Hyödynnä Coolbetin viikoittainen 10€ riskitön ilmaisveto pesäpalloon!

Hyödynnä Coolbetin viikoittainen 10€ riskitön ilmaisveto pesäpalloon!

päivitetty: Maanantai, 16.11.2020, 14:14

Comments: 0

NÄIN LUNASTAT RISKITTÖMÄN VEDON

  1. Osallistu kampanjaan painamalla kampanjasivulla olevaa "NAPPAA RISKITÖN VETO" -painiketta tai syöttämällä bonuskoodi: SUPER15 kohdassa Tili > Bonuskoodi HUOM! Kampanjaan tulee osallistua joka viikko uudestaan. Uuden bonuskoodin löydät kampanjasivulta.
  2. Lyö tämän jälkeen 25 € edestä vetoa pesäpallosta yhden viikon aikana (maanantai-sunnuntai).
  3. Saat 10 € riskittömän vedon seuraavalle viikolle pesikseen. Riskitön veto lisätään pelitilille automaattiisesti. Riskittömällä vedolla ei ole kierrätysvaatimusta.
  4. Käytä riskitön veto valitsemalla haluamasi pesäpallokohteet Vedonlyönnin valikon kohdasta “Riskitön veto” ja lisää ne vetokupongille, jonka jälkeen klikkaa “Käytä riskitön veto” -painiketta ja vahvista veto.

TÄSTÄ KAMPANJASIVULLE!

MIKÄLI SINULLA EI OLE VIELÄ TILIÄ COOLBETILLE, NIIN AVAA SE TÄSTÄ.


SÄÄNNÖT JA EHDOT

1. Kampanja on voimassa vain Coolbetin suomalaisille asiakkaille.
2. Osallistu kampanjaan syöttämällä viikoittain vaihtuva bonuskoodi, jonka löydät kampanjasivulta. Kampanjaan tulee osallistua joka viikko uudestaan syöttämällä kyseisen viikon bonuskoodi.
3. Vetoja, jotka on asetettu ennen bonuskoodin asettamista, ei lasketa mukaan kampanjaan.
4. Tarjous on voimassa joka viikko maanantai klo 00:01 – sunnuntai klo 23:59 koko pesäpallokauden ajan.
5. Vain oikealla rahalla (ei bonusrahalla) asetetut vedot pesäpallon kohteisiin lasketaan mukaan kampanjaan. Vähintään yksi kohde vetokupongilta tulee olla pesäpallosta.
6. Kampanjaan kuuluvat vedot tulee asettaa vähintään 1,50 kertoimella. Vedot tulee asettaa ja niiden tulee ratketa aikavälillä: maanantai klo 00:01 – sunnuntai klo 23:59.
7. Voit lyödä vedot ennen otteluiden alkua tai Live-vedonlyönnissä.
8. Vain single- ja yhdistelmävedot lasketaan mukaan kampanjaan.
9. Järjestelmävetoja ei lasketa mukaan kampanjaan.
10. Muihin kampanjoihin asetettuja vetoja ei lasketa mukaan tähän kampanjaan. Kampanjaan asetettuja vetoja ei voida yhdistää toiseen kampanjaan asetettujen vetojen kanssa.

11. Cash out -toiminnolla lunastettuja vetoja ei lasketa mukaan kampanjaan.
12. Jokainen asiakas voi ansaita vain 1 riskittömän vedon per viikko.
13. Riskitön veto on saatavilla viimeistään seuraavan viikon maanantaina klo 14:00 ja se on voimassa saman viikon sunnuntaihin klo 23:59 asti.
14. Riskitön veto voidaan käyttää single- tai yhdistelmävetoon.
15. Vähintään yhden riskittömän vedon kohteen tulee olla pesäpallokohde.
16. Riskittömällä vedolla ei ole kierrätysvaatimusta. Jos vetosi häviää, saat panoksesi takaisin
17. Coolbet pidättää oikeuden mitätöidä kampanjan tilanteen niin vaatiessa.
18. Coolbet yleiset säännöt ja ehdot voimassa.
19. Asiakkaalla voi olla vain yksi aktiivinen vedonlyöntibonus kerrallaan. Asiakkaat, joilla on aktiivinen bonus, jossa on kierrätysvaatimusta jäljellä, eivät ole oikeutettuja tähän tarjoukseen.
20. Nämä säännöt on julkaistu usealla eri kielellä, jotta asiakkaiden olisi helpompi tulkita niitä. Jos eri kielten sääntöjen välillä huomataan eroavaisuuksia, noudatetaan aina englanninkielisiä sääntöjä.
21. Huomioithan, että noudatamme tarkasti bonussääntöjä, jotka koskevat samassa taloudessa asuvia henkilöitä. Lisää aiheesta voit lukea. Säännöistä ja ehdoista, yleiset bonusehdot 6.1.-kohdasta. Mikäli haluat lisäinfoa aiheesta, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Nämä säännöt ovat lisänä Säännöissä ja ehdoissa mainittuihin Yleisiin bonusehtoihin ja ne pätevät, ellei kampanjan kuvauksessa ole toisin mainittu.
22. Asiakkaalla saa olla ainoastaan yksi asiakastili sivustolla. Jos yrität avata useamman kuin yhden Asiakastilin, Coolbet pidättää oikeuden sulkea kaikki pelitilisi ja jäädyttää tileillä olevat varat. Vain yksi asiakastili per kotitalous.

Kommentit (0)