Vedonlyöntibonukset ja kampanjat - rahanarvoisia etuja vai turhaa kikkailua?

Vedonlyöntibonukset ja kampanjat - rahanarvoisia etuja vai turhaa kikkailua?

päivitetty: Perjantai, 25.03.2022, 10:58

Comments: 0

Vedonlyöntibonukset 2022

Vedonlyöntifirmojen talletusbonukset jakavat pelaajat pitkälti kahteen leiriin. Osa käyttää niitä hyväkseen aina, kun löytävät hyvän talletusbonuksen luotettavasta firmasta ja toiset pitävät niitä turhan sekavia ja monimutkaisina tai muuten vain ei löydy kiinnostusta tutustua näihin sen paremmin ja jättävät talletusbonukset sekä muut kampanjat hyödyntämättä.

Miksi vedonlyöntibonuksia on tarjolla?

Talletusbonukset ovat osa vedonlyöntitoimistoiden markkinointia saada väki avaamaan tili heille ja tutustumaan kyseisen peliyhtiön tarjontaan ja toivovat, että vedonlyöjä tykästyisi paikkaan ja jäisi vakiasiakkaaksi. Kuitenkaan mikään ei estä käyttämättä talletusbounusta tai kampanjaa ja mikäli jää voitolle. Kotiuttaa rahat ja vaihtaa maisemaa, mikäli ei näe kyseisellä paikalla arvoa tulevaisuuden vetoja silmällä pitäen, kuten esimerkiksi itselleen mieluisaa kohdevalikoimaa tai hyviä kertoimia pelaamiinsa lajeihin ja sarjoihin.

Vedonlyöntibonusten erot

Talletusbonuksia on yleensä kolmenlaisia, on niitä, joissa bonus on kierrätettävä tietyssä ajassa tietyn monta kertaa. Ilmoitusmuoto voi olla, joko talletus tai talletus+bonus, mutta tuolla ei ole periaatteessa merkitystä, kunhan vain huomioi vaaditun kokonaismäärän. Lopun kolmessa esimerkissä löytyy molemmat vaihtoehdot.

Nykyään yleistymässä oleva talletusbonuksen muoto on, että ensiksi pelataan omalla rahalla ja sitten bonuksella. Tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi hävitä ensiksi oma raha saadaksesi bonusrahan käyttöösi, vaan oma rahaa pitää olla vain pelattuna ennen kuin bonussumma alkaa kiertäämään. Yksinkertaisimmillaan, nyt voisi tehdä niin, että pelaa oman rahan esimerkiksi NHL:n tai NBA:n mestaruusvetoihin tai konferenssiensa voittajiin, jolloin oma raha on pelattuna pidemmälle ja pystyt rauhassa kierrättämään bonusrahaa. Toki mikäli hyviä vetoja löytyy päivittäin paljon, niin tuosta voi tulla helposti peliä, niin omalle rahalle, että bonusrahalle. Eli käytännössä, jos talletat 50 euroa ja pelaat viisi 10 euron vetoa, niin tämän jälkeen asetetut vedot alkavat kierrättämään bonuslaskuria.

Toisenlainen ensitalletusbonuksen korvaava kampanja on, että kohteeseen, jonka kerroin olisi normaalisti esimerkiksi 2,5 tarjotaan korotettua kerrointa, kuten esimerkiksi kerrointa 10 ja maksimipanos on yleensä näissä 5 tai 10 euroa. Näissaä voitot ovat poikkeuksetta kierrätysvapaita, mutta aina kannattaa vielä asia varmistaa säännöistä.

Esimerkiksi Fastbet tarjoaa aika ajoin tälläisiä kampanjoita ja Bethard tasaisin väliajoin. Bethardilla jopa niin että ensitalletusbonuksen voi käyttää vielä sen jälkeen, kun kyseinen korotetun kertoimen kampanja on ohi. Nämä saattavat kuulostaa, jonkun korvaan hieman epäilyttäviltä, kun tarjotaan valtavan ylisuuria kertoimia, kuten joku aika sitten oli Liverpoolin Mestarien liigan finaaliin etenemiselle ennen toista osaottelua kerrointa 3,0. Miltään vedonlyöntibuukkerilta ei saanut tähän edes 1,1 kerrointa. Tälläinen tarjous kannattaa ainakin hyödyntää, mikäli perinteinen bonuskierrätys tuntuu liian aikaa vievältä tai sekavalta. Loppupeleissä vaikka tuo edellinenkin esimerkki saattoi kuulostaa lähes ilmaiselta rahalta, kun rahan voi suoraan kotiuttaa, mikäli kohde osuu, niin miksi tälläisiä sitten edes tarjotaan? Nämäkin ovat osa vedonlyöntitoimistoiden markkinointia saada vedonlyöjät kokeilemaan heidän palveluitaan, eli mitään leväperäistä näihin ei liity.

