Ennakko ja pelivihjeet Liiga ti 13.11.2018

Ennakko ja pelivihjeet Liiga ti 13.11.2018

JussiQ blogi

Comments: 0

Vedonlyöntivihjeet Liigaan

SaiPa - KalPa 47 22 31, o/u 5,5 39-61
KalPan voitosta on tarjolla varsin kohtuullinen kerroin 3,35 Coolbetillä. Kerroinraja tuohon on 3,23.

Jos KooKoo oli helppo arvioitava, niin SaiPa on vastaavasti todella hankala. Joukkueen maalipaikkatilastot tältä kaudelta ovat todella huonot ja mikäli sen peliesitykset tasakentällisin eivät parane, niin suunta lienee sarjataulukossa alaspäin. Toisaalta joukkueen pelaajamateriaali on kuitenkin hyvä, joten sillä on käytössä valtavasti potentiaalia parempaan peliesitykseen. Tulevat viikot näyttävät jo suuntaa mihin SaiPa on matkalla.

KalPa on vähitellen saanut jo terveempää kokoonpanoa käyttöön, tosin edelleen sieltä uupuu muutama tärkeä pelaaja. Uskon, että KalPa tulee parantamaan kauden mittaan lähemmäs sitä pelitasoa, mitä siltä odotettin kauden alla. Ennen kautta arvioissa se oli taistelemassa jopa kuudennesta paikasta. Piste-ennuste ei tosin povaa tällä hetkellä joukkueelle edes paikkaa kympin sakkiin, mutta kaikki mahdollisuudet sillä siihen kuitenkin on olemassa.

KooKoo - Pelicans 37 22 41, o/u 5,5 44-56
Coolbetin tarjous KooKoolle on 2,75, joka riittää pieneen sijoitukseen. Kerroinraja KooKoon suoralle voitolle on 2,70.

KooKoon suoritustaso on vakiintunut hieman keskikastin alapuolelle. Joukkue pelaa melko lailla materiaalinsa mahdollistamalla tasolla. KooKoo onkin tällä hetkellä kohtuullisen "helppo" joukkue arvioida.

Pelicansin pelillinen käyrä on omissa papereissa ehkä hieman hiipumaan päin. Joukkueen alkukauden näytöt ja tämän hetken vankka pelaajamateriaali pitävät sen kuitenkin omissa papereissa tukevasti keskikastin joukkueena. Kuten piste-ennusteestani näkyy, niin se on vahvasti tyrkyllä suoraan pudotuspeleihin.

Jukurit - Tappara 32 24 44, o/u 5,5 33-67
Tähän otteluun ei tällä hetkellä ole tarjolla riittävän hyvää pelattavaa.

Jukurit on pelannut tasapainoisen alkukauden, mutta itse ennustan, että pistetahti on ennemmin laskemaan päin kuin nousemaan. Joukkue on materiaaliltaan Liigan heikoimpia, joten jossain vaiheessa raja saattaa tulla vastaan.

Tapparalla on varaa parantaa alkukaudesta ja luultavasti pistetahti hieman koheneekin. Hieman erikoiset pelaajahankinnat eivät toisaalta herätä suurta luottoa. Puolustaja Ben Bloodia ei ainakaan tilastojen perusteella voi mitenkään nostaa esimerkiksi tänään seiskapakkina pelaavan Veli-Matti Vittasmäen edelle.

JussiQ:n vihjeet SM-liigaan ovat olleet voitollisia monen vuoden otoksella (seurantoja tästä ja tästä), mutta pelipäätöksen tekeminen jää kuitenkin lukijalle itselleen. Ennakoita ja arvioita kannattaa joka tapauksessa käyttää apuna omille pohdinnoille ja parantaa näin omaa pelimenestystään.

Kommentit (0)