Vihjeet tauolle

Vihjeet tauolle

S.Sukkela blogi

Comments: 9

Sekä ilmaiset, että maksulliset vihjeet jäävät nyt määrittämättömälle tauolle. Tänä iltana isäni kuoli täysin yllättäen massiivisen aivoverenvuodon seurauksena.

 

Vielä ei pitänyt olla sinun aikasi lähteä. Oloni on utuinen ja epätoivoinen. Olisin halunnut jakaa kanssasi vielä vuosien yhteiset hetket ja kokemukset. Näin ei kuitenkaan käynyt, kohtalo oli päättänyt toisin. Samainen kohtalo, joka oli antanut minulle maailman parhaan isän. Isän jolla aina riitti uskoa poikansa tulevaisuuteen, silloin kun moni muu muuta väittikin. Isän joka tiesi, että suonissamme virtaa sama veri, periksiantamattomuus ja luottamus siihen, että lopulta usko ja työ palkitaan. Olen aina ja ikuisesti kiitollinen, että olit isäni, ihminen johon saatoin luottaa. Virtasen Markku, eikä todellakaan mikään perusmarkku. Hyvästi ja kiitos kaikesta.

 

Äiti tiedän, että nyt on vaikeaa. Sanotaan, että aika parantaa haavat, mutta haavat sydämessä eivät parane, eikä niiden pidäkään, sillä arvet ovat muistoja rakkaistamme. Haluan kaikkien muistojen säilyvän ikuisesti niin minulla parhaasta isästä kuin sinulla aviomiehestä, joka ei välttämättä tunteistaan sanallisesti kertonut, mutta lopulta sanat ovat vain sanoja, mutta teot tekoja. Olen samanlainen kuin kunnioittamani mies, en hirveästi puhu, mutta toivon, että teoilla samalla tapaa kuin aviomiehesi olemme todistaneet rakkautemme. On epäonnea että isä ei saa olla kauempaa kanssamme, mutta epäonnea ei ole se, että juuri te kaksi olette minun vanhempani. Vaikka yksi onkin joukosta pois, niin meidän pitää jatkaa elämää kaikesta huolimatta. Olemme perhe, jonka osana Markku tulee aina olemaan. Hän ei välttämättä ole läsnä, mutta muistoissa aina ja näitä muistoja ei ajan tarvitse kullata, sillä ne ovat olleet aina alusta lähtien täyttä kultaa.

Kommentit (9)

Kovasti jaksamisia siihen

Käyttäjän Vierailija kuva

Kovasti jaksamisia siihen suuntaan.

:(

Käyttäjän Surija kuva

Voimia!

jaksamisia. äläkä pidä

Käyttäjän Vierailija kuva

jaksamisia. äläkä pidä kiirettä, koripallo on vain koripalloa.

Sanoja ei löydy, vaikka

Käyttäjän Vierailija kuva

Sanoja ei löydy, vaikka sympatiaa haluaisi jakaa. Voimia!

Otan osaa.. Vietä aikaa

Käyttäjän Vierailija kuva

Otan osaa.. Vietä aikaa läheistesi kanssa

Vasta luin. Otan osaa, ja

Käyttäjän Vierailija kuva

Vasta luin. Otan osaa, ja voimia sinne

Voimia ja jaksamisia!

Käyttäjän Vierailija kuva

Voimia ja jaksamisia!

Osanotto ja jaksamista

Käyttäjän Vierailija kuva

Äitini selvisi rimaa hipoen massiivisesta aivotapahtumasta n. 9 kk sitten. On nyt oikea puoli halvaantuneena ja lähes puhekyvyttömänä.
Tuli vaan mieleen, oliko Teilläkin kyseessä hoitamaton verenpaine?

OSANOTTONI MYÖSKIN!! :-(

Käyttäjän Vierailija kuva

Kauniisti kirjoitit isästäsi, ja varmasti elää sydämessäsi aina!! :-) Itsekkin menetin äitini 2008 äkilliseen sydänkohtaukseen.. Voimia sinulle oikein paljon!!

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin. Tee talletus nyt, niin saat normaalin bonuksen lisäksi 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.