NBA:Viikko 6

NBA:Viikko 6

S.Sukkela blogi

Comments: 0

Maanantai 7.2.2011


Portland Blazers – Chicago Bulls, Chicago -2.5 54% 1.971 (Pinnacle) 2/5

  • Portlandin loukkaantumishuolet vaan jatkuvat, kun tästä ottelusta luultavimmin sivussa paikan avausviisikosta saanut Dante Cunningham. Sentterinä Portlandilla aloittaa Joel Przybilla ja hänen ollessa vaihtopenkillä on joukkueen vaihtoehdot peluuttaa joko Sean Marksia joka yksi huonoimmista pelaajista NBA:ssa tai peluuttaa Aldridgea sentterinä. Chicago pelasi viimeksi surkean ottelun Golden Staten vieraana ja joukkueen tähdelle Derrick Roselle sattui kauden heikoin peli, joten eiköhän tässä pelissä taas nähdä tuttua hyvällä asenteella pelaavaa Bullsia

 

Lauantai 12.2.2011


Houston Rockets – Dallas Mavericks 56% 1.962 (Pinnacle) 3/5

  • Dallas Mavericks pelaa jälleen huipputasolla josta osoituksena 11 ottelusta 10 voittoa. Torstaina joukkue hävisi vieraissa Denver Nuggetsille viime hetken korilla, joten tuotakaan esitystä on vaikea moittia. Dallasin saldo on tällä hetkellä ”vain” 37 voittoa 53 ottelussa, mutta se voisi olla paljon parempikin kun huomioi, että joukkueen huipputärkeä Dirk Nowitski oli sivussa 9 ottelusta joista Dallas hävisi seitsemän. 

Kommentit (0)

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.