Livevedonlyönti ja sen salaisuudet

Livevedonlyönti ja sen salaisuudet

ylikerroin.com blogi

Comments: 0

Livevedonlyöntiopas jokaiselle livevedonlyönnistä kiinnostuneelle. Kuinka voit tehdä tulosta livevedonlyönnillä. Parhaat vedonlyöntivihjeet ja vihjeet livevedonlyönnin salaisuuksiin.

Opas livevedonlyöntiin

Livevedonlyönti on kasvattanut osuuttaan kokonaisvedonlyönnistä vuosikausien ajan. Siksi päätimme koota jo aiemmin kirjoitetun (Petri Käenmäki) 7-osaisen oppaamme livevedonlyönnistä yksiin "kansiin". Kokosimme tämän erinomaisen artikkelisarjan yhteen ja nostamme sen taas pinnalle, yhtä ajankohtaisena kuin aina.

Livevedonlyöntiin valmistautuminen

Tässä artikkelisarjan ensimmäisessä osassa Petri kävi läpi valmistautumista Live-vedonlyöntiin, sekä muistutti pelaajaa tekemään tarkan suunnitelman päivän ohjelmasta. Valmistautuminen tosiaan on kaiken A ja O.

Live vedonlyöntiopas 1

Laskurien käyttö vedonlyönnissä

Juttusarjan toisessa osassa käytiin läpi sitä, millaisilla työkaluilla on hyvä lähestyä kohta alkavaa livevedonlyöntiä. Paletin pitää voimia kun tehdään työtä kaikin voimin. Jutussa sivuttiin myös xG-laskentaa, jonka perustiedot on hyvä olla hallussa kun lähdetään tekemään tiliä vedonlyönnillä.

Live vedonlyöntiopas 2


Kerroinliikkeiden tunnistaminen livevedossa

Aiemmassa osassa käytiin läpi valmistautumista ja apuohjelmia, mutta nyt on aika antaa pelin puhua. Vanha totuushan on, että pöytälaatikkovedot eivät kehitä. Kun oikea raha vaihtaa omistajaa, on mielen oltava virittynyt äärimmilleen, jotta se pystyy tekemään oikeita päätöksiä ja positiivista kassavirtaa. Myös kertoimien liikkeet on hyvä tunnistaa, koska mitä pienempää (vedonlyönnillisesti) sarjaa pelaat, tulet törmäämään näihin usein.

Live vedonlyöntiopas 3

Kasvua pelikassaan Netin suurimmat vedonlyöntibonukset

Pelivalinnat, vetotyypit ja ajoitus kuntoon

Pelivalinnoissa painottuvat sarjat, jotka jo osaat kunnolla. Tämä johtaa siihen, että on syytä miettiä millaisia pelivalintoja ja vetomuotoja kyseiseen sarjaan kannattaa käyttää. Onko pelaamasi sarja taktisesti sellainen, että tietyllä ajanhetkellä joukkueet tyytyvät tasapeliin, vai alkavatko kunnon hulinan heti pillin soidessa ensimmäistä kertaa. Nämä kaikki vaikuttavat ratkaisevasti siihen, miten kyseistä peliä lähestyt.

Live vedonlyöntiopas 4

Analyysi livevedonlyönnissä

Kun pelit on pelattu, on aika tehdä yhteenvetoa. Missä onnistuit ja mikä meni pieleen. Entä sujuiko ottelutapahtuma kuten olit ajatellut sen menevän. Muista kuitenkin, ettet heti pelin "loppulämmöissä" ala tekemään analyysiä. Käy happihyppelyllä ja anna sykkeen tasoittua. Vasta sen jälkeen on järkevää alkaa tekemään töitä analyysin eteen. Muista myös vaihtaa ajatuksia peleistä samanhenkisten ihmisten kanssa.

Live vedonlyöntiopas 5

Voittavat vedonlyöntivihjeet ilmaiseksi

Sekalaista vedonlyönnistä

Ylireagoiko markkina? Olinko väärässä alusta asti? Nämä kysymykset jäävät usein pelaajan mieleen, kun hän tekee analyysiaan pelin lopputuloksesta. Entä vastustajani? Voittiko joku kun itse hävisin rahaa vedonlyönnissä? Kannattaa muistaa, että pelialalla nykyisin jopa yleiset vedonlyöntisyndikaatit laittavat parhaat treidaajansa yleensä niihin otteluihin, joissa rahaa liikkuu eniten. Kannattaa siis huomioida tämä, kun hyppää altaan syvään päätyyn.

Live vedonlyöntiopas 6


Loppupelit livevedonlyönnistä

Muista aina, että jokainen ottelu on oma kokonaisuutensa, eikä toista täysin samanlaista tule koskaan enää. Älä siis jää roikkumaan murheeseen tai onnen kukkuloille. On tärkeää pysytellä kokoajan jalat maanpinnalla, koska mennyt ottelu ja sen tulos ei ole tae seuraavasta. Se mikä tänään toimi voi huomenna olla historiaa. Muista siis kehittää itseäsi, työkalujasi ja menetelmiäsi jatkuvasti. Niin tekevät vedonvälittäjät ja muut kilpailevat tahosi.

Live vedonlyöntiopas 7

Kommentit (0)