Vanhoille asiakkaille bonuksia sekä erilaisia ilmaisvetoja

Moni vedonvälittäjä tarjoaa myös vanhoille asiakkaille erilaisia kampanjoita ja usein buukkereilla on myös kaikenlaisia kilpailuja ja vähän kaikenlaista pientä extraa tarjolla kampanjoiden muodossa. Erilaiset reload-talletusbonukset ovat myös yleisiä, eli vanhalle asiakkaalle tarjotaan ensitalletuksen tyylistä bonusta uudestaan, jonkun aikaa oltuaan asiakkaana.

Mitä tulisi ajatella talletusbonuksista ja kampanjoista

Monesti bonuskierrätyksistä kuuluu puhuttavan negatiivisesti, kuinka huomma ei toimisi kuten pitäisi, mutta useimmiten tämä johtuu siitä, että talletusbonuksen ottanut pelaaja ei ole ole lukenut kunnolla bonussääntöjä ja ehtoja. Tätä asiaa ei voi ylikorostaa, koska säännöt perinteisissä talletusbonuksista vaihtelevat merkittävästi muun muassa kierrätysajan, mitkä kohteet ja minkä kertoimiset hyväksytään kierrätykseen ja onko esimerkiksi jotain tiettyä rajaa bonuksesta, joka kierrättää bonusta. Eli esimerkiksi säännöissä voidaan sanoa, että 30% on maksimisumma bonuksesta per kohde jonka voi kierrättää yhdessä kohteessa. Tämä tarkoittaa, sitä, että esimerkiksi vaikka löisit 100 euron maksimibonuksen kerralla peliin, niin 30 euroa on se mikä luetaan itse bonuskierrätykseen.

Bonukset ja erilaiset kampanjat ovat hyvä tapa haalia lisää rahaa pelikassaan. Kuitenkin käy säännöt ensiksi läpi tarkkaan, tätä ei voi korostaa liikaa! Lisäksi älä ajattele bonusrahaa vain jonain ylimääräisenä ilmaisena rahana, jonka voi roiskia menemään miten lystää, vaan pelaa, sillä samalla tapaa kuin pelaisit muutenkin, sillä tämä loppujen lopuksi on bonukset aivan oikeata rahaa, jonka eteen täytyy vain nähdä vähän vaivaa.

Mikäli et ole kokenut bonusasioissa, niin älä avaa eri yhtiöiden bonuksia päällekkäin, vaan etene kaikessa rauhassa, niin homma ei mene sekavaksi samanaikaisten bonusten kesken. Myös kierrätysaikaa kannattaa tarkastella, että löytyykö hyviä pelikohteita tarpeeksi siinä ajassa, jotta saisit kierrätyksen tasaisesti läpi, eikä käy niin, että huomaatkin viimeisten päivien olevan jo menossa kierrätysajasta ja sinulta puuttuu vaaditusta kierrätyssummasta vielä leijonan osa. Myöskin, mikäli pelaat vain jotain tiettyä lajia/sarjaa, niin bonuskierrätykset kannattaa ajoittaa aikoihin jolloin sinun omat sarjasi ovat käynnissä. Kierrätysaika starttaa aina siitä, kun teet ensitalletukset ja otat talletusbonuksen.

Muistathan, että ensitalletusbonusta ei voi käyttää useamassa osassa, eli mikäli maksimibonus on 100 euroa ja talletat 50 euroa, niin bonusta ei saa enää seuraavan talletuksen yhteydessä vaikka, et ottaisikaan bonuksen maksimisummaa.

Edellisessä jutussa puhuttiin kertoimien tärkeydestä, niin samaa voisi sanoa italletusbonusten ja kampanjoiden hyödyntämisestä varsinkin pelaajien kohdalla, joiden pelikassat eivät ole tuhansien eurojen luokkaa. Eli vähän lisävaivaa ja sitä omaa rahaa kuluu vähemmän tai viivan paremmalle puolelle kertyy enemmän euroja. Käydään seuraavassa läpi tällä hetkellä tarjolla olevia erityylisiä talletusbonuksia luotettaviksi koetuilta vedonlyöntitoimistoilta, joilla ei ole ollut kotiutusten kanssa ongelmia. 

Kokeneemmatkin pelaajat käyttävät myös näitä edukseen, koska eipä ole varsinaista syytä olla käyttämättä, jos vedonlyöntiharrastukseen panostaa hiemankin enemmän kuinvain, että kiireessä avataan Veikkauken sivut ja roiskitaan sisään pikävauhtia joku rivi. Pidä vain vankasti mielessäsi että luet aina bonusten ja kampanjoiden säännöt ja ehdot huolella!

Kommentit (0)