Maksullisista vihjepalveluista

Maksullisista vihjepalveluista

Updated on Ti, 13/11/2012 - 03:53

Näillä sivuilla julkaisemme muutamia tunnetuimpia maksullisia vihjepalveluiden tarjoajia sekä Suomessa että ulkomailla. Voit lukea lisää tarinaa palveluntarjoajista osallistumalla keskusteluun foorumilla Maksulliset vihjepalvelut -osiossa ja kertoa omat kokemuksesi.

Mikäli sinulla on tarjota meille lisää vastaavia palveluntarjoajia niin ota yhteyttä ja lisäämme vihjepalvelun listoillemme.

MUISTA kuitenkin se tosiasia että jokaista keskustelualueellamme olevaa Maksulliset vihjepalvelut viestiä ei voida todentaa siitä ikävästä syystä että jokainen tekee itse ostopäätöksensä ja vastaa näin ollen itse omasta tuloksestaan vedonlyönnin saralla. Vihjepalvelut tarjoavat vain omasta mielestään parhaan avun siihen tarkoitukseen.

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.