Panoslaskin

Tällä laskimella voit laskea rajakertoimet ja panokset single-vetoihin.

Käyttöohje

Laskinta käytetään ylhäältä alaspäin.

Kohdasta ”pelikohde” määrätään, halutaanko pelata 1X2 vai totals-veto. Lisäksi voidaan valita lopputulosvaihtoehtojen määrä kahdesta seitsemään. Esimerkiksi pelattaessa tavallisia 1X2-vetoja täytyy tietää kolmen lopputulosvaihtoehdon todennäköisyydet eli kotivoiton, tasapelin ja vierasvoiton todennäköisyydet. Jos mukaan halutaan ottaa myös yhden maalin tasoitusvedot, täytyy edellä mainittujen todennäköisyyksien lisäksi tietää myös tasan yhden maalin kotivoiton (tai vierasvoiton) todennäköisyys, eli yhteensä neljä lopputulosvaihtoehtoa.

Kohdasta ”vierasjoukkueen tasoitus” voidaan muuttaa tasoituslinjaa. Totalssien ollessa kyseessä tästä muutetaan totals-linjaa.

Todennäköisyydet annetaan prosentteina, eli luku on oltava väliltä 0-100. Rajakertoimet saadaan laskettua Laske-napista.

Alempana on Vedot-taulukko, josta nähdään rajakertoimet kaikkiin niihin vetoihin, joihin voidaan laskea annetuilla todennäköisyyksillä rajakertoimet.

Lopuksi syötetään kertoimet ja komissiot. Laske-nappulasta saadaan selville pelikassan kasvukertoimet ja odotusarvot kullekin vedolle.

Huomaa, että tämä laskin pitää kaikkia vetoja toisistaan riippumattomina ja suosittaa pelaamaan korkeintaan yhden vedon. Jos haluat optimoida panokset tarkemmin tai yhdistellä sekaisin totalsseja ja 1X2-vetoja, voit käyttää panosten laskemiseen esim. Advanced Bet Calculatoria.

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk
Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Ilmaisvetoja, joka viikko

Bonusehdot

 

Ei talletusbonusta, mutta vaihtuvat ilmaisvetotarjoukset joka viikko

Vedonlyöntibonus: 20 € ilmaisveto

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Minimikerroin 1,5. Tarjous voimassa 30 päivää.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 150 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

KOODI: WELCOME150 Kierrätysvaatimus 16x (talletus+bonus) Kierrätysaikaa on 30 päivää. Minimikerroin kierrätyksessä on 1.5. Maksimivoitot bonuksella on 10x myönnettyyn bonussummaan nähden.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 150 € asti!

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 5x (talletus+bonus) Minimikerroin kierrättäessä on 1.50. Kierrätysaikaa on 30 pv. Maksimipanos bonuksen ollessa aktiivisena on arvoltaan sama kuin ensitalletuksen arvo.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.