4.8 Veikkausliiga: TPS tarvitsee kipeästi pisteitä

4.8 Veikkausliiga: TPS tarvitsee kipeästi pisteitä

Viki blogi

Comments: 1

TPS - FF Jaro

TPS+0 at 2.65 (45%) 4/5

 

TPS on sarjan hännillä ja eroa Honkaan on 8 pisteen verran. Joukkueilla on vielä yksi keskinäinen kohtaaminen jäljellä ja pelejä on tarvittava määrä pisteiden keräämiseen, mutta voittoja on alettava napsimaan tasaisella tahdilla. TPS on pelannut ennakkoluulottomasti läpi kauden ja viime aikoina se on palkittu myös pisteiden valossa. Etenkin kotonaan TPS pystyy pisteitä napsimaan ja se on hävinnyt vain 2 edellisestä seitsämästä kotiottelustaan.

 

FF Jaro aloitti kauden loistavasti, kunnes koitti pitkä suvantovaihe, jota joukkue elää oikeastaan edelleen. Peliesitykset heittelevät liikaa, eikä joukkue ole pystynyt kehittämään peliiän kauden edetessä. Vastuu on ollut vahvasti samojen pelaajien harteilla, minkä johdosta pelaajat ovat olleet väsyneitä, mikä puolestaan taas selittää epätasaiset peliesitykset. Vaikka Jaro onkin vierastaulukossa sarjan neljäs, en näe sitä kummoisena vierasjoukkueena.

 

TPS on ruvennut raapimaan pisteitä tasaiseen tahtiin ja se on todella motivoitunut nousemaan Hongan ohi sarjataulukossa. Jaron tekeminen ei vakuuta ja uskonkin joukkueen jämähtävän alempaan keskikastiin. Jarolla on ollut viime aikoina vaikeuksia vieraskentällä, eikä kaikkensa kentälle jättävä TPS ole todellakaan vastustajista helpoin. Vetomuotona+0 on toimivin, koska uskon Tepsin hakevan lopussakin voitto-osumaa, vaikka peli olisi tasan.

 


Kommentit (1)

Voi voi. Pitkään näytti

Voi voi. Pitkään näytti hyvältä ja kotijoukkueella oli paikat mennä 3-1 johtoon, mutta kun et itse tee niin vastustaja iskee. TPS olisi kyllä voiton ansainnut, mutta ei tänään. Eikun uutta suoleen vaan!