Kerroinmanipulaattori

Etusivu » Vedonlyönti työkalut » Kerroinmanipulaattori

Tällä laskimella voit pyöritellä todennäköisyyksiä rajakertoimiksi ja toisinpäin, ja laskea esim. kertoimien palautusprosentin.

Käyttöohje

Valitse ensin asetuksista laskimen toimintamalli. Jos valitset ”kertoimet todennäköisyyksiksi”, laskin muuttaa vasempaan sarakkeseen syötetyt kertoimet oikeanpuoleiseen sarakkeeseen todennäköisyyksiksi. Jos lisäksi skaalausasetus on valittuna, oikeanpuoleiseen sarakkeeseen lasketut todennäköisyydet skaalataan siten, että niiden summaksi tulee skaalausasetuksissa määritetty luku. Hyödyllisin skaalausarvo on 100%, jolloin esim. bookkerin kertoimista saadaan ”bookkerin todennäköisyysarviot”. Kertoimien palautusprosentti näkyy laskimen alareunassa.

Jos valitset ”todennäköisyydet kertoimiksi”, laskin muuttaa oikealle puolelle syötetyt todennäköisyydet vasempaan sarakkeeseen rajakertoimiksi. Jos lisäksi skaalausasetus on valittuna, vasemmanpuoleisessa sarakkeessa olevat kertoimet skaalataan siten, että niiden palautusprosentiksi tulee skaalausasetuksissa määritetty luku. Jos esim. halutaan myydä kertoimia 90% palautuksella, skaalattavaksi palautusprosentiksi laitetaan 90.

Esimerkki 1

Haluat tietää bookkerin palautusprosentin kohteessa Arsenal – Blackburn. Kertoimet ovat 1,40 – 3,95 – 8,50. Valitse asetuksista ”kertoimet todennäköisyyksiksi” ja syötä kertoimet vasempaan pystysarakkeeseen. Paina ”Laske”, jolloin alhaalta kohdasta ”kertoimien palautusprosentti” näet kertoimien palautusprosentin (92.2%).

Esimerkki 2

Edellä olevan esimerkin lisäksi haluat tietää kertoimien suhteen, eli bookkerin ”todennäköisyysarvion” kohteesta. Valitse ”skaalaa” ja laita skaalauskenttään 100. Nyt oikeanpuoleisessa sarakkeessa näkyy bookkerin ”todennäköisyysarvio” eli 66-23-11.

Esimerkki 3

Olet laskenut 1X2 todennäköisyyksiksi kohteeseen Arsenal – Blackburn 70-20-10 ja haluat tietää rajakertoimet ylikerrointen etsimistä varten. Valitse asetuksista ”todennäköisyydet kertoimiksi” ja syötä todennäköisyydet oikeaan pystysarakkeeseen. Rajakertoimiksi tulee 1.43-5.00-10.00.

Esimerkki 4

Haluat myydä pörssissä edellä olevan esimerkin kohdetta 10%:n katteella, eli kertoimien palautusprosentti on ostajalle 90%. Valitse ”skaalaa” ja laita skaalauskenttään 90. Nyt vasemmanpuoleisessa sarakkeessa näkyy kertoimet skaalattuna 90% palautukseen.

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk
Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Ilmaisvetoja, joka viikko

Bonusehdot

 

Ei talletusbonusta, mutta vaihtuvat ilmaisvetotarjoukset joka viikko

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 150 € asti!

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 5x (talletus+bonus) Minimikerroin kierrättäessä on 1.50. Kierrätysaikaa on 30 pv. Maksimipanos bonuksen ollessa aktiivisena on arvoltaan sama kuin ensitalletuksen arvo.

Vedonlyöntibonus: 100 % jopa 100 €

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 5x (talletus+bonus). Max. panos bonuksella pelatessa on 50 €. Kierrätysaikaa on 30pv. Kierrätyksessä huomioidaan single-vedot min. kertoimella 2.00 ja yhdistelmävedot min. kertoimella 1.50 per kohde.

Vedonlyöntibonus: 7 € ilmaisveto + 100% 200€

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille Ilmaisveto:

Lunasta koodilla: LOVE7BET Kierrätys 10x. Kierrätysaikaa on 5 päivää.

Bonus:

Talletus + bonus tulee kierrättää 6 kertaa ennen kotiutusta. Kierrätykseen lasketaan mukaan vain yhdistelmävedot minimikertoimella 1.25 per kohde ja yhdistelmävedon kokonaiskertoimen tulee olla vähintään 1.80. Kierrätysaikaa on 21 päivää.

 

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.