Kerroinmanipulaattori

Etusivu » Vedonlyönti työkalut » Kerroinmanipulaattori

Tällä laskimella voit pyöritellä todennäköisyyksiä rajakertoimiksi ja toisinpäin, ja laskea esim. kertoimien palautusprosentin.

Käyttöohje

Valitse ensin asetuksista laskimen toimintamalli. Jos valitset ”kertoimet todennäköisyyksiksi”, laskin muuttaa vasempaan sarakkeseen syötetyt kertoimet oikeanpuoleiseen sarakkeeseen todennäköisyyksiksi. Jos lisäksi skaalausasetus on valittuna, oikeanpuoleiseen sarakkeeseen lasketut todennäköisyydet skaalataan siten, että niiden summaksi tulee skaalausasetuksissa määritetty luku. Hyödyllisin skaalausarvo on 100%, jolloin esim. bookkerin kertoimista saadaan ”bookkerin todennäköisyysarviot”. Kertoimien palautusprosentti näkyy laskimen alareunassa.

Jos valitset ”todennäköisyydet kertoimiksi”, laskin muuttaa oikealle puolelle syötetyt todennäköisyydet vasempaan sarakkeeseen rajakertoimiksi. Jos lisäksi skaalausasetus on valittuna, vasemmanpuoleisessa sarakkeessa olevat kertoimet skaalataan siten, että niiden palautusprosentiksi tulee skaalausasetuksissa määritetty luku. Jos esim. halutaan myydä kertoimia 90% palautuksella, skaalattavaksi palautusprosentiksi laitetaan 90.

Esimerkki 1

Haluat tietää bookkerin palautusprosentin kohteessa Arsenal – Blackburn. Kertoimet ovat 1,40 – 3,95 – 8,50. Valitse asetuksista ”kertoimet todennäköisyyksiksi” ja syötä kertoimet vasempaan pystysarakkeeseen. Paina ”Laske”, jolloin alhaalta kohdasta ”kertoimien palautusprosentti” näet kertoimien palautusprosentin (92.2%).

Esimerkki 2

Edellä olevan esimerkin lisäksi haluat tietää kertoimien suhteen, eli bookkerin ”todennäköisyysarvion” kohteesta. Valitse ”skaalaa” ja laita skaalauskenttään 100. Nyt oikeanpuoleisessa sarakkeessa näkyy bookkerin ”todennäköisyysarvio” eli 66-23-11.

Esimerkki 3

Olet laskenut 1X2 todennäköisyyksiksi kohteeseen Arsenal – Blackburn 70-20-10 ja haluat tietää rajakertoimet ylikerrointen etsimistä varten. Valitse asetuksista ”todennäköisyydet kertoimiksi” ja syötä todennäköisyydet oikeaan pystysarakkeeseen. Rajakertoimiksi tulee 1.43-5.00-10.00.

Esimerkki 4

Haluat myydä pörssissä edellä olevan esimerkin kohdetta 10%:n katteella, eli kertoimien palautusprosentti on ostajalle 90%. Valitse ”skaalaa” ja laita skaalauskenttään 90. Nyt vasemmanpuoleisessa sarakkeessa näkyy kertoimet skaalattuna 90% palautukseen.

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus aina 200 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Bonus tulee kierrättää 6x ennen kotiutusta. Minimikerroin kierrättäessä on 1.60. Kierrätysaikaa on 30 pv. Kaikki kohteet ja sarjat hyväksytään
Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Jopa 30 € ilmaisveto

Bonusehdot

Näin saat tarjouksen: 1. Kirjaudu NetBetille 2. Aseta väh. 10 € veto ensimmäisen talletuksesi jälkeen. 3. Saat jopa 30 € ilmaisvedon!

Ilmaisveto hyvitetään tilillesi heti, kun ensimmäinen vetosi on ratkaistu. Ilmaisveto on samanarvoinen, kuin asettamasi ensimmäinen veto aina 30 € asti! Ilmaisveto on voimassa 7 päivää sen myöntämishetkestä lähtien. Ilmaisveto voidaan käyttää mihin tahansa urheilulajiin.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 250 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 7x (talletus+bonus). Kierrätysaikaa on 30 päivää. Minimikerroin on 1.90 single- ja yhdistelmävedoissa. Maksimipanos kierrättäessä on 50 €.

Vedonlyöntibonus: 20 € ilmaisveto

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Minimikerroin 1,5. Tarjous voimassa 30 päivää.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.