Vedonlyönnistä voittaminen ei ole koskaan pitkässä juoksussa helppoa. Se vaatii työtä ja vaivannäköä jokaiselta siihen kykenevältä. Seuraavassa käymme läpi muutamia tapoja, joilla voit ainakin parantaa pelimenestystäsi ja helpottaa mahdollisuuksiasi jäädä voitolle.

1️⃣ Bonuskierrätys vedonlyönnissä

Useimmat vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat erilaisia rahanarvoisia bonuksia erityisesti uusien tilien avaajille. Nämä bonukset ovat useimmiten ilmainen veto tai ensimmäisen talletuksen tuplaaminen tiettyyn summaan asti. Talletusbonusten summat vaihtelevat tavallisesti muutamista kympeistä muutamiin satasiin. Aivan ehdoitta näitä bonuksia ei kuitenkaan pääse lunastamaan. Normaalisti talletukset vaativat tietyn kierrätysvaatimuksen (esimerkiksi pelattava seitsemän kertaa läpi talletettava rahasumma), ennen kuin mahdollisesti sen jälkeen voittamasi rahat ovat kotiutettavissa pois pelitililtäsi.

Bonuskierrätys vedonlyönnissä on kuitenkin tästä huolimatta helppo ja turvallinen tapa saada pelikassaan lisää täytettä. Bonusten ehdot vaihtelevat ja ne kannattaa toki aina lukea tarkasti läpi, jotta ei tule yllätyksiä. Tällä tavalla sinun on helppo tienata muutamista satasista jopa tuhansiin euroihin asti ylimääräistä pelirahaa.

Tietoja eri vedonvälittäjien tarjoamista bonuksista on löydettävissä täältä.

Voitollinen vedonlyönti

2️⃣ Arbitraasivedonlyönti

Arbitraasit eli surebetit ovat toinen lähes varma tapa ansaita rahaa. Arbitraasivedonlyönti tarkoittaa, että samaan kohteeseen lyödään kaikkia mahdollisia tulosvaihtoehtoja eri vedonvälittäjille niin, että päättyi ottelu lopulta miten tahansa, niin vedonlyöjälle voitto on varma.

Esimerkiksi tennisottelussa Roger Federer – Novak Djokovic vedonvälittäjä A tarjoaa kerrointa 2,10 Federerille ja vedonvälittäjä B kerrointa 2,05 Djokovicille. Tasapeliä tenniksessä ei tunneta, joten oikeassa suhteessa panostamalla näihin kertoimiin vedonlyöjä saa rahaa takaisin enemmän kuin hän sijoittaa.

Käytännössä arbitraasivedonlyönti ei ole aivan näin helppoa. Suurimpia käytännön ongelmia ovat kertoimien nopeat liikkeet, kun monet muutkin metsästävät näitä varmoja voittoja. Samoin välittäjien sääntöihin tutustuminen on ensiarvoisen tärkeää. Esimerkiksi tenniksessä välittäjät voivat kohdella luovutettua ottelua eri tavalla. Toisessa paikassa riittää, että ottelusta on pelattu yksi pallo, kun taas toinen voi vaatia koko ottelun pelaamista loppuun asti, ennen kuin kaikki vedot ovat voimassa. Huonon tuurin sattuessa olisi riski, että toinen välittäjä katsoo sääntöjensä mukaan vedon hävityksi, kun taas toinen vain palauttaa panoksen. Tällainen riskinotto ei kuulu oikeaoppiseen arbitraasipelaamiseen.

Yksi usein nopeasti vastaantuleva ongelma on myös monien välittäjien panosrajoitukset. Surewin-pelaajat eivät ole kovin suuressa huudossa välittäjien keskuudessa, joten heidän panoksilleen asetetaan usein nopeasti rajoituksia. Mikäli pelikassaa kuitenkin riittää, niin huolellisesti toimimalla arbitraasipelaaminen tarjoaa kuitenkin hyvän mahdollisuuden jopa merkittäviin lisätuloihin.

Arbitraasilaskurin löydät täältä.

3️⃣ Peesaaminen vedonlyönnissä

Peesaamisella tarkoitetaan muiden henkilöiden tekemien vedonlyöntivihjeiden pelaamista. Nämä vihjeet voivat olla joko ilmaisia tai maksullisia. Peesaamisen ylivoimaisesti hankalin osuus on löytää oikeat henkilöt, joiden vihjeillä pelata. Sosiaalisessa mediassa on helppo huutaa suureen ääneen, että eilisistä vihjeistä osui kolme kolmesta ja unohtaa se tosiasia, että edelliset kolme kuukautta peesaamalla kaikki kyseisen henkilön vihjeet olisi pahasti tappiolla.

Lue myös: some ja vedonlyönti.

Oikeasti hyviä ja peesaamisen arvioisia vihjeitä tarjoavat henkilöt ja yritykset eivät hehkuta yksittäisiä osumia, sillä he ymmärtävät, että yksittäisessä ottelussa tuurin osuus on aina erittäin suuri. Vihjeiden hyvyys tai huonous käy ilmi vasta paljon pidemmissä sarjoissa kuin yhden illan aikana. Maailman parhaatkaan vedonlyöjät eivät osaa osumaan jokaista vetoaan, vaan vain se ratkaisee mitä kauden jälkeen viivan alle jää.

Oikean peesattavan löytäminen vaatii jo hieman kokemusta vedonlyönnistä, mutta nyrkkisääntönä voidaan pitää että parhaat peesattavat pitävät seurantaa, se näyttää monien satojen vetojen otoskoolla plusmerkkistä tulosta ja peesattava osoittaa jollain tavalla oikeasti myös seuraavansa vetokohteidensa otteita. Monet automaattiset laskentamallit voivat olla hienoja viritelmiä, mutta se tarjoaa vähän lohtua, kun huomaatkin pelaavasi joukkuetta, jolta puuttuu kentältä kaikki avainpelaajat.

