Lauantaina Ruotsin Åbyn V75-raveissa oli ennen viimeistä lähtöä vielä mahdollisuudet miljoonapottiin kahdella rivillä, kun päivän aikana oltiin koettu pari todellista megayllätystä, jotka olivat karsineet kaikki muut laput pois.

Molemmissa ennen viimeistä lähtöä mukana olleissa kupongeissa oli varmana Jorma Kontion ohjastama Prix d’Amérique voittaja Readly Express, joka oli lähtönsä suosikki 52% peliosuudella. Readly Expressin voittaessa olisi molemmilla kupongeilla lunastanut lähes 2 miljoonaa euroa.

Readly Express otti kärkipaikan heti lähdössä, mutta aivan viime hetkillä rinnalle rynni lähdön selkeä kakkossuosikki Propulsion, jota oli pelattu 32%. Tuomaristolla meni harvinaisen kauan tarkistaessa voittajaa. Toinen kupongin haltijoista Joakim Widén, joka seurasi rivin etenemistä urheilubaarissa kertoi, että TV-kuvan välityksellä hän oli jo kallistunut siihen suuntaan, että Readly Express saattaisi olla voittaja, mutta tulosten viipyessä hän alkoi epäilemään tasapääjuoksua.

Lopulta maalikameran kuvan tarkastelun jälkeen löydettiin voittaja ja se ei ollut jättipottia jännittäneiden osalta toivottu tulos, Propulsion oli voittanut lähdön mahdollisimman pienellä erolla. Lopulta miljoonat vaihtuivat 6 oikein tulokseen ja noin 3500 euron lunastukseen.

Ravit

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Ilmaisvetoja, joka viikko

Bonusehdot

 

Ei talletusbonusta, mutta vaihtuvat ilmaisvetotarjoukset joka viikko

Vedonlyöntibonus: 7 € ilmaisveto + 100% 200€

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille Ilmaisveto:

Lunasta koodilla: LOVE7BET Kierrätys 10x. Kierrätysaikaa on 5 päivää.

Bonus:

Talletus + bonus tulee kierrättää 6 kertaa ennen kotiutusta. Kierrätykseen lasketaan mukaan vain yhdistelmävedot minimikertoimella 1.25 per kohde ja yhdistelmävedon kokonaiskertoimen tulee olla vähintään 1.80. Kierrätysaikaa on 21 päivää.

 

Vedonlyöntibonus: 200% 60€ asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Valitse kolmen tarjouksen väliltä: Talleta 10 €, saat heti 10 € bonuksen vain 1x kierrätyksellä. Talleta 20 €, saat heti 30 € bonuksen 5x kierrätyksellä. Talleta 30 €, saat heti 60 € bonuksen 10x kierrätyksellä. Minimikerroin on 1,7 singleissä ja 1,5 yhdistelmävedoissa per kohde. Kierrätysaikaa on 30 päivää.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 100 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Bonus on kierrätettävä vähintään 8x. Minimikerroin kierrätyksessä on 1.80. Maksimipanos bonuksella pelatessa on 10 €. Kierrätysaikaa on 30 päivää.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.