NBA 22.4.2014

NBA 22.4.2014

S.Sukkela blogi

Comments: 0

NBA 22.4.2014

Chicago Bulls – Washington Wizards, Under 180 1.952 57% (Pinnacle) 2u

Ensimmäisessä kohtaamisessa Chicago Bullsin puolustus ei ollut totutulla tasolla. Bulls ei voita näitä otteluita mikäli vastustaja tekee lähemmäksi 100 pistettä tai sen yli. Edellisessä ottelussa Chicago Bullsin oma statistiikka oli hyvinkin odotetulla tasolla tai jopa hyväkin jos mittarina käytetään pisteet/hyökkäys, sillä joukkue menetti pallon ainoastaan 8 kertaa ottelun aikana.

Washington Wizards heitti pelitilanneheitot 48.6% tarkkuudella, joka on pudotuspeleissä todella huippulukema Bullsin kaltaista tiukkaa puolustusnippua vastaan. Runkosarjassa esimerkiksi Bullsin vastustajien tarkkuus keskimäärin oli ainoastaan 43.0%. Tähän otteluun odotan Bullsilta paluuta normaalille tasolleen puolustuspäässä juuri vuoden parhaaksi puolustuspään pelaajaksi (DPOY) valitun Joakim Noahin johdolla.

Kommentit (0)

Päivän spesiaali

SuperLennyltä hieno ensitalletusbonus!

SuperLenny tarjoaa uusille rekisteröityneille käyttäjille hyvää ensitalletusbonusta. Bonus on suuruudeltaan 100% 100€ asti.

Talletus + bonus tulee kierrättää kolme kertaa vähintään 1,60 -tasoisilla kertoimilla 30 päivän aikana.

ETA-välittäjänä SuperLenny on myös voittojen suhteen veroton.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.