Miten mukaan sijoittamaan vedonlyöntiin?

Osakkeisiin tai rahastoihin sijoittaminen on nykyään monelle jo arkipäivää. Vedonlyöntiä saatetaan taas pitää yleisissä keskusteluissa uhkapelinä tai ei ainakaan sijoitustoimintana. Yleinen mielipide menee tässä väärään. Vedonlyönti sopii sijoitusmuotona kenelle vaan, vaikka ei ymmärtäisi siitä paljoakaan. Jos haluaa aloittaa vedonlyönnin sijoitusmuotona, niin alkuun on syytä kuitenkin perehtyä vedonlyönnin perusasioihin.

Vedonlyöntiin sijoittaminen ei ole mitään muutamien hyvien ”varmojen osumien” hakemista. Sijoittaminen vaatii kärsivällisyyttä ja mieluusti satoja ellei useita tuhansia ylikertoimisia vetoja vuodessa, jotka vähitellen jylläävät vedonlyönnin sijoittajalle tuottoa.

Pienpelaajat sijoittajina

Jos on käytettävissä vain muutamia kymppejä vedonlyönnin sijoitustoimintaan (eli pelikassan koko on alle 1000 euroa), niin tällöinkin sijoitustoiminta onnnistuu. Paras tapa on perehtyä parhaisiin ammattimaisiin vedonlyönnin vihjaajiin, jotka jakavat vihjeitään ilman korvausta. Poimimalla näitä vihjeitä peliinsä, niin luo hyvät lähtökohdat tuottoisaan sijoittamiseen. Esimerkiksi Ylikertoimen keskustelupalstalta löytyy useita pitkän linjan ilmaisvihjaajia.

Hyvissä ilmaisvihjeissä on kuitenkin omat pulmansa. Parhaiden vihjaajien vihjekertoimet saattavat romahtaa hyvin nopeasti vihjeen jälkeen, joten jos ei ole kärppänä paikalla iskemässä vihjettä sisään, niin etu saattaa olla jo syöty. Toisaalta eri bookkereita vertailemalla voi löytää pelattavaa eri paikasta, mihin itse vihje on annettu.

Keskikokoiset pelikassat

Jos pelipanokset ovat edelleen kympeissä tai ehkä maksimissaan sadan euron kieppeillä (pelikassa ehkä 2000€-8000€), niin tällöinkin kaikki laadukkaat ilmaisvihjeet kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Tässä kassan kokoluokassa voi kuitenkin alkaa jo katsella myös maksullisia vihjepalveluita. Sellaiset vihjepalvelut, joilla on tarjota luotettava voitollinen seuranta, niin niitä voi harkita oman sijoitustoiminnan apuriksi.

Maksullisen vihjepalvelun etuja ovat esimerkiksi vihjeiden aikataulut ja se, että kertoimet kestävät panostusta huomattavasti paremmin kuin ilmaisvihjeet. Todella pienellä pelikassalla ei välttämättä kannata ostaa aivan markkinoiden kalliimpia vihjepalveluita, vaikka ne olisivat voitollisia, sillä vihjepalvelun maksu on huomioitava sijoitustominnan kuluissa. Jos löytää kohtuuhintaisen, mutta hyvää tulosta tekevän palvelun, niin silloin teoriassa pystyy jo hieman isommilla kassoilla ja esimerkiksi 100€ keskimääräisellä panoksella jäämään plussalle.

Mitä enemmän tuottavia vetoja löytää, niin sitä enemmän kassa kiertää ja tuottaa voittoa pienemmällä varianssilla. Pelaamalla päivässä esimerkiksi 30 kpl 100€ vetoja tarkoittaa kuukausitasolla jo liki 100 000€ pelivaihtoa ja tämä pelaamalla vain ”pikkupanoksilla”! Eli et välttämättä tarvitse jättikassaa ja satojen tai tuhansien eurojen kertapanoksia isoon pelivaihtoon ja jo kohtuullisen lisärahan hakemiseen vedonlyönnistä. Tuo 100k kuukausittainen pelivaihto toisi esimerkiksi 3% tuotolla jo 3000€ voittoa. Tuosta tuotosta olisi tosiaan siis jo hyvin lohkaistavissa rahaa myös maksullisen palvelun kuluille, jos sen avulla pystyy lisäämään ylikertoimista vetomäärää.

