Haasta kaverisi pokeriturnaukseen Coolbetillä!

Haasta kaverisi pokeriturnaukseen Coolbetillä!

päivitetty: Keskiviikko, 27.05.2020, 08:49

Comments: 0

Päivät matelevat, suoratoistopalveluista kaikki katsomisen arvoinen katsottu, telkusta tulee vain uusintoja, yksinolo sisätiloissa turhauttaa, mitä tehdä?

Tähän ongelmaan Coolbet tarjoaa hyvän aktiviteetin, mikäli olet pokerin ystävä. Kaikki ovat tervetulleita, niin vanhat kuin uudet asiakkaat. Mikäli olet uusi asiakas niin kannattaa hyödyntää bonus.

Mikäli ei ole vielä tiliä Coolbetille, niin TÄSTÄ tiliä availemaan.

Coolbet tarjoaa nyt kaveriporukoille / pokerikerhoille yms. mahdollisuuden pelata yksityisiä pokeriturnauksia Coolbet Pokerissa.

Ilmoittakaa Coolbetillä sähköpostitse millaisen pokeriturnauksen haluaisitte pelata, niin teille luodan yksityisen turnaus salasanalla varustettuna. Näin pääsee nauttimaan pokerista vain omalla porukalla ja saa sosiaalisuutta elämään, eikä pääse mökkihöperyys yllättämään.

Pelien järjestämisestä veloitetaan noin 9 % suuruinen komissio. Eli esim. 11 € panoksella pelatusta turnauksesta 10 € menee palkintopottiin ja 1 € komissiona talolle.

Lähettäkää siis sähköpostia osoitteeseen suomi@coolbet.com ja kertokaa milloin ja minkälaisen turnauksen haluaisitte pelata!

Alla yksi esimerkki turnauksesta, jonka voitte pyytää järjestettävän:

  • Keksikää turnauksellenne nimi, esim. "Paistien poksuttelut "
  • Milloin haluatte pelata?
  • Kuinka monta pelaajaa turnaukseen suurin piirtein osallistuu?
  • Mikä buy-in? Esim 11 €
  • Re-buyt? Esim. rajattomat 11 € re-buyt ensimmäisen 60 min ajan
  • Mikä salasana laitetaan?

Nettiturnausten palkintopotit jaetaan pelaajamäärästä riippuen normaalien käytäntöjemme mukaisesti parhaiden pelaajien kesken.

Yllä oleva turnaus on siis vain esimerkki ja myös muunlaiset turnaukset onnistuvat!

Laittakaa viestiä osoitteeseen suomi@coolbet.com, niin sovitaan tarkemmin!

Muistakaa myös hyödyntää Coolbet Pokerin uuden pelaajan bonustarjous ja tsekakkaa myös maaliskuun loppuun saakka voimassa olevaan Fish Party -kampanja.

Mikäli ei ole vielä tiliä Coolbetille, niin TÄSTÄ  pääsee availemaan.

Kommentit (0)