Artikkelissa käsitellään perinteisiä yhdistelmävetoja, ns. rekkoja.

Vedonlyönti yhdistelmät

Yhdistelmävedossa yhdistetään kaksi tai useampaa vetoa samaan vetoon, jolloin sama panos pätee kaikkiin vetoihin ja vetojen kertoimet kerrotaan keskenään. Esim. mikäli on veikattu jalkapallo-otteluun Hollanti-Kroatia kotivoittoa kertoimella 2,00, jalkapallo-otteluun Italia-Tanska tasapeliä kertoimella 4,00 ja jalkapallo-otteluun Ranska-Brasilia lopputulosta 0-1 kertoimella 15, on yhdistelmävedon yhteiskerroin 120. Mikäli yhdistelmävedon panokseksi on asetettu 5 euroa, on koko vedon hinta tällöin 5 euroa. Jotta veto olisi voitollinen, on kaikkien yhdistelmävedon osien toteuduttava: Hollannin on voitettava Kroatia, Italian ja Tanskan on pelattava tasan ja Brasilian voitettava Ranska 1-0. Tällöin voitto on panos*kerroin, eli 5eur*120=600eur.

Single vedonlyönti

Singlevedossa lyödään vetoa vain yhdestä ottelusta, kilpailusta tai vastaavasta. Yksittäisvedolle asetettu panos on tällöin sama kuin vedon hinta.

Tupla vedonlyönti

Tuplavedossa lyödään vetoa kahdesta ottelusta, kilpailusta tai vastaavasta. Tuplavedolle asetettu panos on tällöin sama kuin vedon hinta, ja molempien vedon osien on toteuduttava, jotta veto olisi voitollinen.

Trio vedonlyönti

Triovedossa lyödään vetoa kolmesta ottelusta, kilpailusta tai vastaavasta. Triovedolle asetettu panos on tällöin sama kuin vedon hinta, ja kaikkien vedon kolmen osan on toteuduttava, jotta veto olisi voitollinen.

Kvartetti vedonlyönti

Kvartetti on muuten sama kuin tupla- ja triovedot, mutta vedossa on yhdistettynä neljä vetoa samaan vetoon.

Järjestelmät vedonlyönnissä

Järjestelmävedoissa pelataan useimmiten kahden, kolmen, neljän tai viiden vedon järjestelmiä. Kyseessä on siis tietystä vetomäärästä kaikkien tietyn suuruisten yhdistelmävetojen pelaaminen. Esim. kolmesta vetokohteesta voidaan tehdä kahden vedon järjestelmät, joita on yhteensä kolme: (3*2)/(2*1)=3 Samalla kaavalla saadaan myös neljästä vetokohteesta kahden vedon yhdistelmien määrä: (4*3)/(2*1)=6, viidestä vetokohteesta kahden vedon yhdistelmien määrä: (5*4)/(2*1) sekä kuudesta vetokohteesta kahden vedon yhdistelmien määrä: (6*5)/(2*1)=15

Voidaan siis todeta kaava, jonka pohjalta lasketaan, kuinka monta x kohteen yhdistelmävetoa sisältyy y määrään vetokohteita: (y*[y-1])/(x*[x-1])

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus aina 200 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Bonus tulee kierrättää 6x ennen kotiutusta. Minimikerroin kierrättäessä on 1.60. Kierrätysaikaa on 30 pv. Kaikki kohteet ja sarjat hyväksytään
Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Jopa 30 € ilmaisveto

Bonusehdot

Näin saat tarjouksen: 1. Kirjaudu NetBetille 2. Aseta väh. 10 € veto ensimmäisen talletuksesi jälkeen. 3. Saat jopa 30 € ilmaisvedon!

Ilmaisveto hyvitetään tilillesi heti, kun ensimmäinen vetosi on ratkaistu. Ilmaisveto on samanarvoinen, kuin asettamasi ensimmäinen veto aina 30 € asti! Ilmaisveto on voimassa 7 päivää sen myöntämishetkestä lähtien. Ilmaisveto voidaan käyttää mihin tahansa urheilulajiin.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 250 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 7x (talletus+bonus). Kierrätysaikaa on 30 päivää. Minimikerroin on 1.90 single- ja yhdistelmävedoissa. Maksimipanos kierrättäessä on 50 €.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 150 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

KOODI: WELCOME150 Kierrätysvaatimus 16x (talletus+bonus) Kierrätysaikaa on 30 päivää. Minimikerroin kierrätyksessä on 1.5. Maksimivoitot bonuksella on 10x myönnettyyn bonussummaan nähden.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.