Isommat pelikassat

Jos sijoittamiseen käytettävissä oleva panostus yhteen kohteeseen on päälle sata euroa tai satoja euroja (pelikassa 8000€ tai enemmän), niin tällöin ilmaisvihjeiden metsästyksen lisäksi on ehdottomasti kannattavaa ottaa valikoimaan myös maksullisia palveluita. Mitä isommalla panoksella pelaa, niin sitä enemmän on mahdollista maksaa voitollisista vihjeistä. Vihjekulujen osuus jää tällöin pieneksi isoilla summilla sijoittavilla.

Hyvistä vihjeistä voi tällöin mielellään maksaakin, koska kohtuullisen iso vihjehinta tarkoittaa myös sitä, että vihjeitä ei ole pelaamassa isoa joukkoa muita sijoittajia tai vedonlyöjiä. Näin ollen ei välttämättä esimerkiksi tarvitse edes olla aivan samalla hetkellä jättämässä vetoja sisään, kun vihjeet ilmestyvät. Kaikessa on kuitenkin syytä pitää kohtuus mielessä ja tehdä esimerkkilaskelmia millaisia vihjehintoja oma pelikassa kestää maksaa.

Lisää asiaa maksullisista vihjepalveluista ja esimerkkilaskelmia löydät tästä jutusta: Mitä huomioida jos ostat maksullisia pelivihjeitä?

Yhteenveto vedonlyönnistä sijoitusmuotona

Vedonlyönti on sijoitusmuoto siinä missä esimerkiksi osakkeetkin. Takuuvarminta on sijoittaa sellaisten maksullisten vihjepalveluiden vihjeisiin, joilla on tarjota kattava ja etenkin luotettava seuranta vihjeistään. Ilmaisvihjeitä ei kannata kuitenkaan kokonaan unohtaa. Toki on hyvä muistaa, että vedonlyönnissäkään aiempi menestys ei ole tae tulevaisuuden pärjäämisestä. Lisäksi sattumallakin on osansa. Vaikka vihjeet olisivat pitkässä juoksussa voitollisia, niin esimerkiksi parin sadan vedon otoksessakin voi olla merkittävää hajontaa. Pitkäjänteisyys on vedonlyöntiin sijoittamisessakin avainasemassa.

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus aina 200 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Bonus tulee kierrättää 6x ennen kotiutusta. Minimikerroin kierrättäessä on 1.60. Kierrätysaikaa on 30 pv. Kaikki kohteet ja sarjat hyväksytään
Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Jopa 30 € ilmaisveto

Bonusehdot

Näin saat tarjouksen: 1. Kirjaudu NetBetille 2. Aseta väh. 10 € veto ensimmäisen talletuksesi jälkeen. 3. Saat jopa 30 € ilmaisvedon!

Ilmaisveto hyvitetään tilillesi heti, kun ensimmäinen vetosi on ratkaistu. Ilmaisveto on samanarvoinen, kuin asettamasi ensimmäinen veto aina 30 € asti! Ilmaisveto on voimassa 7 päivää sen myöntämishetkestä lähtien. Ilmaisveto voidaan käyttää mihin tahansa urheilulajiin.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 250 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 7x (talletus+bonus). Kierrätysaikaa on 30 päivää. Minimikerroin on 1.90 single- ja yhdistelmävedoissa. Maksimipanos kierrättäessä on 50 €.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 150 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

KOODI: WELCOME150 Kierrätysvaatimus 16x (talletus+bonus) Kierrätysaikaa on 30 päivää. Minimikerroin kierrätyksessä on 1.5. Maksimivoitot bonuksella on 10x myönnettyyn bonussummaan nähden.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.