Panoslaskin

Tällä laskimella voit laskea rajakertoimet ja panokset single-vetoihin.

Käyttöohje

Laskinta käytetään ylhäältä alaspäin.

Kohdasta ”pelikohde” määrätään, halutaanko pelata 1X2 vai totals-veto. Lisäksi voidaan valita lopputulosvaihtoehtojen määrä kahdesta seitsemään. Esimerkiksi pelattaessa tavallisia 1X2-vetoja täytyy tietää kolmen lopputulosvaihtoehdon todennäköisyydet eli kotivoiton, tasapelin ja vierasvoiton todennäköisyydet. Jos mukaan halutaan ottaa myös yhden maalin tasoitusvedot, täytyy edellä mainittujen todennäköisyyksien lisäksi tietää myös tasan yhden maalin kotivoiton (tai vierasvoiton) todennäköisyys, eli yhteensä neljä lopputulosvaihtoehtoa.

Kohdasta ”vierasjoukkueen tasoitus” voidaan muuttaa tasoituslinjaa. Totalssien ollessa kyseessä tästä muutetaan totals-linjaa.

Todennäköisyydet annetaan prosentteina, eli luku on oltava väliltä 0-100. Rajakertoimet saadaan laskettua Laske-napista.

Alempana on Vedot-taulukko, josta nähdään rajakertoimet kaikkiin niihin vetoihin, joihin voidaan laskea annetuilla todennäköisyyksillä rajakertoimet.

Lopuksi syötetään kertoimet ja komissiot. Laske-nappulasta saadaan selville pelikassan kasvukertoimet ja odotusarvot kullekin vedolle.

Huomaa, että tämä laskin pitää kaikkia vetoja toisistaan riippumattomina ja suosittaa pelaamaan korkeintaan yhden vedon. Jos haluat optimoida panokset tarkemmin tai yhdistellä sekaisin totalsseja ja 1X2-vetoja, voit käyttää panosten laskemiseen esim. Advanced Bet Calculatoria.

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus aina 200 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Bonus tulee kierrättää 6x ennen kotiutusta. Minimikerroin kierrättäessä on 1.60. Kierrätysaikaa on 30 pv. Kaikki kohteet ja sarjat hyväksytään
Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Jopa 30 € ilmaisveto

Bonusehdot

Näin saat tarjouksen: 1. Kirjaudu NetBetille 2. Aseta väh. 10 € veto ensimmäisen talletuksesi jälkeen. 3. Saat jopa 30 € ilmaisvedon!

Ilmaisveto hyvitetään tilillesi heti, kun ensimmäinen vetosi on ratkaistu. Ilmaisveto on samanarvoinen, kuin asettamasi ensimmäinen veto aina 30 € asti! Ilmaisveto on voimassa 7 päivää sen myöntämishetkestä lähtien. Ilmaisveto voidaan käyttää mihin tahansa urheilulajiin.

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 250 € asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 7x (talletus+bonus). Kierrätysaikaa on 30 päivää. Minimikerroin on 1.90 single- ja yhdistelmävedoissa. Maksimipanos kierrättäessä on 50 €.

Vedonlyöntibonus: 20 € ilmaisveto

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Minimikerroin 1,5. Tarjous voimassa 30 päivää.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.