Liigassa maukasta pelattavaa

Liigassa maukasta pelattavaa

Comments: 0

Liigaan veikkaavien kannattaa harkita tilin avaamista Veikkaushuoneelle. Tänään Veikkaushuone tarjoaa mukavia kertoimia Suomen lätkään. Suurin osa kertoimista on aivan markkinoiden huippua. Veikkaushuone tarjoaa uusille asiakkaille 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Vaikka PinnacleSports tarjoaa useimmiten parhaita kertoimia Liigaan, niin hyvät markkinatopit kannattaa aina poimia myös muilta vedonvälittäjiltä, kuten nyt Veikkaushuoneelta.

Illan vihjeet Veikkaushuoneelle. Suluissa vertailuna kertoimet PinnacleSportsilta ja Veikkaukselta klo 12:00.

Blues - Pelicans 1 1,95 kerroinraja 1,89. (1,862 / 1,88)

HIFK - Tappara 1 2,28 kerroinraja 2,22. (2,28 / 2,15)

TPS - SaiPa 2 2,70 kerroinraja 2,63. (2,62 / 2,35)

Ässät - Jokerit 1 2,64 kerroinraja 2,56. (2,59 / 2,60)

Myös Kärppien kerroin 1,60 on Veikkauksella niukasti pelattavissa (Veikkaushuone 1,59 / PinnacleSports 1,544). Kärppien arvio on 63%, joten rajatapauksena se kuitenkin jää vihjeen ulkopuolelle. Ilves-HPK -ottelussa Veikkaushuone tarjoaa markkinoiden korkeinta kerrointa 2,08 Ilvekselle, mutta meidän arviomme ei aivan riitä siihen. Paras valinta siihen kohteeseen onkin PinnacleSportsin tarjoama 3,38 kerroin HPK:lle (kerroinraja 3,33).

Kommentit:

Blues on ollut viime aikoina Liigan yksi kuumimmista joukkue. Alkukaudesta rämpinyt espoolaisjoukkue on saanut pelinsä hienoon kuntoon. Pelicansin kurssi on myös viime aikoina kääntynyt, mutta Blues on kotonaan vaikea voitettava.

Tapparan peli ei ole ollut aivan parhaimmillaan viime kierroksilla, ja tästä ottelusta joukkueelta uupuu pelikiellossa oleva Ville Nieminen. Raimo Summasen IFK:lla on viime kotipelistään kova päänahka, kun Kärpät kukistui maalein 4-1. Kotona IFK on otteluun suosikki ja tarjolla on ylikertoimista pelattavaa.

Kahdesta muusta vihjeottelusta odotamme erittäin tasaisia, joten lapulle lähtivät kerroinvertailun pohjalta isoimmat kertoimet. Pirteä SaiPa kukisti eilen Jokerit, joten mikäli tahti säilyy samana niin TPS on kaadettavissa. Ässät on taas viime kierroksilla herännyt pelaamaan ja Jokerit sytyttää aina. Nämä pelivalinnat voi halutessaan varmistaa pienellä vedolla tasapeliin. TPS-SaiPa-otteluun paras kerroin tasurille löytyy Pinnaclelta 4,14 ja Ässät-Jokerit-matsiin Veikkaushuoneelta 4,10. Panokset kannattaa optimoida niin, että tasapelin sattuessa saa takaisin suoralle voitolle asettaman panoksen.

Avaa tili Veikkaushuoneelle klikkaamalla tästä.

Kommentit (0)