Tulosveto vedonlyönti

Tulosveto vedonlyönti

päivitetty: Tiistai, 04.01.2022, 21:27

Comments: 0

Veikkauksen tulosvedon pelaaminen ja vihjeet tulosvetoon.

Tulosveto - Veikkauksen vedonlyönti

Tulosveto veikkaus

Tulosvedossa pelaajan on tarkoitus veikata ottelun tarkkaa lopputulosta. Jännittävyytensä ja helppoutensa ansiosta peli saavutti heti ilmestyttyään suurta suosiota pelaajien keskuudessa, ja on tämän asemansa säilyttänyt myös jatkossa. Veikkauksen tulosvedossa pelaaja pelaa taloa vastaan joko kiinteillä tai muuttuvilla kertoimilla, riippuen pelityypistä. Tulosvedon panosrajat ovat 1€ ja 100€, joiden väliltä pelaaja asettaa panoksensa. Kiinteällä kertoimella pelaaja saa sen kertoimen, joka on voimassa vedonlyöntihetkellä. Muuttuvalla kertoimella pelaaja saa sen kertoimen, joka on voimassa pelin alkaessa. Muuttuvalla kertoimella jokainen peliin sijoitettu euro vaikuttaa lopulliseen kertoimeen. Veikkaus voi kuitenkin muuttaa kiinteää kerrointa pelin ollessa vielä avoimena. Pelaajille tulosvedon suosituimpia lajeja ovat jalkapallo, salibandy, koripallo sekä jääkiekko.

Tulosvedon historiaa

Tulosveto tuli mukaan Veikkauksen pelivalikoimaan helmikuussa vuonna 1994. Alkuperäisessä tulosvedossa ei ollut mahdollista pelata nykyisin mukana olevia kiinteitä kertoimia vaan kaikki pelit olivat muuttuvakertoimisia. Kiinteät kertoimet tulivat mukaan osittain siksi, että kansainväliset vedonlyöntiyhtiöt ovat tarjonneet niitä jo alusta lähtien, ja pelaaja haluaa monesti tietää mille kertoimelle on panoiksensa asettamassa. Tulosvedon alkuaikoina 0-0 tulokset jalkapalloon jäivät systemaattisesti alipelatuiksi, koska jännityksen kannalta se ei ole kovinkaan suosittu valinta. Nykyään tämä pelitapa ei enää toimi voitollisesti, vaan nykyään 0-0 on yksi tulos muiden joukossa ylikertoimia hakiessa.

Palautusprosentti tulosvedossa

Alkuperäisessä tulosvedossa palautusprosentti oli 70%. Nykyisin vedonlyöjien ehtojen parannuttua ja kilpailun koventuessa Veikkaus on nostanut tulosvedon palautusprosentin 80% ja lisännyt kohdevalikoimaa huomattavasti.

Vedonlyöntistrategia tulosvetoon

Järkipelaaja ymmärtää tulosvedossa, että varsinkin muuttuvakertoimisissa peleissä oma panos kannattaa asettaa sisään aivan viimehetkillä, jolloin on paremmin tietoinen oman pelikertoimensa suunnasta. Pitää myös muistaa, että peleissä, joissa pelivaihdot ovat pieniä oma panos saattaa muuttaa kerrointa hyvinkin radikaalisti. On hyvä tiedostaa, että peleissä kerrointen muutoksen ovat suurimpia juuri viimeisen 30min sisällä ottelun alkamishetkestä. Suurien arvoturnausten otteluissa pelivaihdot ovat yleensä suurimpia, ja tällöin myös mahdollisten ylikerrointen löytäminen tulosvedossa on helpompaa. Tärkein ohje on kuitenkin se, että muista aina tarkistaa oma kertoimesi ennen pelivalintaa, jotta et pelaa tulosvetoa täysin sokkona.

Tulosveto vihjeet & ohjeet

Useat ammattipelaajat lähestyvät tulosvetoa joukkueiden voimasuhteiden arvioimisella. Nämä arviot he muuttavat maaliodottamiksi, jolloin he saavat tietynlaisen kuvan poelin mahdollisesta kulusta. Näitä maalimääriä he sitten vertaavat tarjolla oleviin kertoimiin. Tulosvedon kaltaisessa totalisaattoripelissä järkipelaajan kannattaa kuitenkin etsiä suurten massojen virheitä. Ihminen pyrkii tiedostamattaankin pelaamaan oman suosikkinsa suurta voittoa, vaikka se tilastojen valossa saattaisi olla täysin poissuljettua. Etsi siis näitä virheitä pelilistalta. Myös tasapelit saattavat olla hyviä kohteita, koska suurin osa pelaajista on tiedostamattaan jomman kumman joukkueen puolella. Veikkaus tarjoaa tulosvetoon myös jack-pot kierroksia, jolloin peliin lisätään edellisiltä kierroksilta kertynyttä, ylimääräistä rahaa. Myös jack-pot kierrokset voivat tarjota etua pelin tarjoajaan.

Muistilista tulosvetoon

- Jack-pot kierrokset tarjoavat usein etua, joten tutki ne huolella

- Muista asettaa panoksesi vasta juuri ennen pelin alkamisajankohtaa

- Seuraa kertoimien muutoksia ja tee niistä omia johtopäätöksiäsi

- Huomioi pelivaihto

- Ylikertoimet löytyvät suurten massojen virheistä

Kommentit (0)