Single-palautukset

Etusivu » Vedonlyönti työkalut » Single-palautukset

Single-palautus -laskimella voi laskea vedon palautukset eri lopputulosvaihtoehdoille. Laskin sopii mainiosti tasoitusvetojen opetteluun.

Single-palautus

veto:
kerroin:
panos:
komissio%:
vedon tyyppi:
Palautukset:

Käyttöohje

Syötä vedon kerroin desimaalimuodossa ja vedon panos, sekä valitse listasta vedon tyyppi. Laskin laskee palautukset eri lopputulosvaihtoehdoilla. Suluissa näkyy vedon nettotulos eli vedon muutos pelikassaan.

Muista, että joskus vedon tulokseen luetaan mukaan myös mahdollinen jatkoaika. Näissä tapauksissa laskimen tuloksia saattaa joutua hieman soveltamaan. Esimerkiksi ”moneyline: overtime included” -tyyppinen veto ei voi päättyä pushiin.

Esimerkki

Arsenal – Blackburn, vierasjoukkueen +1.25 vedon kerroin on 2.13. Jos panos on 80e, tasapeli ja Blackburnin voitto palauttaisivat 170.40e eli voittoa tulisi 90.40e. Blackburnin maalin tappiolla saisi 85.20e takaisin eli 45.20e voittoa. Blackburnin hävitessä useammalla maalilla panos menetetään kokonaisuudessaan.

Aasialaisista tasoitusvedoista

Perinteisellä ”suoralla” vedolla voi joko voittaa tai hävitä, mutta aasialaisissa neljännesmaalitasoitusvedoissa veto voi päättyä vedon tyypin mukaisesti myös

  • puoliksi voittoon ja puoliksi pushiin,
  • puoliksi pushiin ja puoliksi tappioon.

Termi ”push” tarkoittaa, että panos palautetaan.

Aasialainen neljännesmaalitasoitusveto koostuu tavallaan kahdesta erillisestä vedosta, joihin molempiin pelataan samansuuruinen panos. Toinen vedoista on aina kokonaisluku-tyyppinen tasoitusveto (esim. +1.0) ja toinen tästä puoli maalia ylös- tai alaspäin oleva tasoitusveto (esim. +1.5). Katso esimerkkiä allaolevista taulukoista.

Draw option -tasoitusvedot

Aasialaisten tasoitusvetojen lisäksi on olemassa myös ns. draw option -tasoitusvetoja. Ne ovat perinteisen 1X2-vetomuodon kaltaisia sillä erotuksella, että jompikumpi joukkue saa yhden tai useamman maalin tasoitusta lopputulokseen. Esimerkiksi Arsenal – Blackburn (+1) tarkoittaa kohdetta, jossa ottelun lopputulokseen lisätään Blackburnille yksi maali, jolloin tämä tulos määrää pelikohteen lopullisen merkin. 2-0 -tulos olisi tasoituksen jälkeen 2-1 eli merkki olisi 1, 3-2 tulos olisi tasoituksen jälkeen 3-3 eli merkki olisi X jne. Erityisesti Veikkaus tarjoaa tällaisia tasoitusvetoja. Laskimessa draw option -vedot on merkitty muodossa +1 DO ja +1 X DO.

Monesti pelaajat sekoittavat aasialaiset tasoituskertoimet ja draw option -tasoitukset. Edellä olevassa esimerkissä Blackburn +1 draw option vastaa aasialaisena vetona Blackburn +0.5:ttä, ei Blackburn +1:tä. Monesti aasialainen tasoitusveto merkitään muodossa +1.0 tai +1.00 eikä +1, mutta tämä ei ole vakiintunut merkintätapa, joten pelaajan ei kannata tähän kirjoitusasuun luottaa.

Katso myös nämä tarjoukset

Lyhytkoodi

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.