Sininauhaliiton toiminnanjohtaja erotettiin seuraavana päivänä siitä kun hän kritisoi Veikkausta

Sininauhaliiton toiminnanjohtaja erotettiin seuraavana päivänä siitä kun hän kritisoi Veikkausta

päivitetty: Tiistai, 29.10.2019, 07:52

Comments: 1

7.4. Sininauhaliiton toiminnanjohtaja Teemu Tiensuu kirjoittaa Veikkauksesta kriittiseen sävyyn otsikolla ”Veikkaukselta tulee vaatia vastuullisempaa toimintaa” Helsingin Sanomien Lukijan mielipide osastolle (Linkki kirjoitukseen). 

Sininauhaliittoa rahoittaa Veikkaus ja sen esittelyteksti Twitter-profiilissaan @sininauhaliitto menee näin: ” Päihde- ja pelihaitat, riippuvuudet, mielenterveysongelmat, pitkäaikaisasunnottomuus sekä työllistäminen”

8.4. Sininauhaliiton ja Teemu Tiensuun polut erkanevat (Linkki): ”Toiminnanjohtaja Teemu Tiensuun työvelvoite päättyi 8.4.2019 yhteisellä sopimuksella Sininauhaliiton hallituksen kanssa. Työsuhteen päättymisen syy on hallituksen ja toiminnanjohtajan väliset näkemyserot liiton johtamisesta.

Veikkauksen varatoimitusjohtaja Velipekka Nummikoski kertoi viime kuussa Iltasanomille antamassaan haastattelussa seuraavaa, koskien keskusteluun Veikkauksen ympärillä.

"Keskustellaanko Veikkauksen asemasta Suomessa tarpeeksi?"

VP: "Mielestäni ei. Veikkaus on niin valtavan tärkeä asia koko yhteiskunnalle, että siitä pitäisi keskustella paljon enemmän. Enemmän ääntä Veikkauksen puolesta, mutta myös säröääniä Veikkausta vastaan. Ja kaikkea tältä väliltä. Se olisi meidän kaikkien etu."

Oliko erottaminen ja sen ajankohta täysin sattumaa vai ei…sen päättäköön jokainen itse.

EDIT 11:57: Sininauhaliiton vastaus: Tässä tapauksessa kyseessä oli ajallinen yhteensattuma. Kyseessä ovat johtamiseen liittyvät erimielisyydet. Teemu nosti rohkeasti esiin päihde- ja rahapelijärjestelmiin liittyviä epäkohtia ja eettisiä ristiriitoja ja työmme näiden epäkohtien korjaamiseksi jatkuu.

Kommentit (1)

Erottaminen

Ei ruokkivaa kättä kannata arvostella, jos haluaa pitää työpaikkansa.