Blackjack Nordic Championship 2014 – Ota voitto Suomeen!

Blackjack Nordic Championship 2014 – Ota voitto Suomeen!

päivitetty: Perjantai, 26.09.2014, 14:32

Comments: 0

Onko sinusta mestariksi? Osallistu kilpailuun! Voita paikkasi Maltalla pelattaviin Blackjackin PM-kilpailuihin ja nappaa osasi 25 000 euron palkintopotista!

Palkintopaketti finaaliin:
Jokainen palkintopaketti on yhteisarvoltaan 3 500 euroa. Palkintopaketti sisältää: lennot voittajalle sekä yhdelle ystävälle, majoituksen kolmeksi yöksi viiden tähden hotellissa, kuljetukset, illalliset ja sisäänoston finaaliin (arvoltaan 1666€)

Tämän hetken tilanne:Osallistuminen on helppoa:
1. Luo tili LeoVegas.com:iin TÄSTÄ
2. Pelaa mitä tahansa LeoVegasin Blackjack-peliä ja olet automaattisesti mukana kilpailussa
3. Tulostaulukosta näet oletko mukana finaalissa

Finaalin palkinnot:
1. 10 000 euroa
2. 5 000 euroa
3. 4 000 euroa
4. 3 000 euroa
5. 2 000 euroa
6. 1 000 euroa

Kisan säännöt:

Milloin:
Nettikarsinta alkaa maanantaina 15. syyskuuta kello 00:00 ja jatkuu sunnuntaihin 28. syyskuuta kello 23:59 asti. Finaali pelataan Casino Portamasossa Maltalla 25. lokakuuta.

Nettikarsinnat:
Pelaajat kilpailevat 15 palkintopaketista finaaliin. Jaossa on yhteensä viisi pakettia per maa (Suomi/Norja/Ruotsi.) Finaaliin pääsee yhteensä viisi eniten 24 tunnin (00:00-23:59) aikana voittanutta pelaajaa. Kaikki Leo Vegasin Blackjack-pelit lasketaan mukaan. Joka päivä päivitettävästä tulostaulukosta voit seurata kilpailun etenemistä.

Palkintopaketti finaaliin:
Jokainen palkintopaketti on yhteisarvoltaan 3 500 euroa. Palkintopaketti sisältää: lennot voittajalle sekä yhdelle ystävälle, majoituksen kolmeksi yöksi viiden tähden hotellissa, kuljetukset, illalliset ja sisäänoston finaaliin (arvoltaan 1666€).

Finaali:

Finaalissa pelaajat jaetaan kolmeen pöytään kansallisuuksien mukaan. Kaksi parasta pelaajaa jokaisesta pöydästä pääsevät finaalipöytään, jossa kaikille on luvassa palkintopotti. Finaalipöytää pelataan niin kauan kunnes vain yksi pelaaja on jäljellä. Peliformaatti on ns. Elimination Blackjack. Kaikki pelaajat saavat alussa saman verran pelimerkkejä. Peli pelataan erinä ja jokaisessa erässä on ennalta määrätty määrä pelattavia käsiä. Jokaisen erän lopulla pelaaja, jolla on vähiten pelimerkkejä eliminoidaan turnauksesta ja uusi erä käynnistyy jäljellä olevien pelaajien kesken.

Säännöt ja ehdot:
1. Viisi isoimman nettotulon karsintavaiheen aikana 24 tunnin aikavälillä (00:00-23:59) voittanutta pelaajaa voittaa palkintopaketin finaaliin. Jokaisesta maasta yhteensä viisi pelaajaa pääsee finaaliin. Karsintavaiheen aikana jokainen LeoVegas.com:in Blackjack -peleissä pelattu käsi huomioidaan.
2. Palkintopakettia ei voi muuttaa rahaksi tai lahjoittaa tai luovuttaa toiselle henkilölle. Yksi pelaaja voi voittaa vain yhden palkintopaketin.
3. Osallistumalla Nordic Championship Blackjackin karsintoihin vahvistat, että sinulla on mahdollisuus matkustaa Maltalle finaalien ajankohtana.
4. Vain Suomen, Norjan ja Ruotsin kansalaiset ovat oikeutettuja osallistumaan Nordic Championship Blackjack -turnaukseen.
5. Tasatilanteessa järjestetään erillinen knockout-kilpailu, jolla voittaja ratkaistaan.
6. LeoVegas varaa oikeuden muuttaa turnauksen ehtoja tai aikatauluja.
7. LeoVegas.com:in yleiset Säännöt ja Ehdot pätevät tässä turnauksessa.

Lisäksi LeoVegas tarjoaa rekisteröinnin yhteydessä normaalit huippubonukset, 200 ilmaiskierrosta sekä 100% talletusbonuksen!

 

Kommentit (0)