NBA:Viikko 52

NBA:Viikko 52

S.Sukkela blogi

Comments: 0

Maanantai 27.12.2010


New Jersey Nets – Orlando Magic, Orlando -6 1.926 55% (Pinnacle) 2/5

  • Orlandon peliesitykset treidien jälkeen ovat parantuneet peli peliltä. Nyt alla kaksi voittoa huippuseuroista Spursista ja Celticsistä. 

 

Memphis Grizzlies – Toronto Raptors, Memphis -6 1.952 56% (Pinnacle) 3/5

  • Toronto Raptorsin tärkein pistemies Andrea Bargnani on tänään sivussa. Memphisille tämä peli on b2n ottelu eilisen Indiana ottelun jälkeen ja voi olla, että tämä hieman painaa pelaajien jaloissa. Joukkueiden perustasoero on suuri ja kun vielä huomioi Bargnanin poissaolon niin vaikuttaa tasoitus erittäin matalalta, kun tuskin mihinkään henkiseen väsymykseen Grizzlies kotiyleisönsä edessä kuitenkaan sortuu.

 

Houston Rockets – Washington Wizards, Washington +9.5 1.943 54% (Pinnacle) 2/5

  • Houstonilla voi olla jo hieman katseet siirretty keskiviikkona jolloin joukkue saa kotikentällänsä vastaan Miami Heatin, joukkueen jonka päänahan kaikki haluaisivat. Washington on vihdoin lähestulkoon terve ja joukkueella on potentiaalia selvästi parempiin peliesityksiin, mitä tähän asti on nähty. Joukkueen puolustus on heikko, mutta hyökkäyspäästä korintekovoimaa löytyy melkoisesti (Blatche, Young, Wall, Howard, Lewis)

 

Keskiviikko 29.12.2010

 

Los Angeles Clippers – Utah Jazz 2.11 55% (Pinnacle) 4/5

  • Los Angeles Clippers on parantanut otteitaan ja tästä kiitos varsinkin Eric Gordonille sekä huimaa tulokaskautta pelaavalle Blake Griffinille. Utahin kannalta mielenkiintoisen pelimielessä tekee Utahin otteluohjelma, kolme ottelua 4 päivän sisään, joista toissayönä oli divisioonan sisäinen ottelu Portlandia vastaan, tuloksena oli kotikentällä yllättäen tappio. Tänään joukkue siis kohtaa Clippersin ja huomenna Utahille tarjoutuisi tilaisuus kostaa Portlandille maanantai tappio. Tässä ottelussa siis selkeä let-downin mahdollisuus mikäli katseet on jo käännetty huomiseen otteluun.

 

Perjantai 31.12.2010


Oklahoma City Thunder – Atlanta Hawks, Oklahoma -5 57% 1.926 (Pinnacle) 3/5

Tänään ei perusteluita ajanpuutteen vuoksi.

 

Sunnuntai 2.1.2011


Los Angeles Clippers – Atlanta Hawks 57% 2.02 (Pinnacle) 4/5

  • Los Angeles Clippers on selvästi parantanut otteita kauden mittaan. Blake Griffin on viikko viikolta vakuuttavampi, Eric Gordon pelaa hyvin ja myös Baron Davisin kunto paranee, kun alkukaudesta hänen pelikuntonsa ei ollut sillä tasolla millä ammattiurheilijan pitäisi olla. Tälle kaudelle Clippers vaihto valmentajaa, joten luonnollisesti tämäkin ottaa oman aikansa ennen, kun joukkue oppii uudet pelikuviot. Joulukuussa joukkueen saldo oli 15 ottelusta 7 voittoa ja tappio-otteluissa tappio tuli keskimäärin 6.5 pisteen erolla. Loka-marraskuussa Clippers voitti 18 ottelustaan ainoastaan kolme ja tappio-otteluiden piste-ero oli keskimäärin 11.4 pistettä.

Kommentit (0)