Vakiossa hyvä iskun paikka

Vakiossa hyvä iskun paikka

Comments: 0

Lauantaivakiossa on tällä kertaa tarjolla paljon hyviä peli-ideoita.

Isoimmat vääristymät pelijakaumassa:

3. Aston Villa - Hull X2 pelijakauma 51 27 23

Huonovireinen Aston Villa on reilusti ylipelattu tässä. Joukkueen voittotodennäköisyys on vain noin 40% luokkaa, joten X2 maistuu tähän.

6. Stoke - Fulham X2 pelijakauma 62 18 20

Tässä on kierroksen ensimmäinen pankkikohde. Sarjan keskivaiheilla majaileva Stoke on vain reilu 40% suosikki, joten reilusti alipelatut tasapeli ja Fulham ovat maukkaita merkkejä. Fulham on joukkueista motivoituneempi, koska joukkue tarvitsee kipeästi pisteitä pysyäkseen sarjassa.

9. Crewe - Preston 1X pelijakauma 30 24 46

Crewe tarvitsee pisteitä säilyäkseen sarjassa, joten motivaatioetu tasoittaa ottelun voimasuhteita reilusti. Jätetään noin 10%-yksikköä ylipelattu Preston pois lapulta.

13. Swindon - Rotherdam X2 pelijakauma 61 19 20

Kierroksen toinen pankkikohde. Ottelussa ei ole sen suurempaa panosta. Rotherdam on varmistanut nousukarsintapaikan, mutta vastustaja riippuu osittain vielä tämän ottelun tuloksesta. Swindonia on tähän pelattu käsittämättömästi noin 60% verran, vaikka Rotherdam on joukkueista kuitenkin selvästi parempi. Vieraat ovat niukkoja suosikkeja, joten X2 noilla peliprosenteilla kelpaa mainiosti.

Ideat varmoiksi:

1. Everton - Man City 2 / pelattu 51%

Manchester City on varsin mukava varma kierrokselle. Sen voittotodennäköisyys on noin 55%, joten 51% peliosuudella se maistuu. City jahtaa mestaruutta, joten vain voitto kelpaa.

2. Man Utd - Sunderland 1 / pelattu 73%

Myös toinen Manchesterin joukkue kelpaa varmaksemme. United on ollut kaikkea muuta kuin vakuuttava tällä kaudella, mutta tilapäisvalmentaja Ryan Giggs saanee pelaajat innostumaan tähän peliin. Sunderland on ollut pirteä, mutta vieraissa se on kuitenkin selvä altavastaaja. Peliosuus on aika kohdallaan, joten United on hyvä varma todennäköisenä voittajana.

4. Newcastle - Cardiff 1 / pelattu 49%

Kahden kehnosti pelanneen joukkueen koitos. Newcastlen kunto ei hurraahuutoja aiheuta, mutta toisaalta sarjan hännille jumiutunut Cardiff ei vieraissa ole kovinkaan todennäköinen voittaja. Kohde on melko lailla oikein pelattu, joten Newcastlen voinee jättää varmistamatta.

7. Walsall - Colchester 1 / pelattu 47%

Walsall ei ole viime aikoina loistanut, mutta kauden viimeisestä kotiottelusta joukkue varmasti haluaisi napata voiton. Kotietunsa turvin se on noin 50% voittajasuosikki, joten se kelpaa varmaksi.

12. Tranmere - Bradford 1 (x) / pelattu 56%

Tranmerellä on selvä motivaatioetu taistelussa säilymisen puolesta. Joukkue on kuitenkin hieman ylipelattu, joten tässä voi myös harkita tasuria mukaan.

Kohteen 8. Sheffield United on melko todennäköinen voittaja, mutta kukkaron salliessa sitä voi suojata tasurilla. Kolmessa muussa melko ympäripyöreässä kohteessa (5, 10, 11) pelijakaumat ovat kohdallaan ja niissä kannattanee käyttää reilusti merkkejä.

Kommentit (0)