Avaa riittävän monelle vedonvälittäjälle

Tätä asiaa ei voi koskaan liikaa mainostaa. Kuvittelet vain mielessäsi tilanteen, jossa välittäjällä X on tarjolla selvästi markkinoiden paras kerroin kohteeseen, johon olet jo muutenkin päättänyt panostaa. Nykyaikana talletukset ovat suurimpaan osaan välittäjistä reaaliaikaisia, joten et seisota rahojasi turhaan. Esimerkiksi Skrill tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon pelikassan hallintaan useammalle välittäjälle. Pienemmällä pelikassalla pelaavien on hyvä myös tarkistaa parhaat vedonlyöntibonukset ja niiden vaikutus pelikassan kasvuun.

Muista: Pelaa aina vain sinne missä tarjolla on suurin kerroin!

Älä koskaan ylipanosta

Tätä asiaa ei voi koskaan liikaa alleviivata. Huolimattomalla pelikassan hallinnalla ja ylipanostamisella huomaat pian, että pelikassa on kuivunut täysin. Ylipanostukset kuuluvat viihdevetojen kategoriaan, mutta järkipeluri jättää ne muille, eikä varsinkaan pelaa niitä varsinaisesta pelikassastaan, joka on pelaajan tärkein työkalu.

Älä ylireagoi kokoonpano-tietoihin

Älä ylireagoi mihinkään muuhunkaan tietoon! Esimerkiksi lähestulkoon poikkeuksetta etukäteen tasaisesta ottelusta ei saa mitenkään tehtyä jättisuosikkia, vaikka toisen joukkueen kaksi parasta pelaajaa olisivat yhtäkkiä poissa. Niin paljon ei todennäköisyyskenttää kahden pelaajan poissaolo muuta. Pienen poikkeuksen tähän sääntöön tarjoaa koripallo, jossa yksittäisen pelaajan poissaolo vaikuttaa suhteellisesti huomattavasti enemmän. Myös baseballin syöttäjät on hyvä huomioida tarkemmalla silmällä. Korvaajien motivaatiota nostaa jo ajatus siitä, että nyt on yksi uran parhaista tilaisuuksista vallata avauskokoonpanon paikka.

Tutki muiden vedonlyöntianalyyseja

Vertaa näkemyksiäsi muiden taitaviksi uskomiesi urheiluvedonlyöjien lukemiin, ja tutki ja perustele tarkkaan suurimmat erot + pyydä toisiltakin perustelut niin kaikki kehittyvät. Jos huomaat omien arvioidesi poikeavan huomattavasti suurimman osan analyyseista, on syytä istua vielä kerran alas ja tutkia ottelua huolella. Muista myös, että vedonlyöntimarkkina on nykyisin niin vahva, että valtavia analyysivirheitä on tarjolla harvemmin.

Tutki joukkueet tarkasti

Miten joukkue pelasi viime kaudella? Mihin juuri tämän hetken materiaalilla pystyttiin (edellinen kausi on tärkein yksittäinen tilasto ennen uuden kauden alkua, josta alkaa korjailla esimerkiksi hankinnoilla/menetyksillä).
Älä tyydy pelkkiin maalitilastoihin tai sarjataulukon pisteisiin. Tutki tapahtumat tulosten takaa ja rankkaa joukkueet peliesitysten perusteella. Muutokset edellisestä kaudesta, uusi valmentaja, tulleet/lähteneet pelaajat, seuran taloustilanne ja tämän kauden tavoitteet. Vaikuttivatko edelliskauden loukkaantumiset ratkaisevasti suorituksiin, vai välttikö joukkue lähes kokonaan kokoonpano-ongelmat. Yksikään tutkimustyöhön käytetty aikayksikkö ei ole hukkaan heitettyä aikaa. Jokainen tutkimustyöhön käytetty 1h kääntää rahavirtaa hitaasti mutta varmasti itseäsi kohti.

Vältä pudonneita kertoimia

Älä pelaa, jos kertoimet ovat jo ehtineet pudota liikaa kun ehdit lyömään, ei vaikka vihje olisi kuinka kuuma ja koko maailman hehkuttama. Voitollisempi taktiikka on odottaa seuraavaa kertaa kun ehdit pelaamaan vastaavaa kohdetta parhailla kertoimilla.

