Kellyn kaava -laskin

Etusivu » Vedonlyönti työkalut » Kellyn kaava -laskin

Kellyn kaava -panostuksella voidaan maksimoida pelikassan keskimääräinen kasvunopeus. Toisin kuin monissa muissa panostusmenetelmissä, Kelly-panoksen laskemisessa otetaan huomioon myös osumistodennäköisyys. Tämä ominaisuus tekee Kellyn kaavasta erinomaisen panostusstrategian.

Tällä laskimella voit laskea panoksia sellaisiin vetoihin, joissa ei ole push-vaihtoehtoa. Käytä aasialaisiin tasoitusvetoihin Panoslaskinta.

Kelly-laskin

lähtötiedot:
kerroin:
komissio%:
todennäköisyys%:
panosjakaja:
pelikassa:
Kelly-panos:
pelikassan kasvukerroin:

Käyttöohje

Syötä lähtötiedot. Todennäköisyys ja komissio ilmoitetaan prosentteina ilman prosenttimerkkiä (esim. 50).

Panosjakaja jakaa lasketun panoksen annetulla luvulla. Huomioi hankalat kohteet (paljon epävarmuustekijöitä) isommalla panosjakajalla. Helposti arvioitaviin kohteisiin voi käyttää normaalia pienempää panosjakajaa. Panosjakaja on oltava vähintään 1.

Laskin laskee panoksen osuutena pelikassasta. Suluissa näkyy euromääräinen panos. Jos laskin ehdottaa panokseksi 0e, vetoa ei tulisi pelata lainkaan.

Alimpana näkyy kassan kasvukerroin. Vertailtaessa eri vetoja määrää kassan kasvukerroin vetojen paremmuusjärjestyksen. Mitä suurempi kasvukerroin, sitä parempi veto.

Esimerkki

Arsenalin voitosta tarjotaan kerrointa 1,40. Voiton todennäköisyys on mielestämme 74%. Laskimen mukaan Arsenalin voittoon kannattaisi lyödä 9% pelikassasta panosjakajan ollessa 1. Ykköstä suurempaa panosjakajaa on kuitenkin syytä käyttää ylipanostuksen välttämiseksi, ellei ole perusteltua syytä luottaa täysin todennäköisyysarvioon. Panosjakajalla 3 saataisiin panokseksi 3% pelikassasta.

Kellystä

Kellyä on helppo väärinkäyttää. On petollisen helppoa syöttää laskimeen kertoimet ja todennäköisyydet ja ajatella, että pelikassa kasvaa nyt optimaalisesti. Näin toki tapahtuisi, jos arviot olisivat aina yhtä hyviä, mutta todellisuudessa todennäköisyysarviot eivät ole tasalaatuisia: aina jää jotain huomaamatta ja laskematta. Tästä syystä Kelly-panosta pitäisi skaalata alaspäin tilanteen mukaan. Tämä onnistuu panosjakajaa kasvattamalla.

Kertoimen valinnasta

Jos kohteeseen löytyy yksi pelattava kerroin, on kohteeseen usein tarjolla myös muita pelivaihtoehtoja. Edellä olevassa esimerkissä löytäisimme Arsenalille todennäköisesti ainakin -1 ja -1.5 -tyyppiset tasoitusvedot, edellyttäen tietysti, että osaamme laskea todennäköisyyden Arsenalin yhden maalin voitolle. Kuten laskimen käyttöohjeissa jo mainittiin, kassan kasvukerroin määrää näissä tapauksissa vetojen paremmuuden. Yksinkertaisinta on pelata ainoastaan paras veto, mutta matemaattisesti optimaalisinta on yleensä yhdistellä erilaisia tasoitusvetoja yhdeksi kokonaisuudeksi. Näitä voi laskea Advanced Bet Calculatorilla.

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus aina 200 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Bonus tulee kierrättää 6x ennen kotiutusta. Minimikerroin kierrättäessä on 1.60. Kierrätysaikaa on 30 pv. Kaikki kohteet ja sarjat hyväksytään

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Jopa 30 € ilmaisveto

Bonusehdot

Näin saat tarjouksen: 1. Kirjaudu NetBetille 2. Aseta väh. 10 € veto ensimmäisen talletuksesi jälkeen. 3. Saat jopa 30 € ilmaisvedon!

Ilmaisveto hyvitetään tilillesi heti, kun ensimmäinen vetosi on ratkaistu. Ilmaisveto on samanarvoinen, kuin asettamasi ensimmäinen veto aina 30 € asti! Ilmaisveto on voimassa 7 päivää sen myöntämishetkestä lähtien. Ilmaisveto voidaan käyttää mihin tahansa urheilulajiin.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 250 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 7x (talletus+bonus). Kierrätysaikaa on 30 päivää. Minimikerroin on 1.90 single- ja yhdistelmävedoissa. Maksimipanos kierrättäessä on 50 €.

Vedonlyöntibonus: 200% 60€ asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Valitse kolmen tarjouksen väliltä: Talleta 10 €, saat heti 10 € bonuksen vain 1x kierrätyksellä. Talleta 20 €, saat heti 30 € bonuksen 5x kierrätyksellä. Talleta 30 €, saat heti 60 € bonuksen 10x kierrätyksellä. Minimikerroin on 1,7 singleissä ja 1,5 yhdistelmävedoissa per kohde. Kierrätysaikaa on 30 päivää.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.