Coolbet tarjoaa 5x Real Madridin jatkoonmenolle

Coolbet tarjoaa 5x Real Madridin jatkoonmenolle

päivitetty: Keskiviikko, 07.03.2018, 12:20

Comments: 0

Coolbet tarjoaa tiistaille uusille asiakkailleen erikoistarjouksen Ylen kanavillakin televisioitavaan Mestarien Liigan pudotuspeliotteluun PSG - Real Madrid. Coolbet tarjoaa uusille kampanjan-aikana tilin avanneille, ensimmäisen talletuksen tehneille asiakkaille, jotka lyövät ensimmäisen vedon Champions League Outrights kohteeseen "Real Madrid to proceed" jättikertoimen 5,00! Kyseessä on siis korotettu kerroin Realin jatkoon menolle.

Real Madrid vei ensimmäisen ottelun selkeästi 3-1 ja PSG:ltä on poissa tästä jälkimmäisestä osaottelusta mm. Neymar. Vaikka kyseesä on vieraspeli, niin vedonlyöntimarkkinat uskovat vahvasti Realin jatkoon menoon - Coolbetillakin normaali kerroin tälle tapahtumalle on vain 1,34.

Kampanjan tärkeimmät pointit:
-Kampanja päättyy 6.3.2018 klo 21:45
-Tarjous voimassa vain uusille asiakkaille
-Real Madrid jatkoon kertoimella 5,00
-Maksimipanos 10€, maksimi lisävoitto 40e. Lisävoitto maksetaan keskiviikkona ja siihen ei sisälly kierrätysvaatimusta.
-Vedon tulee olla ensimmäinen asiakkaan tekemä veto ja se tulee lyödä omalla rahalla (ei bonusrahalla). Asiakas voi kuitenkin hyödyntää normaalin ensitalletusbonuksen vedonlyöntiin (100% 150e asti) seuraavalla talletuksella.
-Vain single-vedot, jotka on lyöty ennen ottelun alkua lasketaan.
-Huolimatta vetokupongilla näkyvästä kertoimesta, asiakas saa kohteen kertoimeksi 5,00 eli maksamme erotuksen, jos Real menee jatkoon ja kampanjan muut ehdot täyttyvät.

Lisätiedot ja kampanjan tarkemmat säännöt löydät täältä.

Kommentit (0)