NBA 24.4-29.4.2012

NBA 24.4-29.4.2012

S.Sukkela blogi

Comments: 5

NBA 24.4.2012

 

Boston Celtics – Miami Heat, Boston -7.5 1.952 55% (Pinnacle) 2/5

 

NBA 25.4.2012

 

Cleveland Cavaliers – Washington Wizards ml 1.73 67% (Pinnacle) 5/5

 

Golden State Warriors 23-42

New Jersey Nets 22-43

Toronto Raptors 22-43

Cleveland Cavaliers 21-43

Sacramento Kings 21-44

New Orleans 21-44

Washington Wizards 18-46

 

Kaikki merkit viittaavat siihen, että Cleveland häviää tänään mieluummin kuin voittaa. Joukkueen tuleva vuoden tulokas Kyrie Irving on hieman yllättäen sivussa. Washington on pelannut viime ajat hyvin ja on jo varmistanut lopullisen sijoituksensa, joten aina mukavampi toki voittaa. Clevelandin tilanne vastaavasti on vielä hyvinkin auki, kun kaksi ottelua pelaamatta niin draftin kannalta huonoin skenaario olisi 23 voittoa ja takana seitsemän joukkuetta, kun taas kahdella tappiolla Cavs olisi vähintään jaetulla 3. viimeisellä sijalla. Tällä on jo suuri vaikutus draftissa ja, kun Cavs on täydellisessä uudelleenrakennusvaiheessa, olisi mahdollisimman korkea varaus tärkeä.

Jotkut sanovat, että eivät ammattiurheilijat häviä tahallaan tai valmentajat eivät hae tahallista tappiota, mutta tämä on paskapuhetta, sillä siinä vaiheessa, kun työpaikan ja ammattiylpeyden välillä pitää valita, niin on usein valinta selkeä. Yhden varman tapauksen tiedän muutaman vuoden takaa ja kyseessä oli juuri Cavs, toki pelaajat ja koutsi eri, mutta käskyhän tuleekin korkeammalta taholta. Moneyline siksi parempi, kun jos vaikka Cavs olisi pisteen tappiolla ja viimeinen hyökkäys niin aikalisän jälkeen saattaa tulla ”yllättävän” heikko ratkaisuyritys.

EDIT: Ei näköjään ole tulokas oppinut viela tankkausta:

 

Kyrie Irving (flu) wants to play on Thursday and is participating in warmups, but he hasn't yet been cleared by the Cavs' medical staff.

Even if Irving plays, coach Byron Scott intends to limit his prized rookie to a handful of minutes. Donald Sloan figures to get extra playing time with Irving either sidelined or very limited.

 

NBA 26.4.2012

 

Charlotte Bobcats – New York Knicks, ml 40% 2.7 (TheGreek) 2/5

Washington Wizards – Miami Heat, Washington -7 55% 1.926 (Pinnacle) 2/5

Golden State Warriors – San Antonio Spurs, San Antonio -5 55% 1.943 (Pinnacle) 2/5

Kommentit (5)

Moi

Käyttäjän Vierailija kuva

Kivoja nämä reseptivapaat vihjeet, kun ei muuten tulisi koko sarjaa edes seurattua. Nyt jopa katson näitä otteluita. Kiitos Sukkelan :)

Mukava kuulla

Käyttäjän S.Sukkela kuva

Koripallo ja varsinkin NBA vaikka joukkuelajiks hyvin yksilölaji tai ehjä juuri siksi tarjoaa kyllä paljon näyttäviä suorituksia ja usein loput ovat aika kynsien nakertamista, kun ratkaseva heitto lähtee ilmaan. Eilinen peli oli aikamoinen rupupeli, kun Miamin kaikki starat poissa ja Celticsillä ainoastaa Pierce mukana, että se ei tainnut koripallona olla jännittävää, mutta vedon kannalta kylläkin.

Näi o

Käyttäjän Vierailija kuva

Sama täällä. Aika suuri kiitos kuuluu Sukkelalle että minäkin olen alkanut tätä lajia seuraamaan ja veikkaamaan. Aika käsittämätöntä miten pimennossa näinkin suurelta lajilta ja mahtavilta urheilijoilta ja urheiluseuroilta on saanut elää suomalaisen urheilukulttuurin takia. Ei monesti enää jaksa niitä iänikuisia NHL striimejä availla jos on NBA:ta. Kiitos vihjeistä ja muista kirjoituksista.

Bobkissat

Käyttäjän Vierailija kuva

Eikös nuo Bobkissat pitänyt laittaa jo boikottiin tän kauden osalta vai mikä nyt tekee ne taas pelattaviksi?

Bobkissat

Käyttäjän S.Sukkela kuva

Pitihän ne olla boikotissa, mutta päätin kokeilla, kun Knicks lepuutti tärkeimpiä miehiään ilman mitää motivaatiota tähän peliin ja Bobkissojen vika kotiottelu. No eipä se siltikään ollu siellä päinkään, mutta onneksi Wiz riepotteli varamiehisen Heatin ja Spurs otti lopulta riittävän voiton, kun GSW ei lopussa halunnut ottelua edes voittaa, kuten odotettua oli.

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin. Tee talletus nyt, niin saat normaalin bonuksen lisäksi 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.