Parhaat peesattavat henkilöt keräävät nopeasti porukkaa ”haaskalle”. Tämä tarkoittaa jos vihjaaja antaa pelisuosituksen kertoimella 2,00, niin puolen tunnin kuluttua markkinoiden korkein kerroin voikin olla enää 1,90. Huonoimmassa tapauksessa tämä ilmiö aiheuttaa sen, että vihjaaja itse tekee voitollisen tuloksen, mutta vähän myöhemmin hänen mukaansa vedot asettanut peesaaja jää lopulta tappiolle.

Ilmaisia lounaita ei siis ole tarjolla tälläkään tavalla. Ahkeralle vedonlyöjälle tämä on kuitenkin ehdottomasti suositeltava tapa hankkia lisää mielenkiintoista pelattavaa.

Voitollinen vedonlyönti

4️⃣ Oma analyysi vedonlyönnissä

Jos haluaa ottaa vedonlyönnin haudanvakavissaan ja todella haaveilee ammattilaisen urasta, niin ainoa todellinen vaihtoehto on oman analyysin tekeminen. Lyhyesti sanottuna tämä tarkoittaa omien todennäköisyysarvioiden tekemistä valitsemiisi tapahtumiin, joista voi lyödä vetoa. Mahdollisuudet vaihtelevat paljon. Maailmassa on monia erittäin osaavien vedonlyöjien ryhmittymiä, jotka ovat tehneet oman analyysinsä avulla kymmenien tai jopa satojen miljoonien eurojen voitot.

Omien tavoitteiden asettaminen tuolle tasolle on kuitenkin vähän sama kuin sanoisit keksiväsi uuden iPhonen. Riittävällä visiolla se on tietysti mahdollista, mutta vaatii myös paljon onnea ja oikeita kontakteja, jotta asia oikeasti onnistuisi.

Nollatasolta lähdettäessä tie on pitkä ja kivinen. Jo analyysinteon perusteiden oppiminen vie helposti vuosia aikaa. Hyvällä lajituntemuksella tämän tien alkua on kuitenkin helppo tasoittaa, kun maalaisjärki ohjaa tekemistä oikeaan suuntaan. Samoin tämän sivuston keskustelupalstalta löytyy monia artikkeleita, miten päästä alkuun omien arvioiden teossa. Tutustumalla niihin voit säästää aikaa todella paljon, kun voit ottaa oppia muiden virheistä.

Suurista haasteista huolimatta monet vedonlyöjät tekevät omia todennäköisyysarvioita otteluihin. Vahvasti erikoistumalla johonkin tiettyyn lajiin/sarjaan/vetomuotoon on voittavan analyysin tekeminen selkeästi helpompaa. Erikoistuminen vie useimmiten mahdollisuudet jättirikkauksiin, mutta vedonlyönnissä pätevät samat säännöt kuin tavallisessakin liiketoiminnassa. Parhaat ja lahjakkaimmat pärjäävät aina.

5️⃣ Sinne tänne roiskintaa

Kuullostivatko edelliset kohdat hankalilta? Ei hätää, niin ne kuullostavat monesta muustakin. Todellisuudessa harva vedonlyöjä niitä noudattaa. Järkisyitä sille on vain hankala keksiä. Sinne tänne erilaisten vetojen roiskiminen voi tuoda hyvää fiilistä ja lisäjännitystä otteluiden seuraamiseen ja joskus isommankin voittopotin, mutta valitettavasti se on varma tapa hävitä rahaa. Vedonlyönti on toki hauskaa ajanvietettä, mutta se voi tarjota sinulle vielä paljon lisää jo pienellä vaivalla kuten kertoimien tarkempi huomioiminen, sinun ei tarvitse olla jatkuvasti lataamassa uutta rahaa pelitilillesi. Unohda jättipottien kalastelut ja pidä panokset kohtuullisina. Nämä ohjeet eivät tee sinusta vielä voittavaa vedonlyöjää, mutta häviät varmasti aiempaa vähemmän.

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Ilmaisvetoja, joka viikko

Bonusehdot

 

Ei talletusbonusta, mutta vaihtuvat ilmaisvetotarjoukset joka viikko

Vedonlyöntibonus: 100 % jopa 100 €

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 5x (talletus+bonus). Max. panos bonuksella pelatessa on 50 €. Kierrätysaikaa on 30pv. Kierrätyksessä huomioidaan single-vedot min. kertoimella 2.00 ja yhdistelmävedot min. kertoimella 1.50 per kohde.

Vedonlyöntibonus: 7 € ilmaisveto + 100% 200€

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille Ilmaisveto:

Lunasta koodilla: LOVE7BET Kierrätys 10x. Kierrätysaikaa on 5 päivää.

Bonus:

Talletus + bonus tulee kierrättää 6 kertaa ennen kotiutusta. Kierrätykseen lasketaan mukaan vain yhdistelmävedot minimikertoimella 1.25 per kohde ja yhdistelmävedon kokonaiskertoimen tulee olla vähintään 1.80. Kierrätysaikaa on 21 päivää.

 

Vedonlyöntibonus: 200% 60€ asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Valitse kolmen tarjouksen väliltä: Talleta 10 €, saat heti 10 € bonuksen vain 1x kierrätyksellä. Talleta 20 €, saat heti 30 € bonuksen 5x kierrätyksellä. Talleta 30 €, saat heti 60 € bonuksen 10x kierrätyksellä. Minimikerroin on 1,7 singleissä ja 1,5 yhdistelmävedoissa per kohde. Kierrätysaikaa on 30 päivää.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.