Bonustarjoukset vertailussa: Osa 1

Bonustarjoukset vertailussa: Osa 1

päivitetty: Maanantai, 27.03.2017, 16:13

Comments: 1

Vedonlyöntibonukset vertailussa

Vedonlyöntibonukset ovat kiinnostaneet ihmisiä aina. Välittäjät käyttävät niitä houkutellakseen pelaajia asiakkaikseen. On kuitenkin aina otettava tarkasti selvää, millaiset ehdot bonuksien taakse kätkeytyvät. Pelkkä suuri summa ei aina ole parhaimman bonuksen merkki, vaan valveutuneen pelaajan on otettava huomioon muitakin asioita. Tärkeimmät bonuksen ehtoihin vaikuttavat tekijät ovat 1) Bonuksen suuruus 2) Kierrätysvaatimus 3) Kierrätyksen minimikerroin 4) Kierrätykseen sallittu aika.

Nämä asiat huomioimalla sekä tuntemalla oman riskitasonsa pääsee jo monesti hyvään alkuun menestyksekkäässä kierrättämisessä. Tutkitaan hiukan tarjolla olevia bonuksia.

Bet365 vedonlyöntibonus

Bet365 tarjoaa 100% talletusbonusta, jonka maksimimäärä on 100€. Bonus tulee käyttöön, kun talletuksen on pelannut kertaalleen läpi. Kierrätysvaatimuksena talletussummalle on talletetun rahan ja bonuksen kiertäminen 3 kertaa, jotta bonus voidaan kotiuttaa. Minimikerroin yhteen vetoon on 1.5 ja kierrätys pitää saada suoritettua 90 päivän aikana. Kaiken kaikkiaan Bet365:n tarjoama bonus on vaatimuksiltaan helpoimmasta päästä, joten sitä voi täysimääräisenä suositella kaikille bonuksista kiinnostuneille.

Max kierrätystarve: 100e + 200e x 3 = 700e

Bet365 tarjoaa huiman määrän pelikohteita, kilpailukykyiset kertoimet sekä loistavat palvelut suorista nettistreameista kiinnostuneille pelaajille. ETA-välittäjänä pelivoitot ovat myös verottomia.

Bet365 tarjoaa reilusti live-vetoja ja streameja vaikkapa sulkapallosta, kuten alla näkyy!

 

TonyBet vedonlyöntibonus

TonyBetin tarjoama talletusbonus vedonlyöntiin on muotoa 50% talletusbonus, maksimimääränään 100€. Eli tallettamalla tilillesi 200€ saat maksimibonuksen 100€. Bonus pitää kierrättää 12 kertaa vähintään 1.85 tasoisilla kertoimilla, ja aikaa tähän on käytettävissä korkeintaan 60 päivää. Bonus ei suoranaisesti houkuttele syöksymään kimppuunsa, mutta yhtiöllä on välillä myös huomattavasti parempia tarjouksia bonuksien suhteen.

Max kierrätystarve: 100e x 12 = 1200e

Virolainen välittäjä tekee nousua maailmalla. Tarjoaa hyvän valikoiman pelejä sekä kohteita ja vaihtuvia bonustarjouksia. Kertoimet kestävät vertailun.

Tonybetillä riittää pelattavaa kotoiseen Liigaamme.

 

Skrill - Turvallista rahansiirtoa netissä


Kommentit (1)

Seuraava osa...

Alkavalla viikolla ilmestyy seuraava osa.