Veikkausvihjeet: NBA 20.12.2015

Veikkausvihjeet: NBA 20.12.2015

S.Sukkela blogi

Comments: 2

Tänään livetellään.

NBA 20.12.2015

Live-HT: Miami Heat – Portland Blazers, Miami +4 2.02 ~65% (Pinnacle) 5u

 


 

Varsinkin, jos pelaa jenkkilajeja singleinä on Pinnaclen tili lähes "pakollinen". Parhaat kertoimet useimmiten, ilman pelkoa henkilökohtaisista panosrajoituksista. Lisäksi nykyään Pinnaclen voitothan Suomeen ovat verovapaita! Mikäli vielä ei ole tiliä, niin TÄSTÄ voi avata tilin tälle jättiläiselle!

Kommentit (2)

Ei hyvä

Käyttäjän Vierailija kuva

Ei ole hyviä nämä live vihjeet. Varskinkaan koripallossa.Ei millään ehdi löymään oikeeta linjaa sen muuttuessa hetkessä Miami +4 Miami -3,5

Pinnacle

Käyttäjän S.Sukkela kuva

Seurasin Pinnaclen kertoimien kehitystä koko puoliaikatauon ajan ja siitä, kun tämän olin postannut niin tänne, Twitteriin ja palstan blogiini, niin linja +4 oli saatavilla noin 11 minuuttia, jolloin toinen puoliaika alkoi ja jolloin tietenkin linja elää tilanteen mukaan, eikä arvio ole enää luonnollisestikaan voimassa, mutta nämä ovatkin tarkoitettu pelattavaksi puoliajajalla ottelun ollessa tauolla ja 10-11min on varsin reilu aika. Tänä aikana kerroin laski noin 1,9 tasolle, joka oli edelleen muikea ylikerroin ja linja oli kokoajan +4.

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.