Vedonlyöntibonukset esittelyssä: BETFAIR

Vedonlyöntibonukset esittelyssä: BETFAIR

BETFAIR vedonlyöntibonus ensitalletukselle 100% 100€

Betfair perustettiin vuonna 2000, ja se on siitä lähtien kuulunut jokaisen itseään ammattimaisena pitävän vedonlyöjän työkaluvarastoon. Se mullisti aikanaan vedonlyönnin tarjoamalla pelaajille mahdollisuuden tarjota omia kertoimiaan muiden pelattaviksi. Samalla se aloitti livevedonlyönnin, josta sittemmin on muodostunut todella suosittu vedonlyöntimuoto. Nykyisin Betfair tarjoaa myös omia kertoimiaan.

Betfair Vedonlyönti

Betfair tarjoaa hurjan määrän erilaisia kohteita ja vetomuotoja, joista jokaiselle pelaajalle varmasti löytyy mieleisensä. Perinteisen vedonlyönnin kertoimet seuraavat muiden vedonvälittäjien tasoa. Betfair (Exchange) vedonlyöntipörssin puolella kertoimien koko ratkeaa sillä, paljonko pelivaihtoa milloinkin on tarjolla.

Betfair 100€ 100% Vedonlyöntibonuksen aktivointi

1. Tee ensitalletus joko kortilla / Paypalilla
2. Tee vähintään 20€ talletus
3. Kierrätysvaatimus on 3 (kolme) kertaa (bonus + talletus)
4. Minimikerroin 1.6. 
5. Vedonlyöntibonus on voimassa 90 päivää
6. TUTUSTU sääntöihin tarkasti ennenkuin alat kierrättämään bonusta

AVAA TILI BETFAIRILLE TÄSTÄ

Lisätietoja Betfairista

Betfair on rekisteröitynyt eurooppalaispelaajien käyttämien vedonlyöntitoimistoiden tapaan Maltalle. Betfairin ETA-alueen lisenssi tarkoittaa pelaajille sitä, että kaikki voitot ovat verovapaita. Malta Gaming Authorityn lisenssi takaa, että pelaaminen on sekä turvallista että luotettavaa. Betfair on myös erittäin vakavarainen yritys.

Betfair kokemuksia

Vedonlyöjien kokemuksia Betfairista löydät Ylikertoimen vedonlyöntitoimistoihin keskittyvästä osiosta: vedonvälittäjät ja rahaliikenne 2021. Lisäksi sinun kannattaa tutustua sivuston kattavaan esittelyyn Betfairista. Mikäli kiinnostuit Betfairista, kannattaa sinun lukea myös Back ja Lay termien merkityksestä Betfair pörssissä. Lisäksi hieman tarkemmin Betfairin eduista verrattuna perinteisiin toimistoihin.