NBA Vihjeet 18.10.2018

NBA Vihjeet 18.10.2018

S.Sukkela blogi

Comments: 0

NBA Vihjeet 18.10.2018

Philadelphia 76ersin ensimmäinen peli Boston Celticsia vastaan ei vakuuttanut. Onhan Celtics itäisen konferenssin suurin mestarisuosikki terveenä pysyessään, mutta 76ersin pelisstä paistoi muutama ongelmakohta. JJ Redickin tilalle avaukseen nostettu Markelle Fultz ei vaikuttanut vielä valmiilta ja hänen ongelmansa heikko heittopeli korostuu erityisesti Ben Simmonsin yhtä aikaa kentällä ollessa jolloin kaukoheittopeli on kokonaisuutena heikohkoa, jota myöskään Simmonsilla ei ole. Markelle Fultzin nostossa avaukseen on tuskin kysymys näin alkukaudella rotaatioiden tehokkuuden maksimoiminen, vaan saada Fultzille peliaikaa juurikin avauksessa ja lisää itseluottamusta, sillä 76ersin häneen kohdistuvat odotukset ovat edelleen korkealla. Viime kauden erinomaisten vaihtomiesten Ersan Ilyasovan ja Marco Belinellin hyökkäyspeliä vaihtopenkiltä selvästi joukkue kaipaisi, mutta mikäli Fultz kokeilu ei toimi, niin varmastikin jossain vaiheessa kautta JJ Redick nostetaan takaisin avaukseen. Loukkaantuneena sivussa on vielä Wilson Chandler, joka on hyvä lisä vaihtopenkille ja mikäli kauden edetessä vaihtopenkin laihuus jää ongelmaksi, niin 76ers varmasti tähyilee siirtomarkkinoilta sopivaa veteraania tuomaa lisätehoja penkiltä.

Chicago Bullislta on Lauri Markkanen valitettavasti sivussa noin 20 ottelua ja tämän yön ottelusta myöskin avausviisikon point guard Kris Dunn on henkilökohtaisista syistä. Preseason otteluiden otteiden seurauksena kallis hankinta Jabari Parker aloittaa penkiltä päävalmentaja Fred Hoibergin mukaan. Toinen pelaaja, johon pistettiin paljon taaloja kiinni, eli Zach LaVine vaikuttaisi pahan loukkaantumisen jälkeen olevan oma räjähtävä itsensä ja preseasonilla näyttänyt erittäin hyvältä. Näyttäisi, että hän lähtee kauteen paljon todistettavaa asenteella ja jopa hänen heikko puolustuspeli on näyttänyt selkeästi parantuneen.

VETO: Philadelphia 76ers - Chicago Bulls, alle 219.5 pistettä 1,961
ARVIO: 55%
PANOS 2/5 yksikköä

 


 

Los Angeles Lakersista ja LeBron Jamesista on varmasti joka puolelta kuultu jo tarpeeksi, joten ei siitä sen enempää kuin, että jäädään katselemaan, että miten nopeasti ja hyvin kirjo lahjakkaita nuoria pelaajia ja ison egon omaavia veteraaneja muovautuu yhteen vai tuleeko millaisia kuoppia kenties matkan varrella.

Portland Blazersin tärkeimmät palaset ovat edelleen koossa viime kaudelta, että sen pohjilta tässä olisi hyvä tilaisuus pelata joukkuetta, joka jatkaisi käytännössä siitä mihin viime kaudella jäi, kun vastassa on joukkue, joka ei varmastikaan ole parhaimmillaan heti alkukaudesta, mutta näin ei kuitenkaan aivan ole asian laita

Portlandin kohdalla, vaikka perusrunko onkin pysynyt samana, niin joukkueen pelityyliä on tarkoitus viedä selvästi hyökkäysvoittoisempaan suuntaan, joita myös hankinnat tukevat. Blazers tulee siis ottamaan hypyn muutaman kauden taaksepäin ja puolustuspeli tulee ottamaan takapakkia hyökkäyspelin kustannuksella. Lähteneet pelaajat Ed Davis ja Shabazz Napier olivat juuri tuota laadukasta puolustuslinjastoa, kun taas tulleet Nik Stauskas ja Seth Curry on hankittu kolmen pisteen uhkiksi. Tällä kaudella nähtäneen siis reilusti kolmosia heittävä Blazers, jonka puolustuspeli luultavasti tulee pykälän alaspäin viime kaudesta.

VETO: Portland Blazers - Los Angeles Lakers, yli 223.5 pistettä 2,0
ARVIO: 56%
PANOS 3/5 yksikköä

Kaikki kertoimet on poimittu Pinnaclelta, mutta muilta vedonlyöntitoimistoilta voi löytyä parempaakin kerrointa/linjaa. Totaleissa 0.5 pistettä vastaa arviossa noin 1 prosenttia. Totaleissa panosahaarukka on x/5.

Kommentit (0)