.

 

Algeria - Venäjä

Algeria+0.5 at 1.96 (58%) 5/5 (pinnacle)

 

Algeria on pelannut hyvän turnauksen, eikä se ole ihme kun katsoo joukkueen pelaajalistaa. Algeria on yksi kisojen aliarvostetuimmista joukkueista ja se on esittänyt itsestään jo kaksi eri puolta. On nähty todella tiivis ja puolustava Algeria, mutta edellisessä pelissä nähtiin sexyfootballia pelaava ja korkealta prässäävä Algeria. Venäjä ei ole vakuuttanut ja maalinteko on todella vaikeaa. Tasapeli riittää Algerialle jatkoon, joten pelisuunnitelma lienee puolustava.

 

 

 


 


 


Kommentit (3)

Panoksista

Moi!
Mulla olis Vikille yks kysymys. Millä kannattaa laskea sopiva panoskoko? Ite oon käyttäny kellyn kaavaa aina kun mahdollista, mutta esim nyt sun vihjeissä kun arvot syöttää laskuriin, viimeisen 5/5 kohteen panokseksi tulee suunnilleen sama panos kuin muissa 4/5 kohteissa. Kannattaisko kellyn sijaan rakentaa oma järjestelmä esim niin, että 3% on maksimi panos ja 5/5 on tämä 3%?

Kiitos hyvistä vihjeistä! :)

Oikeaa vastausta tuohon

Oikeaa vastausta tuohon kysymykseen tuskin on olemassa. Itse käytän omanlaistani systeemiä, mutta kelly toimii varmasti ihan "yhtä hyvin". Tasapanoksin pelaamisen olen myös huomannut ihan toimivaksi tavaksi riippuen tietysti siitä, minkälaisista vedoista on kyse. Jos olet nähnyt kellyn toimivaksi, niin miksipä sitä kannattaisi lähteä vaihtamaan. Omassa järjestelmässä on toki omat juttunsa ja sitä on mahdollista kehittyy, mikä on myös ihan mieleistä puuhaa jos homma kiinnostaa. Kannattaa vaikka kokeilla systeemejä rinnakkain (vertaillen) ja katsoa kumpiko on itselle sopiva/tuottavampi.

Päivän ykköskohde taskuun ja

Päivän ykköskohde taskuun ja suosikkienkin voitoilla sai puolet kotiin. Saksalla ja Belgialla ei oikein riittänyt puhtia siihen toisen maalin tekemiseen j Belgialla oli vielä tuo punainen kortti rasitteena. Algerialta odotetun vahva suoritus ja ansaitusti jatkoon. Huomenna välipäivä ja sitten alkaakin tosipelit!