Bet365 – vedonlyöntitoimisto, josta pelattava ei milloinkaan lopu kesken

Bet365 – vedonlyöntitoimisto, josta pelattava ei milloinkaan lopu kesken

päivitetty: Maanantai, 20.10.2014, 06:00

Comments: 5

Bet365 on yksi maailman suurimmista vedonlyöntiyhtiöistä yli 14 miljoonalla asiakkaalla 200 eri maassa. Bet365 työllistää yli 2000 henkilöä ja vuonna 2012 yhtiö otti urheiluvetoja vastaan yli 15 miljardilla eurolla. Yritys on perustettu vuonna 2000 ja seuraavana vuonna se alkoi tarjota urheiluvedonlyöntiä internetissä.

Bet365:n suurimmat vahvuudet ovat valtava pelivalikoima, massiiviset live-vetovalikoimat sekä useampi 10 000 streamattua ottelua vuodessa. Luotettavuuden ei pitäisi olla näin valtavan ja vakavaraisen yhtiön kohdalla riski. Myös talletukset, kotiutukset sekä asiakaspalvelu ovat toimineet omien kokemusten pohjilta moitteettomasti. Talletusvaihtoehtoja ovat muun muassa Skrill, Neteller, PayPal, luottokortit sekä myös pankkisiirto. Kotiutusvaihtoehdoista löytyvät samat vaihtoehdot. Asiakaspalvelu on käytössä 24/7, niin Live-Chat, kuin sähköposti.

Esimerkki tämän päivän tennisturnausvalikoimasta.

Esimerkki Jarkko Niemisen ja Benjamin Beckerin välisestä live-veto -valikoimasta (kuvan koon vuoksi ainoastaan "To Win" pelimuodossa on kertoimet näkyvissä).

Esimerkki streamista, joita on jatkuvasti käynnissä.

Suurimmat heikkoudet yhtiön kohdalla ovat henkilökohtaiset panosrajoitukset, jotka usein saattavat iskeä nopeastikin. Tämä kyseinen ongelma on kuitenkin lähes jokaisella vedonlyöntitoimistolla nykyään, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Yhtiöltä ei myöskään löydy suomenkielisiä sivuja. Kertoimet eivät keskimäärin ole aivan markkinoiden kärkipäätä, vaan suunnilleen samaa tasoa kuin suurimmassa osassa perinteisissä vedonlyöntitoimistoissa, Pinnaclea, Sbobetia ja paria muuta lukuun ottamatta. 

Isommilla panoksilla vetoa lyöville Bet365:n panosrajoitukset saattavat nopeasti aiheuttaa harmaita hiuksia, mutta pienemmillä panoksilla vetoa lyöville Bet365 on erittäin suositeltava paikka. Lajikirjo on kattava ja jokaiseen otteluun löytyy suuri kasa eri pelimuotoja oman mieltymyksensä mukaan ja sama pätee myös live-vedonlyönnin puolella.

Esimerkki päivän Liiga-kertoimista (1x2), joiden palautusprosentti ei kalpene yhtään Veikkauksen vastaavien rinnalla.

Erityismaininta pitää antaa vielä yhtiön talletusbonusehdoille. Bet365 tuplaa talletuksesi aina 100 euroon asti ja bonus yhdessä talletuksen kanssa täytyy kierrättää ainoastaan kolme kertaa, ennen kuin raha on mahdollista kotiuttaa.

Mikäli NBA kiinnostaa, niin tulen käyttämään Bet365 yhtenä toimistona, johon tulen alkavalla kaudella vihjaamaan varsinkin pelaajaerikoisvetoja. Mikäli tilin avaus Bet365:lle houkuttelee, niin olisimme kiitollisia, jos tekisitte sen alla olevan linkin kautta. Tällöin samalla tuette Ylikertoimen kehitystyötä ja mikäli jotain ongelmia esiintyy, niin pystymme antamaan apua, jotta ongelmaan saataisiin ratkaisu.

Avaa tili TÄSTÄ


Kirjoittaja: Marko ”S.Sukkela” Virtanen

Kommentit (5)

bet365

hyvä bookkeri ja loistava live mutta suoraan sanottuna suurin heikkous m*lkku asiakaspalvelu. Asialliset vastaukset sieltä suunnalta vähistä ja yleensä eivät vastanneet siihen mitä kysyin vaan jotain ihan yleistä liibalaabaa. Lopulta sulkivat kyselemättä tilin vedoten siihen että minulla on peliriippuvuus :)

Bet365

Harrastepelaajalle ehdoton bookkeri. Jos panokset luokkaa max. 200 euroa niin ainakaan itsellä ei ole ollut mitään ongelmia. Ottaa kuitenkin pienempiinkin lajeihin paremmin rahaa kuin monet muut joille jopa 10 euroa on välillä liikaa. Lisäetuna usein kivoja bonuksia (25 % talletusbonus, ilmaisia livevetoja ja joskus ihan vaan ilmaista rahaa). Rahaliikenne toimii nopeasti. Asiakaspalvelua en ole vielä joutunut vaivaamaan, joten siitä ei ole kokemusta.

Bet365

Noin kaksi vuotta ehdin pelailla kun rajoitukset iski. Talletin alunperin 100€ josta sain 100€ bonuksen siihen päälle. Tilin saldo nousi reiluun 2000€:n.

Panokset vaihtelivat 20€-200€ välillä.

Sitten vain ilmoittivat että urheiluvedonlyönnissä panoksianne rajoitetaan pysyvästi ja siihen ei tulla tekemään muutosta. Nyt voin asettaa 1-5€ panoksia riipuen kohteesta.

Eipä tule enää pelailtua sinne.

Bet365

Pelasin BET365:lle markkinatoppeja 5-30 euron panoksilla. Vetoja kertyi reilut kaksisataa kappaletta puolessa vuodessa, mutta nostoja en ole vielä tehnyt sivustolta.

Nyt sieltä tuli postia, että BET365 tarjoaa pelejä vain harrastustoimintaa varten ja että sivustoa ei ole tarkoitettu ammattimaiseen uhkapelaamiseen. Eipä taida olla "voittajat" tervetulleita Bet365:lle.

Edelliseen viestiin

Tilisi siis suljettiin? Kuulostaapa todella oudolta, kun panoksetkaan eivät olleet tuota isompia. Ammattimainen uhkapelaaminen terminäkin hieman ristiriitanen. Mikäli haluat, niin pistä minulle heidän viestinsä osoitteeseen marko.j.virtanen(at)ylikerroin.com, niin voin koittaa sopivan välin tullen hieman selvittää heiltä tämän päätöksen taustoja.