Kuinka löydän parhaat vedonlyöntibonukset

Kuinka löydän parhaat vedonlyöntibonukset

päivitetty: Torstai, 20.09.2018, 11:36

Comments: 0

Parhaat vedonlyöntibonukset

Parhaat vedonlyöntibonukset ovat kiinnostaneet ihmisiä aina. Välittäjät käyttävät niitä houkutellakseen pelaajia asiakkaikseen. On kuitenkin aina otettava tarkasti selvää, millaiset ehdot bonuksien taakse kätkeytyvät. Pelkkä suuri summa ei aina ole parhaimman bonuksen merkki, vaan valveutuneen pelaajan on otettava huomioon muitakin asioita. Kuitenkin varsinkin pienellä kassalla operoiville ja miksi ei isommillakin, niin luotettavien vedonlyöntitoimitoimistoiden bonuksen on oiva tapa kasvattaa pelikassaa. Tärkeimmät bonuksen ehtoihin vaikuttavat tekijät ovat:

1) Vedonlyöntibonuksen suuruus
2) Bonuksen kierrätysehdot
    - Kierrätyksen minimikerroin
    - Kierrätysvaatimus
    - Kierrätykseen sallittu aika
    - Max. panos kierrätykseen
    - Muut huomioitavat asiat
    
Nämä asiat huomioimalla sekä tuntemalla oman riskitasonsa pääsee jo monesti hyvään alkuun menestyksekkäässä kierrättämisessä. Tässä artikkelissa myös käymme läpi yhden vedonlyöntibonuksen anatomian.

Vedonlyöntibonuksen suuruus

Eri vedonvälittäjät tarjoavat erisuuruisia vedonlyöntibonuksia. Kuten monessa muussakin asiassa, myös tässä pätee sanonta, jonka mukaan suurin ei aina ole parhain. Viisas vedonlyöjä ottaa huomioon myös monia muita asioita. Normaalit vedolyöntibonukset vaihtelevat suuruudeltaan 50€ ja 200€ välimaastossa. Euromääräisen summan lisäksi pitää aina myös huomioida prosenttiosuus, jonka välittäjä tarjoaa. Normaalit osuudet liikkuvat 50-150% välimaastossa. Tämä tarkoittaa prosenttiosuutta, jonka määrän välittäjä tallettamastasi summasta ottaa huomioon. Esimerkiksi 50% on 100€ talletuksesta 50€ ja niin edelleen. Huomioi aina, että mikäli jokin netissä tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, se ei yleensä myöskään ole totta. Ennen talletusta kannattaa aina kaivaa perustiedot välittäjästä ja tiedustella muiden pelaajien kokemuksia vedonvälittäjästä.

Vedonlyöntibonuksen kierrätysehdot

Jokainen välittäjä määrittelee sivuillaan ne ehdot, joilla vedonlyöntibonus on kierrätettävissä. Tärkeimmät huomioitavat asiat ovat minimikerroin, kierrätysvaatimus, aikataulu, sallittu panoksen koko sekä muut huomioitavat asiat. Ota myös aina tarkasti selvää siitä, mitä vedonlyönnin pelimuotoja välittäjä hyväksyy bonuskierrätyksen yhteydessä.

Bonuskierrätyksen minimikerroin

Tämä tarkoittaa kerrointa, jonka alle olevia kertoimia ei lasketa mukaan kierrätykseen. Jos välittäjä esimerkiksi mainitsee pienimmän sallitun kertoimen olevan 2.0, et saa bonusta kierrätettyä pelaamalla vaikkapa 1.95-tasoista kerrointa. Kannattaa tutkia ja tiedustella myös sitä, ottaako välittäjä huomioon tuplana pelatun kohteen. Eli mikäli pelaat samaan riviin kahta 1,45 tasoista kerrointa, ylittää se tällöin vaaditun (2.0) tason. Muista aina, että mitä suuremmaksi välittäjä on määritellyt kertoimen, sen vaikeampaa on löytää kierrätykseen sopivia pelikohteita.

Vedonlyöntibonuksen kierrätysvaatimus

Tämä tarkoittaa sitä, että välittäjä asettaa tietyn kierrosmäärän, joka pelaajan tulee tallettamiaan rahoja kierrättää. Ensimmäisenä tulee huomioida se, koskeeko kierrätysmäärä ainoastaan ensitalletusta, vai pitääkö myös saatu bonusraha kierrättää (tällöin kierrätysmäärä luonnollisesti nousee). Mikäli välittäjä kertoo kierrätysmääräksi vaikkapa 5 koskien pelkkää talletusta, pitää tallettamasi summa kierrättää 5 kertaa.

Aikataulu bonuskierrätyksessä

Yleensä jokainen välittäjä ilmoittaa tietyn aikaraamin, jonka puitteissa kierrätys on suoritettava. Normaali kierrätysaikataulu on muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen. Huomioi heti ensimmäisenä aikataulun merkitys, sillä kahden viikon aika ei välttämättä riitä kierrätykseen, mikäli sopivia kohteita ei ole tarjolla päivittäin. Älä siis ryhdy kierrättämään bonusta, mikäli suosikkilajiesi ottelukalenteri näyttää tyhjältä. Muuten joudut poistumaan mukavuusalueesi ulkopuolelle. Mitä pidempi aika kierrätykseen on varattavissa, sitä parempi pelaajalle. Tällöin pystyt valitsemaan mieleisesi kohteet ja kierrätys on helpommin suoritettavissa.

Panoksen koko vedonlyöntibonuksessa

Myös panoksen koko on äärimmäisen tärkeä asia, kun mietitään bonuksen kierrättämistä. Mikäli välittäjä rajoittaa panoksen kokoa kierrätysvaiheessa, (tai ottaa huomioon vain tietyn osan panoksesta) lisää se huomattavasti vaadittavia vetoja kierrätyksen ympärillä. Huomioi myös se, että mikäli vain tietty prosenttiosuus vedostasi otetaan huomioon kierrätyksessä, saatat joutua kauas mukavuusalueeltasi bonuksen kierrätyksessä. Ota nämä asiat mietintääsi jo ennen kuin alat kierrätykseen.

Kommentit (0)