Päivitä todennäköisyysarvioitasi

Tee %-arviot aina hyvissä ajoin koko viikoksi. Tällöin jää enemmän aikaa tutkia parhaita pelikohteita, niitä joissa on suurin ero kertoimiin nähden. Alustavat lukemat voit tehdä vaikka 5% tarkkuudella. Tällä saat jo poimittua viikon 100 tärkeimmästä ottelusta ne 20 peliä, joita kannattaa alustavien tietojen/näkemysten mukaan tutkia eniten, joissa on alustavasti jotain pelattavaa tai rajatapauksia, jotka voivat kääntyä pelikohteiksi tarkemmalla tutkimuksella/viime hetken kokoonpanotiedoilla.

Altavastaajilla on parhaat mahdollisuudet pärjätä kauden alussa, kun tasoltaan paremmilla joukkueillakaan ei ole vielä peli täysin hioutunut kuntoon. Tämä kaventaa usein tasoeroja. Alkukaudesta heikompia joukkueita, varsinkin nousijoita usein aliarvostetaan. Nämä joukkueet saavat ylimääräisen edun, kun vastustaja tulee hakemaan helppoa voittoa. Tästä hyvä esimerkki on Jukurit, kauden 2016-17 alussa.

Älä aliarvioi nousijajoukkueita. Ne eivät välttämättä ole yhtä heikkoja kuin edellisen kauden heikoimmat joukkueet, eli putoajat. Tarkista edellisten kausien nousijoiden taso, niin saat pohjan jota käyttää nousijoiden kanssa, ja korjailla juuri kyseessä olevan joukkueen nousun jälkeen hankkimilla vahvistuksilla tai menetyksillä.

Älä pelaa sarjojen SUPERjoukkueita vastaan, jollei niillä ole jotain merkittävää haittaa, tärkeämpi ottelu edessä/takana, avainpelaajia sivussa jne. Kyllä SUPERjoukkueita vastaan toki saa pelata, ja kuuluukin jos kertoimet ovat riittävät, mutta ei välttämättä suoraa voittoa kestona niitä vastaan, jos haluat välttää mahdolliset 1,5 kauden mittaiset tappioputket. Vaikka odotusarvot SUPERjoukkuetta vastaan näyttäisivät olevan mahtavia, niin kauden jälkeen saatatkin olla niistä jo eri mieltä, jos joukkue osoittautui aivan ylivoimaiseksi sarjaan.

Älä pelaa sarjojen RUPUSAKKIEN puolesta, jollei vastustajilla ole jotain merkittävää haittaa, tärkeämpi ottelu edessä/takana, avainpelaajia sivussa jne. Kyllä RUPUSAKKIEN puolesta saa pelata, ja kuuluukin jos kertoimet ovat riittävät, mutta ei välttämättä suoraa voittoa jos haluat välttää mahdolliset 1,5 kauden tappioputket.

Voitollinen vedonlyönti

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Ilmaisvetoja, joka viikko

Bonusehdot

 

Ei talletusbonusta, mutta vaihtuvat ilmaisvetotarjoukset joka viikko

Vedonlyöntibonus: 7 € ilmaisveto + 100% 200€

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille Ilmaisveto:

Lunasta koodilla: LOVE7BET Kierrätys 10x. Kierrätysaikaa on 5 päivää.

Bonus:

Talletus + bonus tulee kierrättää 6 kertaa ennen kotiutusta. Kierrätykseen lasketaan mukaan vain yhdistelmävedot minimikertoimella 1.25 per kohde ja yhdistelmävedon kokonaiskertoimen tulee olla vähintään 1.80. Kierrätysaikaa on 21 päivää.

 

Vedonlyöntibonus: 200% 60€ asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Valitse kolmen tarjouksen väliltä: Talleta 10 €, saat heti 10 € bonuksen vain 1x kierrätyksellä. Talleta 20 €, saat heti 30 € bonuksen 5x kierrätyksellä. Talleta 30 €, saat heti 60 € bonuksen 10x kierrätyksellä. Minimikerroin on 1,7 singleissä ja 1,5 yhdistelmävedoissa per kohde. Kierrätysaikaa on 30 päivää.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 100 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Bonus on kierrätettävä vähintään 8x. Minimikerroin kierrätyksessä on 1.80. Maksimipanos bonuksella pelatessa on 10 €. Kierrätysaikaa on 30 päivää.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.