Bonustarjoukset vertailussa: Osa 4

Bonustarjoukset vertailussa: Osa 4

Comments: 6

Bonusjuttujen neljännessä osassa tutustumme viiteen eri bookkeriin, joista osa on varmasti monelle vielä hieman tuntemattompia. Redbet, SuperLenny, BetRedKings, NetBet ja Bethard ovat nyt vuorossa. Vanhat osat löytyvät tästä:

Osa 1 löytyy tästä!

Osa 2 löytyy tästä!

Osa 3 löytyy tästä!

Redbet

Bonnier gaming Malta Ltd on osa Bonnier Group AB -yhtymää. Bonnier on luotettu ja korkeasti arvostettu ruotsalainen brändi, jolla on useita tytäryhtiöitä. Vuonna 2002 perustettu Redbet alkoi toimia netissä vuonna 2004. Redbetin missio on yksinkertainen: tarjota hauskoja, mukaansa tempaavia ja luotettavia peliympäristöjä, joissa pelaajien viihtyvyys on kaikki kaikessa. Bonnier AB osti Redbetin vuonna 2013.

Redbet tarjoaa Ylikertoimen kautta rekisteröityneille käyttäjille normaalista poikkeavaa talletusbonusta talletuskoodilla "ylikerroin100". (rekisteröinnin yhteydessä annettava kampanjakoodi on "ylikerroin") Bonus on suuruudeltaan 100% 120€ asti. Bonus pitää kierrättää 11 kertaa vähintään 1.5-tasoisilla kertoimilla 30 päivän aikana. Bonus kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan kierrätettävien listalle. HUOM! Et voi saada bonusta, mikäli olet käyttänyt bonuksen Redbetin sisarsivustoilla www.Whitebet.com tai www.Heypoker.com.

RedBet on ETA-välittäjä.

Max kierrätystarve: 120e x 11 = 1320e

Tee tili Redbetille TÄSTÄ!

 

SuperLenny

SuperLenny on nopeasti laajentunut välittäjä, joka tarjoaa laajan kategorian pelaamisesta kiinnostuneille. SuperLennyn bonus on muotoa 50% 50€ asti. Talletus ja bonus tulee kierrättää 2 kertaa yli 1.6-tasoisilla kertoimilla 30 päivän kuluessa. Bonus on suhteellisen helppo kierrättää, joten se kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan pelikassan kasvatukseen.

Sivustoa SuperLenny.com operoi Betit Operations Ltd, joka on rekisteröity Maltalle. Betit Operations Ltd toimii Maltan Lotteries and Gaming Authorityn (LGA) valvonnan alaisena lisenssillä, joka on myönnetty 25/11/2013.

SuperLenny on ETA-välittäjä.

Max kierrätystarve: 150e x 2 = 300e

Tee tili SuperLennylle TÄSTÄ!

 

BetRedKings

Jo pitkään pokeripuolella toiminut välittäjä on hieman laajentanut vedonlyöntiään, ja pyrkii nyt mukaan kovaan kansainväliseen kilpailuun. Myös suomalaisille pelaajille on tarjolla bonusksia ja cashbackia, jotka kannattaa kierrättää kassan kasvun varmistamiseksi. BetRedKingsin bonus on muotoa 5€ ilmaisbonus + 100% bonus 100€ asti + 20% cashback (HUOMIOI: bonus ainoastaan luottokortilla tai pankkitililtä tallettaville). Talletus ja bonus pitää kierrättää 3 kertaa. Jokaisessa vedossa suurin kierrätykseen hyväksytty summa on 30€. Pienin kerroin kierrätykseen on 2.0 ja kierrätys pitää suorittaa 45 päivän aikana.

BetRedKings on ETA-välittäjä.

Max kierrätystarve: 200e x 3 = 600e

Tee tili BetRedKingsille TÄSTÄ!


NetBet
Suomessa hieman tuntemattomampi välittäjä NetBet on laajentanut tarjontaansa Suomen markkinoille. Yhtiö tarjoaa pientä 50% talletusbonusta enintään 50€ summalle. Talletus ja bonus pitää kierrättää kuusi kertaa vähintään 1.6 tasoisilla kertoimilla 60 päivän aikana.

NetBet on ETA-välittäjä.

Max kierrätystarve: 150e x 6 = 900e

Tee tili NetBetille TÄSTÄ!


BetHard

BetHard on peliyhtiö, joka tarjoaa vedonlyöntiä netissä sekä tietokoneella että mobiililaitteilla. Yhtiö mainostaa olevansa saatavilla jokaisena päivänä, joten ongelmatilanteiden ratkominen sujuu mutkattomasti. BetHardin tavoitteena ovat nopeat kotiutukset ja yhtiö kuuluu Worldclass Enterntainment ltd konserniin, joka on pohjolan nopein tällä alalla.
BetHardin bonus on muotoa 100% 50€ asti. Pienin kerroin, jolla bonusta voi kierrättää on 2.0 ja bonus sekä talletus tulee kierrättää 4 kertaa 30 päivän aikana.

Max kierrätystarve: 100e x 4 = 400e

Tee tili BetHardille TÄSTÄ!

Skrill - Turvallista rahansiirtoa netissä

Kommentit (6)

Redbet

Avasin pelitilin Redbetille Ylikerroin.comin kautta. Kaikki meni hyvin, sain 120€ talletusbonuksen, taisin hävitä sen kaikki. Sitten vähän myöhemmin löysin jostain toiselta foorumilta Whitebet-nimisen firman mainoksen. Avasin sinne pelitilin ja sain myös bonuksen 50€. Sinne sattui osumaan, kasvatin saldon 634 euroon ja kun kierrätysvaatimukset oli täytetty, tein kotiutuksen. Nyt Whitebetilta tuli kuitenkin sähköpostia että koska olin aiemmin avannut pelitilin Redbetille, he estävät peruvat kaikki Whitebetilta saadut bonukset ja voitot.

Hei. Meillä ei ole

Hei. Meillä ei ole yhteistyötä Whitebetin kanssa. Parasta jos olet yhteydessä sen foorumin edustajien kautta tämän asian suhteen, mistä tuon Whitebetin löysit. Tälle asialle me emme tosiaan voi mitään.

Kerroinvertailu

Löytyykö yllämainituista bookkereista joku joltain kerroinvertailu sivustolta?
Jos löytyy, niin mikä ja mistä sivulta?
Kiitos asiallisesta esittelystä, kaipaisi ehkä esim tarjonnan laajuutta esittelyn yhteydessä myös.

Sbr ja säännöt ja ehdot tarkistukseen

Kannattaa varmaankin käydä tsekkaamassa säännöistä että lukeeko siellä muka, että ei saa saman konsernin eri sivustoilla pelata... Kyllähän esim betsson ja nordicbet ovat ihan laillista pelata molemmilla. vaikka samaan grouppiin kuuluvatkin. Mikäli ei löydy säännöistä jotain tommosta mainintaa, niin sitte yhteyttä Sportsbookrewieviin...

Whitebet

Itse lankesin samaan "ansaan", eli bonus kyllä myönnetään, mutta kaikki voitot sillä tarkistetaan ja poistetaan noston yhteydessä. Tämähän ei lue bonusehdoissa, vaan ilmeisesti yleisissä ehdoissa.

whitebet

Whitebet on myös Bonnierin. " Whitelabel". Kuten moni betsson ja esim. 10bets.