Expekt

Expekt

päivitetty: Lauantai, 16.10.2021, 19:57

Expekt vedonlyönti 2021

Vuonna 1999 perustettu Expekt tarjoaa nykyisin korkealuokkaisia rahapelikokemuksia jokaisella tasolla. Yhtiöllä on vankka tausta vedonvälittäjänä, mutta nykyisin sen alta löytyvät sekä mahtava kasinopelitarjonta että livevedonlyönnin koko sarja. Alkujaan Pohjoismaisille markkinoille suunnattu välittäjä on nykyisin kerännyt itselleen tukevan jalansijan koko Euroopan alueella. Expekt on aina kertoimien osalta vetänyt hieman omaa linjaansa ja muun muuassa se oli ensimmäisiä suomalaisten keskuudessa tunnettuja vedonvälittäjä, joka otti erikoisvetoja laajemmassa mittakaavassa pelattaviksi. Myös ennen eri sarjojen alkuja Expekt tarjoaa keskimääräistä paremman valikon kausivetoja. Pelivalikoivan voikin sanoa olevan todella kattava! Alla esimerkkinä pelivalikoima jääkiekkoon:

Expektillä on myös, kuten jokaisella varteenotettavalla vedonlyöntitoimistolla on myös toimiva mobiilisovellus. Expektiltä löytyy asiakkaillensa tasaisesti kilpailuja sekä muita monelle hyödyllisiä tarjouksia, kuten kerroin buusteja. Mikäli pelityylisi sopivat monen kohteen kupongit, niin Expektillä saa kokonaiskertoimeen korotusta sen mukaan kuinka monta kohdetta riviltä löytyy.

BONUKSET

Tervetuliaistarjous – 100% bonus 50€ saakka

Tervetuliaistarjouksessa ainoastaan bonus tulee kierrättää 8 kertaa ennen kuin se muuttuu oikeaksi rahaksi ja sen voi nostaa. Bonus tulee kierrättää Expektin vedonlyönnissä minimikertoimella 2,0, kohteissa joissa on vähintään 3 mahdollista lopputulosta, kuten 1x2. Kierrätysaikaa on mukavat 90 päivää.

Expekt tarjoaa tasaisin väliajoin myös talletusbonuksia ja ilmaisvetoja tasaisesti myös vanhoille asiakkaille, joten sähköpostia ja tiliä kannattaa seurailla tasaisesti.

Suomenkielinen käyttöliittymä: 
On
Suomenkielinen asiakaspalvelu: 
On
ETA-bookkeri: 
On
Lajivalikoima: 
4
Pelivalikoima: 
4
Kertoimet: 
2
Panokset: 
2
Luotettavuus: 
4
Yleisarvosana: 
3
Tilinavausbonukset: 
50% MAX 50€