Vedonlyöntibonus

Kuinka vedonlyöntibonus otetaan käyttöön

Moni pitkävetoa pelannut pelaaja kysyy usein, että mitä ihmettä ovat vedonlyöntibonukset? Miksi sellaisia tarjotaan ja mistä ne löytyvät Veikkauksen sivuilta. Minkä vuoksi kukaan tarjoaisi ilmaista pelirahaa kenellekään? Moni myös ajattelee, että tällainen tarjous on liian hyvä ollakseen totta ja kiertää tästä syystä ne kaukaa. Mutta mitä meidän pitäisi vedonlyöntibonuksista oikeasti ajatella?

Onko ilmaista pelirahaa olemassa?

Vedonlyöntibonukset ja niin sanottu ilmainen raha kiinnostavat aina ihmisiä. Vedonvälittäjät käyttävät niitä houkutellakseen pelaajia asiakkaikseen mahdollisten korkeiden kertoimien ohella. Pelaajan on kuitenkin aina otettava tarkasti selvää, että mitä ehtoja vedonlyöntibonuksien taakse kätkeytyy. On tiedostettava se tosiasia, että pelkkä suuri summa ei aina ole parhaan bonuksen merkki, vaan tiedostavan pelaajan on otettava huomioon myös muita asioita.

Vedonlyöntibonus tuottaa pelaajalle lisäarvoa

Kansainvälinen vedonlyöntimarkkina on nykyisin todella kilpailtu ala, joten uusien toimijoiden on pakko erottua muista vedonvälittäjistä tietyllä tapaa. Uusien pelaajien houkuttelu on elinehto, kun uusi vedonvälittäjä aloittaa toimintansa. Nykyisin yhä useampi pelaaja valitsee sivustonsa bonuksia seuraamalla, joten välittäjät ovat pakotettuja tarjoamaan yhä houkuttelevamia tarjouksia käyttäjilleen. Monet sivustot tarjoavat ensitalletusbonusten lisäksi myös muita tarjouksia jatkuvalla syötöllä, joten ajatteleva pelaaja ottaa näistä kaiken irti.

Tärkeimpiä vedonlyöntibonuksiin liittyviä ehtoja ovat:  

1) Bonuksen suuruus.
2) Kierrätysvaatimus.
3) Kierrätyksen minimikerroin.
4) Kierrätykseen sallittu aika.

Jo pelkästään huomioimalla nämä perusasiat pystyt parantamaan menestystäsi sekä kasvattamaan pelikassaasi huomattavasti. Parhaimmat vedonlyöntibonukset antavat sinulle huomattavaa etua pelaamisessasi, kunhan kierrätät niitä järkevästi, etkä lähde suinpäin sotimaan. Myös oman riskitasonsa tunnistamalla pelaaja pääsee jo monesti hyvään alkuun menestyksekkäässä kierrättämisessä. Alla olemme hieman vertailleet muutamaa tarjolla olevaa vedonlyöntibonusta.

Vedonlyöntibonus

Vedonlyöntibonusten vertailu

Maailma on täynnä vedonlyöntibonuksia. Siksi niiden sääntöjen kanssa pitää jokaisen olla tarkkana, ettei sorru odotusarvoltaan negatiivisen bonuksen kelkkaan. Muista siis aina tarkistaa säännöt ennen bonuksen käyttöön ottamista.

Kuinka hyödynnän vedonlyöntibonuksia?

  •   Tutustu suurimpiin vedonlyöntibonuksiin sivustollamme.
  •   Muista aina myös tutustua välittäjän bonusehtoihin ja sääntöihin.
  •   Avaa pelitili vedonvälittäjälle.
  •   Talleta haluamasi summa bonus huomioiden.
  •   Aloita bonuksen kierrätys, mutta muista ettet tuhlaa rahojasi satunnaiseen huitomiseen.

Bonuskierräyksestä muualla

Ylikerroin.com on myös kierrättänyt esimerkkinä muutamia vedonlyöntibonuksia, joten kannattaa tutustua aiheeseen myös Bonushunterin blogikirjoitusten kautta. Myös lisää pelikassan kierrätystä on varmasti luvassa lähiaikoina.

Tutustu myös kaikkiin muihin Ylikerroin.comin tarjoamiin erikoistarjouksiin ja suurimpiin vedonlyöntibonuksiin täältä.

Katso myös nämä tarjoukset

Vedonlyöntibonus: Jopa 50 € riskitön veto + jopa 75 € alennusveto!
Bonusehdot
Vain uusille asiakkaille Luo pelitili Optibetile Talleta vähintään 20€, ja panosta vaadittu summa urheilutapahtumiin. Saat JOPA 125€ alennusvedon ja riskittömän vedon muodossa. Täydelliset säännöt & ehdot löytyvät Optibetin sivuilta.

Vedonlyöntibonus: 100 % ilmaisveto 100 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Panosta talletus 5x, saat 100 % ilmaisvedon Minimikerroin single 1,5, yhdistelmät 1,7 Kierrätysaikaa 14 vrk

Bonus vedonlyöntiin: 100 % 50 €

Bonusehdot

Vain uusille pelaajille

Bonus + talletus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: 100 % bonus 50 € saakka

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Talletus + Bonus tulee kierrättää 15 kertaa ennen kotiutusta Minimikerroin kierrätyksessä 1,9 Kierrätysaikaa 60 päivää

Vedonlyöntibonus: Ilmaisvetoja, joka viikko

Bonusehdot

 

Ei talletusbonusta, mutta vaihtuvat ilmaisvetotarjoukset joka viikko

Vedonlyöntibonus: 100 % jopa 100 €

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus on 5x (talletus+bonus). Max. panos bonuksella pelatessa on 50 €. Kierrätysaikaa on 30pv. Kierrätyksessä huomioidaan single-vedot min. kertoimella 2.00 ja yhdistelmävedot min. kertoimella 1.50 per kohde.

Vedonlyöntibonus: 7 € ilmaisveto + 100% 200€

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille Ilmaisveto:

Lunasta koodilla: LOVE7BET Kierrätys 10x. Kierrätysaikaa on 5 päivää.

Bonus:

Talletus + bonus tulee kierrättää 6 kertaa ennen kotiutusta. Kierrätykseen lasketaan mukaan vain yhdistelmävedot minimikertoimella 1.25 per kohde ja yhdistelmävedon kokonaiskertoimen tulee olla vähintään 1.80. Kierrätysaikaa on 21 päivää.

 

Vedonlyöntibonus: 200% 60€ asti

Bonusehdot

Vain uusille asiakkaille

Valitse kolmen tarjouksen väliltä: Talleta 10 €, saat heti 10 € bonuksen vain 1x kierrätyksellä. Talleta 20 €, saat heti 30 € bonuksen 5x kierrätyksellä. Talleta 30 €, saat heti 60 € bonuksen 10x kierrätyksellä. Minimikerroin on 1,7 singleissä ja 1,5 yhdistelmävedoissa per kohde. Kierrätysaikaa on 30 päivää.

Bonukset ovat vain uusille asiakkaille.