Vedonlyöntibonusten vertailu

Vedonlyöntibonusten vertailu

päivitetty: Maanantai, 08.03.2021, 14:25

Comments: 0

Vedonlyöntibonukset 2021

Vedonlyöntibonuksia vertailemassa

Lähes jokainen ulkomainen vedonvälittäjä tarjoaa nykyisin erilaisia etuja pelaajilleen. Tarjolla on vedonlyöntibonuksia, ilmaista pelirahaa, rakeback tyylisiä vedonlyöntibonuksia, viikoittain vaihtuvia ilmaisvetoja sekä kampanjatarjouksia vedonlyöntiin. Moni aloitteleva pelaaja tekee sen virheen, että kiinnittää huomionsa ainoastaan bonuksen suuruuteen, vaikka se ei läheskään aina ole määrittävä tekijä vedonlyöntibonuksen kokonaisarviossa. Käymme alla läpi kolmen eri vedonvälittäjän tarjoukset, ja kerromme kuinka ne kannattaa pelaajan hyödyntää. Hyvä vedonlyöntibonus on aina tärkeä lisä pelaajan pelikassaan, kunhan sen pystyy pelaamaan voitollisesti läpi.

CoolBet vedonlyöntibonus 2021

Coolbet tarjoaa tällä hetkellä vedonlyöntibonusta, joka on mallia 150€ 100%. Se tarkoittaa, että tallettamalla 150€ (ensitalletus) pelitililleen rekisteröinnin yhteydessä, pelaaja saa saman 150€ summan tililleen vedonlyöntibonuksena. Bonus pitää tämän jälkeen kierrättää kuusi (6) kertaa vähintään 1.5 tasoisella kertoimella. Kierrätys tulee tehdä 30 päivän aikana ensitalletuksesta. Pelaaja voi pelata myös alle 1.5 tasoisia kertoimia, mutta niitä ei lasketa mukaan kierrätykseen.

Coolbetin bonukseen pääset käsiksi tästä linkistä.

BetWay vedonlyöntibonus 2021

Betway taas tarjoaa ehdoiltaan hieman erilaisempaa bonusta, jonka käymme tässä tekstissä läpi. Betwayn tarjous on mallia 150€ 100%, mutta se muodostuu kolmesta erillisestä 50€ vedonlyöntibonuksesta, joista jokainen tulee pelaajan käyttöön erillisellä talletuksella:

1. Talletuksella pelaaja saa käyttöönsä 100% bonuksen, jonka koko on 50€.

2. Talletuksella pelaaja saa käyttöönsä 100% bonuksen, jonka koko on 50€.

3. Talletuksella pelaaja saa käyttöönsä 100% bonuksen, jonka koko on 50€.

Eli kolmen erillisen talletuksen jälkeen pelaaja on saanut 150€ 100% vedonlyöntibonuksen kokonaisuudessaan. Bonus on joka kerta kierrätettävä kuusi (6) kertaa 30 päivän aikana. Betway myös pitää erillistä taulukkoa, miten erilaiset kertoimet kierrättävät bonusta, joten bonusehdot kannattaa lukea huolella väärinkäsitysten välttämiseksi. Tässä kuitenkin nopea kertaus. Kaikki yli 1.75 kertoimen kohteen --> Vaikutus 100%. Kaikki urheiluvedot 1.3-1.74 kertoimilla --> Vaikutus 12.5%. Kaikki alle 1.29 kertoimet --> Vaikutus 0%.

BetWayn bonukseen pääset käsiksi tästä linkistä.

Betfair vedonlyöntibonus 2021

Betfair tarjoaa nykyisin bonusta, joka on mallia 100€ 100%. Eli 100€ talletuksella maksimimääräinen vedonlyöntibonus on 100€. Vedonlyöntibonus vaatii kolme (3) kertaisen kierrätyksen ja pienin kierrätykseen laskettava kerroin on 1.6. Bonus pitää kierrättää 90 päivän aikana, joten sopivia kohteita ehtii tulla tarjolle. Rahan talletukseen Betfair hyväksyy ainoastaan (bonuksen osalta) pankki/luottokortti talletukset sekä PayPal talletuksen.

Betfairin bonukseen pääset käsiksi tästä linkistä.

Yhteenveto vedonlyöntibonuksista

Kuten huomasit, jokainen vedonvälittäjä tarjoaa hieman erilaista vedonlyöntibonusta erilaisilla ehdoilla. Coolbetin kertabonus on tarjotuista suurin (150€), mutta esimerkiksi pienemmälle pelaajalle Betwayn 3x50€ bonus voi olla erinomainen vaihtoehto, koska se jättää tilaa useammalle ammukselle. Betfairin bonuksessa (100€) taas kierrätysehdot ovat houkuttelevat ja aika riittää varmasti bonuksen kierrättämiseen. TÄRKEINTÄ vedonlyöntibonuksen valinnassa on kuitenkin se, että MUISTAT LUKEA vedonvälittäjän kierrätysehdot tarkasti, jotta itse kierrätyksen aikana ei tule ongelmia. Tuntemattomammilla välittäjillä ei liene pahitteeksi, vaikka ottaisit kuvankaappauksen bonusehdoista aloittaessasi käyttämään uutta välittäjää.

Kommentit (0)